היי בנות

damitmit

New member
היי בנות

אני צריכה מכן עזרה.. אני תלמידה במגמת מחול ואנחנו בשנה האחרונה היום משמע, הבגרות!!! אנחנו צריכות כבר להיות עם רעיון מגובש, מוסיקה ורקדנים אך אני לא במצב שהמורה מצפה ממני שאהיה. כרגע חשבתי לכיוון של הזיות, סמים הרעיון הגיע אליי בהשראת הסרט "רקוואים לחלום" אם מישהי מכירה. השאלה שלי היא איך אני יכולה לפתח את זה? מה יהיה הקו העלילתי, סיפור מסגרת שלי? ואם לא סיפור מסגרת אז לאיזה כיוון לקחת גם במחשבה של כמות רקדנים על הבמה. תודה מראש

M A Y 16

New member
מנסה לעזור.. ../images/Emo13.gif

הסיפור מסגרת שלך יכול להיות אולי על מישהי שמרגישה מחנק וקושי לאורך הריקוד ואז בסוף היא משתחררת מזה איכשהו.. בעזרת הסמים או אהבה או תשוקה או מה שתחילטי.. זה יכול להיות יפה אם את תרקדי עם נגיד איזה חולצה ארוכה עם גולף ואז לבסוף את תצליחי להוריד אותה ויהיה לך מתחת טופ או משהו.. וזאת ההשתחררות כביכול.. עוד רעיון, מישהי שנורא טוב לה בחיים, עד שהיא מתנסה בסמים וכל הריקוד הופך לסיוט, הזייה.. הכל פתאום קודר והיא מרגישה מוזר.. הממ בנוגע למוסיקה יש לי כמה המלצות בלי קשר לרעיונות שלי
Live - lightning crashes שיר טיפה מוזר ולא נשמע שקל לעשות עליו ריקוד, אבל תסתכלי על המילים והפזמון.. זה נורא קשור דווקא לנושא שלך ולקטע העצוב של דברים שקורים בעולם שלנו.. Elisa - Dancing שיר מומלץץץץ! שיר באמת ממש ממש יפה.. כדאי לשמוע גם אם לא תשתמשי בו
קרן פלס - רצה הביתה, יכול נוררררא להתאים לנושא שלך! החיפוש האינסופי הזה למשו וכל השיר הוא נורא כאילו לחוץ שכזה.. על מישהי שרצה ורצה.. ("רצה הביתה.. מטירוף מתמשך, לאבד את עצמך לרגליו.. רצה הביתה.. להשיב את עצמך לעצמך.. מנשמותיו")

damitmit

New member
תודה רבה!!!

בהחלט עזרת לי לגבש רעיון לכיוון שאליו אני רוצה ללכת. אני אנסה לקחת את מה שהצעת למקום אחר קצת שבו ההתמקדות הוא בשאיפה להגיע לחלום שהוא בלתי אפשרי ע"י התמכרות והשענות על דברים שיעזרו לי להגיע לכך בסוף ההתמכרות יהיה מה שיפיל אותי ויכבול אותי כביכול. השירים נורא יפים [כבר הורדתי לי אותם לנגן=]) אך חסר לי קצב מסויים. יש לך אולי הצעות נוספות? אולי לא שירים אלה מנגינות?

M A Y 16

New member
שמחה שעזרתי../images/Emo13.gif עוד הצעות..

אני לא מכירה הרבה מנגינות.. אבל יש אחת שהיא רק פסנתר שאני מאוד אוהבת אבל אני לא יודעת אם היא תתאים לך.. תנסי בכל מקרה..
Yann Tiersen - Amely (piano version) ועוד שירים עם קצת יותר קצב אולי.. Natasha Bedingfield - soulmate Kelly Clarkson - addicted Kelly Clarkson - anytime Hinder - lips of an angel the fray - look after you Cranberries - Zombie Coldplay - Yellow Celine Dion - Taking chances

Only Dance

New member
שיר הנושא של רקווים לחלום מדהים -

יש לי גרסא משופרת שלו או משהו משהו חזק מאוד - אני מדמיינת ריקוד טריו, משהו כזה מאוד מודרני, מאוד הוזה ופסיכוטי. ההתפתחות...? היא תחושת הריקדנות.. כלומר כל המוזיקה של רקוואים לחלום, הכוונה למנגינה, היא מתפתחת לכיוון שלילי, כאילו חיפושים ובסוף מה מוצאים? - כלום. כנל חגבי תנועה... משהו פסיכוטי, מאוד טורדני, הרבה תזוזה, מלחמות עצמיות, ובסוף רגיעה - נשארים לבד בפריז מושפלים, ומיואשים. ככה אני רואה את זה. דברי איתי באיסיקיו אשלח לך את השיר המנגינה המשופצת אולי תאהבי את זה יותר מהמקורי - 235915024

Only Dance

New member
אגב ציינתי את רקוואים לחלום כי אמרת

שזו שהסרט היווה השראה בשבילך לרעיון הכללי -סמים. כעיקרון יש לי כמה אניגמות מאוד מיוחדות - אז פשוט אשלח לך מה שנראה לי מתאים ותברחי מזה מה שתרצי. דביר איתי באיסיקיו בקיצור קאטי

למעלה