היי בנות!!!!!!

שורצמן

New member
היי בנות!!!!!!

אני מרגישה כמו המתאבד הבא.....אני מתפוצצת מהורמונים...... אני מרגישה מה זה נפוחה....אבו נפחה ממש.... כל יום אני עולה על המשקל ולא מאמינה שלא עליתי גרם..... כי אני רואה שממש התנפחתי..... אני מקווה שאכן זה ישתלם לי במחזור הטיפולים הזה.....(אוי ואבוי אם לא..) אני מחכה כבר לעשות את הבדיקה הביתית.....אחרי 10 ימים מיום ההחזרה אני אעשה אותה..... סימנים אחרים כמובן שאין..... נו כבר נו שיעברו הימים האלו.........לעזאזל..... אז אם תשמעו בום גדול....תדעו שזו אני והתפוצצתי ברוב הורמונים... בייייייייי סיגל

../images/Emo13.gifכל כך מבינה אותך יקירה

בטיפול הראשון לקראת הבדיקה חשבתי שאני הולכת ממש להתפוצץ מההורמונים, ההרגשה ממש כאילו את בהריון כל הזמן היה לי פיפי כנראה שהרחם היתה כל כך נפוחה שלחצה על שלפוחית השתן, ואחרי זה כמובן ארי התשובה השלילית המחזור שבא היה מעיין רגיעה כאילו פיצצו בלון מלא מאוד. תחזיקי מעמד יקירה, מחזיק את האצבעות חזק חזק!!!!!!!!

שורצמן

New member
אחותי לאן נעלמת??????????

מה קורה איתך????????? יום אחד כתבת לי כאן שתתקשרי אלי ולא התקשרת יאא רעה!!! ספרי מה קורה איתך.... ביייי נשיקות סיגל

נשמהההההההההה

לא נעלמתי מחר נוסעת לסוף שבוע בטבריה למלון קיסר עם המשפחה, אז כל השבוע ריצות הכנות קניות ביזבוזים........כל כך כייף, אבל איך שחוזרת מתקשרת את יודעת מה מנסה עכשיו מקווה שלא תפוס. אוהבת מאוד וגם מתגעגעת,

סיגל מתוקה: אני מתארת שזה לא נעים

אבל זו הדרך היחידה להרות בפונדקאות..... זה צריך לעבור ההרגשת הנפיחות הזו.... אחר כך אבל תגיע נפיחות אחרת , ואיך שהבת שלי אומרת: "גגול גגול (הכוונה גדול גדול,היא לא יודעת להגות את האות ד) סיגל- אני רוצה כבר לשמוע ..... מקווה ורוצה בשבילך.... עוד משהו- התקשרתי היום למינה ואמרתי לה:" מינה אני רוצה שתחפשי לי מישיהי מהסביבה" מינה אמרה: ענת אני רוצה לחפש לך מישיהי איכותית,זה הכי חשוב. אני סומכת עליהן,וגם על עצמי.

מירבי*

New member
סיגל..מכירה כל כך את ההרגשה הזאת

אצלי הדבר המשמעותי ביותר היה מצבי הרוח האיומים בימים שלפני התשובה. תמיד אמרתי לבעלי שאני לא אחראית למעשיי, הייתי מגיעה לדרגות כאלה של כעס על שטויות, הייתי נעלבת מכל דבר, התפרצויות בכי, תמיד חשבתי שאם יש בסביבתי פסיכיאטר הוא בוודאי ימליץ על אישפוז בכפיה. 25 הפריות מבחנה עברתי, אחת מוצלחת והשאר לא. אין תופעת לוואי שלא חוויתי, העיקר שבסוף זה נגמר.. עוד קצת סיגל..מחזיקה אצבעות חזק חזק..

שורצמן

New member
מזל שאתן כאן!!!

אין מי שמבין אותי עכשיו יותר טוב מכן. 25 הפריות.....אני לא יכולה לעכל מחשבתית....שלא נדבר על מעשית... זה רק מראה את הנחישות שיש לנו כשמדובר בילדים. כשאני התחלתי להכנס לנושא של הפונדקאות, רק אז בעצם הבנתי מה עוברת אישה שעושה טיפולי הפריה.... חברות שלי שגם להן להביא ילדים זה עניין של מה בכך ניסו להבין איך זה לעשות טיפולי הפריה... אמרתי להן שאי אפשר לתאר את זה עד שנכנסים לתוך התהליך.(אי אפשר לתאר במילים את הקושי). אין מה להגיד רק להוריד את הכובע לפניכן!!!! (על האומץ הנחישות והכל..) אז ביי בינתיים סיגל

הי סיגל

כמה שאני מבינה ללבך... גם אני בכל טיפול שעברתי הרגשתי נפוחה כמו בלון שעומד להתפוצץ. מקווה שתמשיכי להתנפח אבל מהסיבות הנכונות !

טוב בנות וסיגלוש......../images/Emo13.gif

אני זזתי לא אהיה פה סופ"ש אחזור בראשון, אני בטבריה במלון קיסר, הולכת להנות קצת, ממש בזמן לפני ההחזרה השניה שאולי תהיה יותר במזל, ב15.7 ההחזרה תהיה, בינתים תעשו חיים ביייייייייייייייי

סלי1234

New member
הי סיגלוש חמודה...

תחזיקי מעמד יקירתי הכל עובר בסופו של דבר, מי כמוך יודע. אז מה שנותר להגיד זה בהצלחה בהמשך. נשיקות סלי....

למעלה