היי בנות!

liraz1983

New member
היי בנות!

יש לי שאלה, הניתוח שאני עברתי לא צלח כל כך מסתבר, מס' ימים אחריו התחילו לי דימומים כ-ב-ד-י-ם מאוד וכאבי תופת. דר' סוריאנו שאל אם אני רוצה לנסות לטפל בכניסה להריון או לקחת הפסקה מהמחזור הארוך והמטורף שלי- בחרתי בהפסקה עד לחודש יוני השנה טופלתי בזריקות לוקרין ובאה מנוחה ליגע.. איזו הפוגה מבורכת של שנה וקצת! העניין הוא, שהזריקות תקפות ל-3 חודשים +- וב-1.6.09 קיבלתי את הזריקה האחרונה- שבעה חודשים מאז ועוד לא קיבלתי מחזור... לא שאני מתגעגעת אליו באיזו שהיא צורה- אבל גם לא כל כך ברור.. מה גם שלפני כחודש וחצי נבדקתי אצל רופא הנשים שלי שראה שהרחם כבר מוכן לווסת ובכל זאת- אין זכר למחזור עדיין.. יש למישהי רעיון מה קורה..? מישהי מכירה את התופעה?

לוקרין

כשציינת "3 חודשים +-" ענית לעצמך, על כל אחת משפיעה הזריקה בצורה אחרת יש כאלו בדיכוי קצר וכאלו שבדיכוי ארוך ואם טופלת בכמה זריקות לוקרין רצופות זאת יכולה להיות ההשפעה. מה היה עובי רירית הרחם בבדיקה של הניקולוג שלך? לטעמי אין מה לדאוג ואם בכל זאת את מודאגת תנסי להתייעץ עם סוריאנו טלפונית.

liraz1983

New member
מודאגת אני לא..

אני כל כך שונאת להיות במחזור (או לפניו או אחריו..) שאני בנתיים נהנת מההפסקה הזו! אם זכור לי נכון עובי רירית הרחם היה כ-4.5 מ"מ וזה היה לפני חודש וחצי בערך בכל מקרה, נראה לי שכדאי שאקבע תור לקבל התייעצות לגבי המשך טיפול, הרי המחזור יבוא מתישהו ואצטרך להתמודד איתו שוב, מזמן לא ראיתי את זיו פניו של סוריאנו המקסים!

לירזי

רירית 4.5 זה רירית דקה ולא מבשרת על בוא מחזור אלא על דיכוי נפלא
תמיד נחמד לבקר את סוריאנו ולבדוק מה עניינים (בעיקר כשהוא במצב רוח טוב
)

liraz1983

New member
איזה כיף לשמוע!!!!

אתן פשוט מדהימות ואני ממש מאושרת שמצאתי את הפורום היקר הזה... תודה רבה!!!

shirshir22

New member
לי זה החזיק חצי שנה

ואחרי שהתייעצתי עם סוריאנו הוא אמר לי לחזור לגלולות, לקחתי רצוף 3 חודשים ואחר כך קיבלתי מחזור בהפסקה של הגלולות. אז אולי זה יעזור

Ronniez1

New member
לוקרין 11.75

גם אני קיבלתי זריקת לוקרים אחת בינואר לאחר ניתוח והמחזור הראשון הגיע רק בספטמבר.. אחרי שאמרו לי שההשפעה תהיה רק ל3-4 חודשים. אז .. כן... לכל גוף יש את הקצב שלו.. ותהני מהשקט

למעלה