היי בנות!!!!!!!!

שורצמן

New member
היי בנות!!!!!!!!

הרגע הגעתי הביתה , היה לי יום ארוך........ הביקורת בביה"ח עברה בשלום ברוך השם!!!!!!!!! יש דופק והכל נראה תקין!!!!!!! ודרך אגב זה עובר אחד ( לא כל יום פורים..) אחרי הבדיקה הרשנו לעצמנו לחגוג בארוחה טעימה..... עוד חודש תור לרופא,,,,ונמשיך לחכות לכל שאר השלבים.... כמו שמירב אמרה תמיד מחכים........ ממשיכה עם שלוש נרות שלוש פעמים ביום וכדורים - 4 ביום. ונמשיך להתעקש על שהכל יהיה בסדר!!!!!! ביי בינתיים סיגל

שורצמן

New member
היי אוסוש!!!

מאחר שהפסקתי עם הזריקות בגלל האלרגיה עברנו לנרות........ אני לא בטוחה שזה יותר קל......... בייי סיגל

עמית@

New member
מנסיון- נרות הרבה יותר קל ופשוט

מזריקות.. ומזל טוב על ההריון

יששששששש ../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

שמחה מאוד יקרה!!!!!!!!!!!! תרגישי טוב מתוקה את המשך השיחה נסיים בפון,אתקשר בקרוב מבטיחה

מזל טוב על ה../images/Emo95.gif

סיגל,אני מאושרת בשבילך שהכל טוב.שיש דופק והעובר במקום הטבעי. נו,אז יש רק עובר אחד..... נו חמודה לא נורא זה בודאי יהיה יותר קל
. נו יש בחילות הקאות? סיגל עשית זאת, כל הכבוד
תשמרי על עצמך,ושחבר שלך יפנק אותך

מירבי*

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

סיגלוש יקירה, אני שמחה בשבילך, מחזיקה אצבעות שהכל ימשיך להיות תקין. שמרי על עצמך, תשתי הרבה, מקווה שיעבור לך בקלות..

יופי סיגל ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

נשמע מצוין ! עכשיו כל מה שנשאר זה לחכות... ולחכות... ולחכות... שיעבור מהר ובקלות !!!

miri71

New member
סיגל, את כמו קרן אור בפורום כאן:

קלילה, נעימה ומביאה לנו שמחה, עומדת בקשיים ובכלל לא מציגה אותם ככאלה (אני גם מקווה שהיום הכל הרבה יותר קל...) תמשיכי להיות כזו ותודה לך על הדרך שאת מביאה לנו הנה.

שורצמן

New member
היי מירי!!!!!!

תודה על הדברים היפים שכתבת!!!!!!!!!! אני צריכה את זה ברזומה שלי.......כהמלצה.. אם חושבים קל יהיה קל כך אני מאמינה.... יש קשיים בכל דבר וצריך להתגבר....... הרבה תודה בייי סיגל

miri71

New member
סיגלת בכיף. אם את רוצה רזומה

אפשר לשלוח לך אותו בגירסה של דווח סוציאלי ולחתום: מירי (שם משפחה), עו"ס קלינית מוסמכת. מתאים לך?

miri71

New member
סיגל,בכיף. אם את רוצה רזומה

אפשר לשלוח לך אותו בגירסה של דווח סוציאלי ולחתום: מירי (שם משפחה), עו"ס קלינית מוסמכת. מתאים לך?

milanat

New member
סיגל את מכסימה!

מאחלת לכם המון הצלחה בהמשך הדרך

למעלה