היי בנות!!!

סיגל4

New member
היי בנות!!!

לגבי המפגש...לא נראה לי שהפעם אוכל להגיע.... אני מנסה להמעיט בנסיעות וטילטולים...... אבל אהיה אתכן ברוחי ...... אני בטוחה שאני אפסיד גם את החברה וגם את המטעמים..... בכל מקרה אשמע עדכונים כאן.... ביי ביתניים סיגל

מירבי*

New member
סיגל יקירתי, אולי נדחה קצת את המפגש

ואז תוכלי להגיע, אולי כמו שמירי הציעה בסוכות בחול המועד, עד אז כבר תעברי את ההתחלה, טוב, צריך לחכות לתגובתן של כל הבנות ואז נראה מתי זה מתאפשר, הנוכחות שלך מאוד חשובה לכולנו סיגל. נשיקות יקירה

סיגל4

New member
היי מירבוש וענת!!!

אם המפגש ידחה אני מאמינה שאגיע!!!! אז אם מתאים לכולן.....אז אחלה!!!!!!!!! ביי בינתיים סיגל

milanat

New member
בסוף אוגוסט אין לי בעיה להגיע

למפגש.(אני בחופשה מ16.08 עד 1.09) לגבי סוכות עדיין קשה לתכנן. רצינו גם לנסוע לצפון בסוכות. אבל זה בכלל לא בטוח . מקווה שהפעם אוכל להפגש עם כולכם. מילנה

בנדה1

New member
אם כך אז עדיף לדחות

מאוד חשוב לי שיהיו פונדיות בפגישה בעיקר כי גם שלנו תגיע והייתי שמחה שיהיה לה אצל מי להתעניין בתהליך וזה בסך הכל מאוד מחזק אם תהיינה כולכן. אז בואו נמתין קצת.

מירבי*

New member
מבחינתי זה בסדר גמור לדחות

כדאי מאוד להגיע למקסימום נוכחות, אולי אם נמתין יקל עלינו לקבוע תאריך שיהיה נח לכולם או לפחות לרוב. ענת, מכיוון שכרגע זה נראה שהמפגש יתקיים אצלך, כתבי מתי לא יהיה לך נוח ואז נוכל להתחיל לתאם. שבוע טוב יקירותיי

מירבי הי:../images/Emo24.gif

מבחינתי כל תאריך הוא אפשרי. ביתי הוא ביתכם תקבעו תאריך ותתיצבו אצלי! לילה טוב

מירבי*

New member
ענת, מה קורה עם ההורמונים שלך?

יש חדש? אני מקווה שהמשכת את הטיפול והכל בסדר... יום נעים

למעלה