היי בנות!!!

שורצמן

New member
היי בנות!!!

ההזרקות נהיות נחמדות מיום ליום (ע ל ק ) אני מנסה גישה חדשה ...אני משכנעת את עצמי שזה מה זה נחמד לי.....:) אני מנסה להעסיק את עצמי בכל מיני דברים אחרים ע"מ לא לחשוב כל הזמן אם אני כן או לא בהריון.... סימנים בכל מקרה אין!!!!!! (אף פעם אין לי ) אז אני מקווה שהכל בסדר אצל כולן ... ביייי סיגל

סיגל,את משכנעת את עצמך שהזריקות

דווקא נחמדות. בדיוק איך שאני משכנעת את עצמי "שהתהליך של הפונדקאות הוא לא קשה"
אבל זה טוב! כי כך מאמינים שזה לא רע,ויותר קל יהיה לעבור את זה. סיגל איך אני רוצה שתקלטי עכשיו. כי זה מדד גם בשבילי:האם יתכן שבהחזרה הראשונה ממוקפאים נקלטים? אבל,מתוקונת אל תחששי! את בע"ה תקלטי ותביאי לזוג שלך ילד(או שניים). הרי הוכחת את זה בעבר. את מסוגלת לזה. תאמיני בזה. והכי חשוב תהי רגועה ולא להלחץ...

לי לך

New member
סיגל, הלוווווואי!!!

רציתי לשאול כמה זמן לוקח התהליך לאישור הפונדקאית על ידי הועדה? הרבנות אישרה אתמול את הסכם הגרושין שלנו ואנחנו מחכים למועד קבלת הגט. הבנתי שהועדה מאשרת רק כעבור שנה גירושין מתי להתחיל הליכים ובדיקות? אשמח לקבל תשובה לי לך

מירבי*

New member
לי לך, יש לך כבר זוג הורים?

לפני הכל את צריכה להתחבר לזוג הורים, לאחר מכן כדאי לקבל מהוועדה אישור עקרוני להיותך מתאימה ורק אז להתחיל בדיקות ואבחונים.. בהצלחה

מירבי אני חושבת שאת טועה! מישום

שאת הבדיקות והאבחונים עושים לפני הסכם נשיאת עוברים. בוועדה פשוט שוב בודקים... ונותנים האישור הסופי. תקני אותי אם אני טועה

gfyg

New member
אכן גם אני מפנה את שאלתי למירבי../images/Emo42.gif

מעוניינת לדעת כמה זמן בערך לוקח לוועדה לאשר פונדקאית שכל הבדיקות והניירת הנדרשת בידיה , כמה זמן לוקח האבחון? (הכל כמובן במידה ויש לי זוג הורים.)? תודה על ההכוונה

סיגלללללללללללללי!!!!!!!../images/Emo25.gif

היום היום אני
אליך בערב תהיי זמינה, ובהצלחה יקירתי לא שחכתי מחזיקה אצבעות!!!!!!!

מירבי*

New member
את שואלת על שני דברים שונים

זמן ההמתנה לתשובות של האבחונים הפסיכולוגים נע סביב חודש, במקביל כדאי לעבור את הבדיקות הרפואיות ולהציג את כל המסמכים הנדרשים. כשכל המסמכים נמצאים, התיק מועבר לאביבה, היא בודקת שלא חסרים מסמכים ואז התיק עולה לוועדה, בד"כ מדובר על 3-6 חודשים עד שניתן האישור הסופי וזאת במידה שהוועדה לא מבקשת הבהרות או מסמכים נוספים. בהצלחה

מירבי*

New member
ענת, תחילה מאשרים את הפונדקאית

אישור עקרוני, את יודעת שיש מספר קריטריונים ראשוניים שהפונדקאית צריכה לעמוד בהם כדי שתאושר ואני מתכוונת לגיל, מצב משפחתי, דת וכו´. את השלב הזה אפשר לעשות אחרי שיש זוג שאיתו רוצים לעבור את התהליך או בלי קשר לזוג, יש פונדקאיות שמגיעות לשלב ההיכרות עם הזוג לאחר שהוועדה נתנה את האישור העקרוני לכך שהן יכולות לשמש פונדקאיות לאחר שתעבורנה את האבחונים הפסיכולוגים, הבדיקות הגופניות ןלאחר שתצגנה את המסמכים הנדרשים.

הבנתי,זה כמו איתנו...

קודם יש אישור עקרוני.ואח"כ יש וועדה שבודקת אותנו. כך עם הפונדקאיות. חשבתי פשוט שבוועדה להסכם... שם יש את האישור בלבד.

לי לך

New member
מירבי ,האם

זה לא מוקדם לחפש הורים כשאני יודעת שצריך לחכות שנה מהגט וגם כשלא ברור אם הועדה תחליט שאני מתאימה? האם לא כדי להתחיל הליכים בועדה? האם זה לא מוגזם בשביל זוג לחכות שנה עד לאישור הפונדקאית שלו? תודה וסליחה על מטר השאלות לי לך

לי לך

New member
אל תהיי בשוק

אחרי 100 שאלות ששאלתי את עצמי החלטתי שאני רוצה. בעלי ,כמובן, מסכים ותומך בכל ההרפתקאה ובכלל הוא האיש הכי מדהים שאני מכירה והכי חכם( למרות שהוא צעיר ממני...) אז דרדסית - אני בעסק. די בקורת. את מוזמנת לכתוב ולהתיחס לדברי יותר בנעימות כל-טוב לי לך

מירבי*

New member
לי לך, לדעתי זה לא מוקדם בכלל

יקח לך זמן למצוא זוג הורים שתתחברי אליהם והם אלייך, נדרשת כימיה ותקשורת טובה ביניכם.. אין לי מושג עד כמה הוועדה תקפיד איתך בנושא ההמתנה..נכון שהחוק אומר שנה מהגירושים, שווה לנסות ללחוץ אותם קודם. לפנייך אבחונים פסיכולוגים, בדיקות רפואיות, כל דבר לוקח זמן, איכשהוא תמיד הדברים נמשכים יותר ממה שחשבנו בהתחלה.. שיהיה לך בהצלחה לי לך

שורצמן

New member
היי לי לך!!!

הכל לגופו של עניין....אין ממש זמן מדוייק לוועדה לאשר את הפונדקאית. כל מקרה משתנה בהתאם לדרישות הוועדה (שגם הן משתנות עם הזמן). אותי למשל אישרו בוועדה אך היו להם תנאים , למשל, רצו לראות את בן הזוג שלי ....( גם בפעם הראשונה וגם בפעם השניה).. זה כמובן עיכב עוד קצת את העניין... בכלל בתהליך של הפונדקאות מה שצריך לאמץ זה הרבה סבלנות אורך רוח נחישות והתמדה !!!! ללא כל אלה חבל על הזמן !!!!! לגבי מתי להתחיל את הבדיקות, את זה כדאי לעשות הכי סמוך לתאריך שמתקרב לוועדה כיוון שעל הבדיקות להיות רלונטיות ומעודכנות הכי שאפשר!!! אם יש לך שאלות בהמשך אשמח לענות. בהצלחה סיגל

לי לך

New member
מירבי וסיגל

תודה. האם לפנות לועדה בכדי להתחיל ההליך. מי עושה או שולח לאבחונים הפסיכולוגים ולבדיקות הרפואיות? שוב תודה לילה טוב מאוד לי לך

לי לך

New member
תיקון

חוסר ריכוז, סליחה. הבנתי שרצוי לפנות לועדה לקבל אישור עקרוני מותנה בבדיקות שיעשו אח"כ. למי לפנות? טלפונית לאביבה? שוב לילה טוב לילך

למעלה