היי בנות!!!!!!

שורצמן

New member
היי בנות!!!!!!

חם חם חם........... מעייף............ מתיש.......... מחכים....... מתגרדים פחות תודה לאל....... ומנסים להעביר את הזמן הכי טוף שאפשר!!!!!!!! שנהיה רק בריאים!!!!!!! בייייייייייי סיגל

מירבי*

New member
סיגל, יופי שאת יותר טוב עם הגירודים

השילוב של חום כבד, היעדר מזגן וגירודים נשמע בלתי אפשרי. מחר אני מתחילה את המחזור השני של הקייטנה, עברו 3 שבועות ולפני עוד 3 כאלה, רוצה מאוד להגיע כבר ל-8 באוגוסט, אז יתחיל החופש הגדול האמיתי שלי, למזלי הילדים מקסימים, אני מצליחה להנות מהם... מחר אנחנו הולכות לעשות אקו לב לעוברית המתוקה שלנו, מקווה שהכל יהיה בסדר.. שבוע נהדר לכולכן יקירותי

milanat

New member
מירמי,

את גננת? לא ידעתי. היתי יכולה להיות סטאז´רית שלך? (סתם צוחקת). אני גם עכשיו עובדת בקיטנה של מועדונית של עיריית ת"א. החופש שלי מתחיל ב15 באוגוסת. מירבי, בהצלחה רבה בבדיקות! מכל הלב מילנה

מירבי*

New member
מילנה, אני לא גננת, אני מפעילה

במהלך השנה צהרונית גדולה, בחופש זו קייטנה עם הרבה פעילויות ויום ארוך..ארוך..

שורצמן

New member
היי מירבי!!

אני שמחה שאת עוד נהנית מהילדים , זה נדיר לשמוע את זה - כל הכבוד! אבל בכל זאת שיגיע מהר ה 3.8 המיוחל...... בהצלחה בבדיקה מחר אני בטוחה שהכל בסדר!!!!!!!! ביייייי סיגל

סלי1234

New member
הי סיגל מתוקה

כמה שאת צודקת מאוד חם, אני כל היום במזגן משתדלת לא לצאת מהבית, לי יצא כמו ההיריון של קארין, כל הקיץ אבל לא נורא גם על זה נתגבר, כמו שאמרת רק שנהיה בריאים, וכוח להמשיך, תחזיקי מעמד מתוקה, נשיקות סלי

מירבי*

New member
אז חזרנו מהבדיקה ....

הכל בסדר גמור, זה לקח שעתיים, העוברית שלנו לא כל כך שיתפה פעולה עם התנוחות, הרופא החליט שהיא מתאמנת באירובי..(את זה היא לא ירשה ממני). בסופו של דבר הוא הצליח לראות הכל והכל בסדר גמור.

יפה מירבי שמחה לשמוע..נשיקות

לעוברית הספוטאית, לסלי המתוקה, ולך מירבי חיבוקי גדול
רק בשורות טובות לכולנו!!!!!!!

milanat

New member
אני מאוד שמחה!

יופי שהיא (העוברים) בסדר גמור. בהצלחה בהמשך! מילנה

א י נ ס

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif תגובה למירבי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

מירב, יופי שהכל עבר בשלום, והעוברית מושלמת. איך יכול להיות אחרת? רציתי לשאול, היתה איזו סיבה שבגללה עשיתם לה אקו לב? אני לא זוכרת שעשו לי את הבדיקה בהריון. הבדיקה נכנסה לסט הבדיקות שצריך לעשות בהריון? תמשיכו כך, ברוגע ובבטחון.

מירבי*

New member
היי אינס, לא היתה סיבה מיוחדת לאקו

לב, הרופא שעשה לנו את הסקירה המאוחרת לא היה בטוח שהקפיצות בדופק הן גיהוקים, הוא חשש שאולי מדובר בהפרעת קצב קלה, בסופו של דבר התברר שמדובר אכן בעוברית מגהקת, תפקודי הלב והמבנה נמצאו תקינים לחלוטין. אני מקווה שסיימנו עם כל הבדיקות, עכשיו נשאר רק מעקב רגיל..

מממממממואה סיגלושש../images/Emo25.gif

תחזיקי מעמד בחום הנורא!!!!!!! אוהבת אותך ומחכה לשמוע בשלושים מה קורה!!!!!!

בנדה1

New member
הי לכולן,

אני שמחה שלחלק הכל כשורה
, ועצובה שלחלק זה לא מתקדם
אצלנו אין חדש, הבעל במילואים ואין עם מי לחגוג, מחכים לסוף אוגוסט וזהו ערב נעים לכולכן.

למעלה