היי בנות

• פותח הנושא LaD
  • פורסם בתאריך

LaD

New member
היי בנות

מה שלומכן? הייתי היום באולטרסאונד פריאנלי אצל ד"ר ברגבל. קודם כל הוא רופא קסום! כל כך מקצועי ונחמד, שומר על תחושה כמה שפחות מביכה ומסביר על כך דבר שהוא עושה... וואו. אז לתוצאות: אין אנדומטריוזיס במעיים. מה שכן, אני צריכה לעשות קולונוסקופיה ו CA 125. והוא אמר שיש לי שרירים מתוחים מאוד ברצפת אגן ושיכול להיות שיש קשר בין זה לבין הכאבים, אבל אמר שקודם אעבור לביקורת אצל זולטי, אח"כ קולונו, ואז אחזור אליו ליעוץ ונהיה חכמים יותר. בקיצור - חוץ ממה שד"ר זולטי מצא בפעם הקודמת על רצועת הרחם, לא נצפה משהו נוסף, וכנראה שכל הכאבים האלה בכלל נובעים מבעיה אחרת... לא יודעת אם זה טוב או לא, אני מניחה שימים יגידו. :) שתהיה שנה טובה וחג שמח!

דסי31

New member
היי LaD

שמחה לשמוע שהפריאנלי עבר בסדר ושלא מצאו מוקדים. אני בדיוק עשיתי את הבדיקה לפני שבוע, ואצלי הוא כן ראה מוקדים במעיים וברקטום (שמצטרפים לחגיגה...), ושלחו אותי לעשות חוקן בריום לראות שאין חסימה. לא הבנתי למה הוא רוצה שתעשי קולונוסקופיה אם הוא לא ראה מוקדים במעיים... גם לי הוא אמר על השרירים המתוחים בכל האגן והגב (לא הבנתי מה זה כל הצביטות האלה...), ושזה יכול לגרום לכאבים. בכל מקרה אין לי הרבה מה לתרום, סתם מביעה הזדהות
שיהיה בהצלחה עם הבדיקות ומקווה בשבילך שימצאו ממה הכאבים ויטפלו בהם.

LaD

New member
היי דסי

הוא רוצה שאעשה קולונ' כי יש לי המון תסמיני מעיים שמצריכים התייחסות בין כה, ויכולים בהחלט לנבוע ממשהו שהוא לא אנדו'. כן גם אותי הוא צבט היטב, עד עכשיו אני מרגישה את זה :) הבנתי את הטענה שלו בנוגע לשרירים תפוסים אבל לא הבנתי למה הכאב הוא סביב מחזורים בעיקר וגם השתפר עם גלולות. הוא לא כל כך ידע מה לומר לי בנושא ואמר שאחרי כל הבירורים נדע אולי לומר יותר בוודאות מה זה ואיך מראים לזה את הדרך החוצה
וההזדהות שלך תורמת לי המון.... תרגישי טוב גם את ובהצלחה בחוקן בריום. יש לי חברה שעשתה לפני כמה זמן ויצאה בחיים. אם שרדת את כל מסכת המישמושים של בארגבל מכל הכיוונים האפשריים - מה זה בשבילך צינורון קטנטן בטוכ'ס? :)

דסי31

New member
../images/Emo6.gif לגמרי בקטנה

תכלס קטן עלינו:) בכלל נראה לי שמגיע לנו צל״ש על כל מה שאנחנו עוברות. לצערי הכאבים שלך באמת נשמעים קשורים לאנדו וזה מוזר שבארגבל לא מצא כלום. לא יודעת אם לאחל לך שימצאו משהו בקולו׳ או לא... בכל מקרה הוא נשמע אופטימי שהבירור יצליח ושיהיה בסדר. רציתי להגיד לך שאצלי בשלושה שבועות האחרונים היה משוגע מבחינת היציאות, פעם שלשולים ופעם עצירויות, מאוד מוזר. עשיתי כמה בדיקות צואה שהראו לסירוגין דם בצואה, חיידק פה ושם ועכשיו החדשות האחרונות שיש שמרים (מהההההההההה?!) לא יודעת מה זה אומר, אבל דווקא שיינמן אמר שלדעתו כל הבעיות לא קשורות ישירות לאנדו כי אני תחת לוקרין, וגם לי זה מוזר שדווקא עכשיו יש החמרה. אבל אי אפשר לדעת, יכול להיות שאלה תופעות לוואי מכל הבלגן שיש אצלי, ולא קשור בצורה ישירה למוקדים של האנדו. לא יודעת איזה תסמינים יש אצלך וכמה זמן את סובלת מהם, אבל יכול להיות שזה באמת נובע ממשהו אחר ושגם הכאב הוא הקרנה ממקום אחר. בהצלחה!

למעלה