היי בנות

kikona126

New member
היי בנות

אני מציגה בזאת את שאלון האנדו, אתן מוזמנות להוסיף שאלות נוספות... המטרה שלו היא שאם יהיו לבנות שאלות הן יוכלו לשאול בנות שחוו את אותן הדברים..,
1. מאילו תופעות אתן סובלות בזמן המחזור?
2. גיל המחזור הראשון? (שאלה חשובה לשאלון?)
3. איך גילו אצלכן את האנדו? באילו נסיבות?
4. טיפול בגלולות כן/לא ולמה?
5. תופעות לואי של הגלולות או כל טיפול אחר שקיבלתן לאנדו.
6. מחלות נוספות לאנדו?
7. הריון? אם כן איך עבר?
8. טיפולי פוריות? כניסה להריון טבעי?
9. לידה? איך עברה? האם השמועות על כך שהאנדו כואב יותר נכונות?
10. ההתמודדות עם המחלה, איך היא באה לידי ביטוי? האם היא קיימת בכלל לדעתכן?
11. הורות עם אנדו, קשיים, דברים חיוביים, פחדים...
12. קרה לכן שגלולות גרמו לכן לא לרצות לאכול מאכלים שממש אהבתן? (לא צוחקת בשאלה הזאת, אני כרגע עוברת את זה...)

אתן מוזמנות להשאיר עוד שאלות, ואז ניראה איך נענה עליהן, אם זה יהיה במרוכז, או שכל פעם נפתח שרשור בנושא ספציפי...

liats80

New member
kikona

Sorry, something is wrong with my Hebrew keyboard.
There is an option in the blue bar for proper polls.
You'll need our help to do it (which you can simply ask for).
However, it will give you a much more organized useful result.
You will also need to think about the questions and possible answers a lot more carefully.
Also, it seems easier to me that someone who has a question about x will simply post it and girls that have experienced similar things will answer her.
What is the advantage of looking here for a person with a story that sounds similar (but might or might not be) among all the different answers to your poll and then sending a msg to that specific person?
Sometimes, someone who didn't experience something still has information about it.
That's just my personal opinion, of course.
Nevertheless, please do not open a new message for each question like you mentioned .
Liat.

מסק28

New member
מוסיפה לשאלות ...

|1. איך זה משפיע על חיי היום יום
2. האם יש דברים שהפסקת לעשות בעקבות המצב החדש/כשגילית
3. האם העבודה שלך נפגעה/ת מזה?
4. האם את מרגישה שיש לך מספיק כלים להתמודד עם זה?
5. האם יש לך סביבה תומכת?
6. איך הבעל/חבר מתמודדים ?
7. מה את עושה כדי להרגיש טוב יותר אם יש במיידית פיסית או נפשית ולא במיידית (בזמן כאבים)
8. האם ביטוח לאומי עוזר???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? כאן צריכה להיות גם שאלה וגם צעקה גדולה שלנו!!!!!!!!!!!!!! בנות שלא יוכלו לעבוד בעבודות שעבדו בהם מבחינה פיסית..... שביטוח לאומי יתנו מענה או תעסוקה חלופית!!!!!
9. האם הפורום מקל עוזר תומך?
10. האם את מסתירה את המחלה או מספרת בגלוי לאנשים כדי שתהיה מודעות ואם כן אם יש עוד דרכים בהם את תורמת למודעות?
11. האם את על דיאטה מסויימת?
12. האם זה שינה אותך ואיך ?
13. האם זה שינה לך תוכניות בחיים?
14 האם הרגשת שינוי ביחס הקרובים אלייך כלפייך ? זלזול , חוסר אמונה? רחמים?
ו......בינתיים זהו.... :).... ו.....שבת שלום מתוקה

kikona126

New member
היי מסק, תודה!

השאלות שלך מעניינות (יותר משלי זה בטוח
)
הן מדברות יותר על הפן האישי-רגשי, ומעלות דיון עצמי אצל הקוראת.
קראתי אותך כבר לפני מספר שעות, אבל נכנסתי למעין מצב של מחשבה, של בחינה עצמית...

ליאת, (אני מהאייפון אז תסתפקי בתשובה פה ולא משורשרת אליך...)
פסח בדרך, וזה חג טוב לשאלות ותשובות בנושא אנדו. מן הסתם אני לא אקום בוקר אחד ואחליט לפתוח 30 הודעות שונות בפורום... אבל דיון פעם בכמה זמן שכולל בתוכו נושא מבין הנושאים ומספר שאלות מנחות יכול קודם להיות חומר מצויין להודעות מובילות של הפורום, וברגע שבכל דיון יוצג הנושא לדיון הבא כך שבנות יוכלו להכין עצמן, ואולי אפילו הקוראות החשאיות (ויש כאלו) יעזרו אומץ ויכנסו להגיב... וכמו שאת רואה, שאלות של מישהו אחר מעלות גם בנו שאלות... תקראי את השאלות של מסק כדי להבין... הקהילה בפורום השתנתה, השנים גם השתנו וכן גם תפיסות של אנשים והטיפול הרפואי, הדיון בנושאים שעולים ככה משיעור מוחות נוגע לדברים מאוד משמעותיים לאנשים, שלא תמיד הם חשבו לדון בהם, ובנוסף לשמוע שלא רק את/ה נמצאים במקום הזה (במצוקה הזאת) עוזר להפתח ולראות את הדברים באופן אחר, לפעמים אפילו פחות מפחיד...

שאלות שהייתי מוסיפה

1.לגבי המחזור כדאי להוסיף את השאלה כל כמה זמן הוא נמשך ואחת לכמה זמן הוא מגיע?
2.האם את מטופלת באיזושהיא מרפאת אנדו' באחד מבתי החולים בארץ ואם כן היכן?
3.לאלו שילדו עם אנדו' האם אחרי הלידה שקלת דיכוי ואם כן איזה? גלולות? הנקה? וכמה זמן אחרי הלידה ו/או הפסקת ההנקה חזר המחזור ואיתו תופעות האנדו'?
4.האם עברת איזושהיא התערבות רפואית כמו לפרסקופיה? אם כן היכן וע"י מי נותחת? והאם הניתוח הועיל?
5.כאשר גילית שיש לך אנדו' האם נעזרת באיזשהוא מקור מידע דוגמאת ספרים, פורומים ואתרי אינטרנט ואם כן איזה?

אה ועוד שאלה אחת

בתור אחת שעברה שתי הפלות והמחזורים אחריהן היו מהגיהנום: אם עברת הפלה איך היו המחזורים אחריה? קלים או כבדים?
מצטערת שאני מעלה שאלה כזו ואם זה לא רלוונטי אז תמחקו.

kikona126

New member
הכל רלוונטי!

תודה!
ואם בזה עניינינו, אז עוד שאלה, האם קיבלת מחזור לאחר הלפרסקופיה ואיך הוא היה?

kikona126

New member
אני עוד רגע
על
!

עד אתמול היתה לי הודעה אחת שמהבהבת לה למעלה, עכשיו יש לי 2 (וגם מובן לי כרגע מאיפה), ובתיבה אין כלום!
רוצים לשגע אותי? הצליחו!

אני הולכת למחוק כמה
(יות) ומנסה לראות את ההודעות.

מה שכן, מתי הוסיפו
פה למטה? ממש יפה! ויש גם
ורוד כמו שאני אוהבת! (או שלא...)
לפני שאני יוצאת מדעתי, אני הולכת לחפש איזה פתרון לבעיה ברשת...
אוף ה
האלו רודפים אחרי גם אחרי העבודה... זה לא עסק!

למעלה