תודה על התגובות
יש לי ימים מטורפים ולא הצלחתי להכנס למחשב יותר מידי כדי להגיב. אני כרגע גם מרגישה לא משהו וגם עייפה מאוד אז התגובה שלי בטח נשמעת קרירה ולא רהוטה, סילחו לי

בגדול היא אמרה שיכול להיות קשר ושלחה אותי לסט בדיקות שבטח לא אעשה (הולטר, א.ק.ג, וכו' וכו'). העניין המעצבן - ביום שישי לפני שבוע וחצי התחילו לי הכתמות אחרי 3 חפיסות והתחלה של רביעית. הלכתי לרופאה בקופה, היא שיחקה אותה שהיא לא מבינה מה אני רוצה ממנה "נו? אז תעשי הפסקה" והוסיפה ברוב מומחיות "זה שאת חייבת לקחת גלולות זה בטוח אבל 3 חודשים זה יפה לגרור". קודם כל 3 חפיסות ברצף זה לא הכי 3 חודשים, זה יותר כמו חודש וחצי, ודבר שני כל הגישה עצבנה אותי. אבל בגלל שעברתי עיר ועדיין לא מצאתי רופאה קבועה נכנסתי למי שהיתה פנויה... אז בסופו של עניין לאחר דין ודברים (ממש הרגשתי שאני מתחננת על חיי, כי הרופאה הקודמת שלי ממש לא היתה בגישה של אם יש דימום אז מיד הפסקה, אלא לנסות להתמודד עם זה בכל מיני דרכים) היא רשמה לי אורתוציקלן, גלולות במינון יותר גבוה ואמרה לי פשוט לעבור באותו יום מהגלולות שלי לגלולות האלה. ומאותו יום הרגשתי רק יותר גרוע, וההכתמות הפכו לדימומים. אז עשיתי הפסקה, לאחר שבוע שלקחתי את האורתוציקלן, אין לי מושג אם עשיתי נכון. בינתיים אני ממתינה וכלום לא "מתפתח", זה נשאר דימומים קלים כמו שהיה עם הגלולות. בקיצור, על אף שהעניין כבר נטחן עד דק בפורום, אם למישהי יש המלצה לרופאה נורמלית בקהילה שמקבלת במאוחדת (או במכבי, לפעמים הרופאות של מכבי ומאוחדת אלו אותן רופאות) אז אשמח. איזור? רחובות-נסציונה-גדרה-יבנה-ראשון לציון ואם היא ממש ממש טובה ונחמדה ונותנת מענה לענייני אנדו פשוטים כמו המקרה הנ"ל אז אפשר גם תל אביב ואיזוריה. תודה!