היי בנות

רוניי 12

New member
היי בנות

אני רוני בת 26 מת"א . נעים להכיר :) אני תוהה לעצמי כבר זמן רב איפה ניתן להכיר בנות איכותיות ,שלא יוצאות לכל המסיבות ומחפשות זוגיות רגועה ואמיתית. וחשבתי להתעייץ איתכן . אולי יהיו לכן רעיונות חדשים .. אשמח לשמוע . שיהיה אחלה ערב

pizi33

New member
שאלה מצויינת

כנראה בבתים שלהן עם בנות הזוג שלהן. וברצינות, למה לא לצאת למסיבות??? האם זוגיות רגועה ואמיתית זה רק לשבת בבית? הייתי במסיבה, ראיתי בנות "בודדות" וראיתי גם לא מעט זוגות. כאן זה מקום טוב להתחיל אם את אוהבת מבוגרות ממך. רובנו בנות 30+. לא כולן, תיכף מחפשת את האומץ תגיד לך בת כמה היא. בהצלחה ו

רוניי 12

New member
:)

אני יוצאת למסיבות ..אני לא אומרת שזוגיות רגועה זה רק לשבת בבית.אבל מאוד קשה להכיר בחורה לקשר רציני במסיבה. האלכוהול והאוירה מנטרלים מהמציאות ... אני בת 26 (בקרוב) ומאוד בוגרת לגילי , רוב הבנות במקומות האלה הן ילדות. אז אני מעדיפה להכיר מישהי יותר בוגרת ממני.ולכן פניתי אליכן :)

pizi33

New member
../images/Emo24.gifו|U4| גם לך

אולי בזכותכן אגיע לגן עדן. אומרים שמי שמזווג 3 זיווגים מקומו בגן עדן מובטח. לא מאמינה בשטות הזאת אבל מאמינה באהבה. הרצון להיות עם מבוגרת ממך מוכר לי היטב (מהבית). אבל קחו בחשבון שבכל זוג יהיה/תהיה המבוגר/ת יותר והצעיר/ה יותר. לא בהכרח להיות הצעיר/ה יותר זה יתרון גדול. יכול להיות רוני שתמצאי בחורה בת 22 שתתאים לך מאוד. עוד לא ניתקלתי בגבר שאומר שהוא מחפש בן/בת זוג מבוגרים ממנו. אבל בטח יש כאלו. אחותי נשואה לגבר שצעיר ממנה. אבל לא נראה לי שהוא חיפש במיוחד מבוגרת. הם הכירו, היה להם נחמד, עניין הגיל לא היה משמעותי. והתחתנו. יש להם שני ילדים מהממים.

ef26

New member
היי רוניי

מזדהה עמך גם אני לא מתחברת להיכירויות במסיבות וגם כמוך מחפשת זוגיות רגועה. וגם מוצאת שזה לא קל חהכיר במסיבות אלכוהול. זה בסדר פעם בכמה זמן ללכת לרקוד אם רוצים כשנמצאים בזוגיות , אבל אני מודה שגם יהיה לי כיף לרקוד עם בת זוגתי (שמאחרת להגיע) במסיבה רגילה ולאוו דווקא מסיבת נשים. אני לאחרונה יושבת עם עצמי ומחפשת פתרונות יצירתיים בינתיים הכי קרוב שהגעתי זה: 1. לספר לאנשים קרובים או אנשים שאת מכירה שאת מחפשת זוגיות עם אשה, זו גם כמו בקשה לשלוח לייקום שיקשיב:) 2.אתר היכירויות - יש אתר מפורסם. למרות שהוא לא אתר פשוט וצריך המון סבלנות והשקעה אליו כי יש שם נשים שלוקח להם זמן ליצור עמך קשר או שחלקן אוהבות להתכתב הרבה. 3. לי באופן אישי יש קבוצות שאני משתייכת אליהן כמו קבוצות מדיטציה למשל, אפשר לחפש רעיונות יצירתיים בקבוצות כאלו למפגשי לסביות (באופן אישי אני מודה שעדין לא הוצאתי את הרעיון לפועל זה מצריך יוזמה והשקעה שלנו:)) 4. להיעזר בפורום ו/או בבנות הפורום היקר - מצריך חשיבה ... אולי אפשר ליזום כאן פעם ב-מפגש היכירויות לשם זוגיות. אני בטוחה שיש עוד כמה פתרונות אם נמשיך לחשוב:) בהצלחה.

פאמקי

New member
כל מפגש

פורום, פותח אופצית הכרות לאהבה (ומספר הזוגות ש"נולדו" בעקבות קשר כאן- יעידו על כך). לפעמים אפילו לא צריך את המפגש הפיסי. העניין הוא לא לשבת ולחכות שדברים יקרו מעצמם. יש צורך ליזום (במפגש או מחוצה לו) ולקוות שגם השניה מעוניינת כמוך. וגם אם לא- יש המון נשים נפלאות כמוה בפורום, שאולי כן יהיו מעוניינות. ולעיתים, הדרך המרומזת וההדרגתית, שמתחילה כחברות ונבנית, יעילה אף יותר. לא חייבות "לעוט" האחת על השניה. בהצלחה.

רוניי 12

New member
את צודקת ..

אני בטוחה שהפורום הוא מקום מצויין להכרות . אני מכירה מישהי שהתחתנה עם הבת זוג שלה מאיזהשהו פורום והם מגדלות ילדה ביחד. כמובן שצריך ליזום, הכי קל לחכות שדברים יקרו ויפלו עלייך מהשמיים. בכל אופן תודה על התשובות ואשמח להיות חלק מהפורום :)

למעלה