היי בנות,

• פותח הנושא oap
  • פורסם בתאריך

oap

New member
היי בנות,

קיבלתי מייל משמרית, והיה מצורף שם: השמרים של "שמרית" אינם מכילים חמץ. ולכן שמרים הנשמרים בבית אינם בבחינת "חמץ שעבר עליו הפסח". שמרים בד"כ לא חמץ?!?!? http://www.shimrit.co.il/
מתכון החודש הוא מתכון פנקייקס מיוחד לערב המימונה, המתאים גם לשאר ימות השנה. טיפ שמרית: הידעתם? השמרים של "שמרית" אינם מכילים חמץ. ולכן שמרים הנשמרים בבית אינם בבחינת "חמץ שעבר עליו הפסח". בתחתית הדף מופיע שם זוכת החודש בספר אפיה מרכיבים ל-30 יחידות החומרים לבצק: · 3 כוסות קמח ( 420 גר' ) · ½ שקית שמרית או ½ קוביה · 3 ביצים · כף חמאה מומסת · ½ כוס סוכר (100 גר') · ½ כפית מלח · ½ ליטר חלב פושר החומרים למלית: · אגוזי מלך קצוצים גס (200 גר') · 1 כוס סוכר (200 גר') · צימוקים בהירים קטנים (200 גר') · ½ חבילה חמאה מומסת (100 גר') · 1 כפית קינמון מערבבים את כל חומרי המלית. לגיוון: ריבה איכותית, דבש, גבינות, פטריות מטוגנות ועוד... אופן ההכנה 1. מערבבים בקערה בעזרת מקצפת (או מזלג) חלב ושמרית. מוסיפים סוכר, ביצים ומלח. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד לקבלת בלילה חלקה ואחידה ללא גושים. 2. משהים מכוסה במקום חם במשך שעה. 3. על מחבת שטוחה וחמה ממיסים כפית חמאה ומוזגים בעזרת מצקת ½ מתכולתה. 4. מטגנים עד לקבלת בועות והופכים לצד שני. 5. מניחים על גבי צלחת ומפזרים 2 כפות מהמלית. מגלגלים ומגישים חם. ניתן לפזר אבקת סוכר, ולגוון עם דבש או ריבה איכותית. לטעם מלוח – מלית פטריות מטוגנות ועוד.

cial 1

New member
אם השמרים לא חמץ אז מותר אכילת לחם טרי

מה כול הבילבול הזה והת שלא היה כך אפילו במצרים לא היו שמרים גם לפני הפסח אז נכון זו המצאה והיא תורמת אך ורק להטפחת הבצק אז מה נוכל לחם או מצה מה כול הבילבולים אסורה היר השמרים על כול ונאסר גם להרטיב מצה בצורה של הפשרתה או השארתה במים למה כי היא טופחת ממש כמו הלחם אז מה יש לכול הרבנים המבלבלים מותר אסור די זה אסור ודי אנו כן מכינים מצה מקמח רגים אשר מוכשר לנו לחג זה וכך היה מהרו להכין את הלחם הזה ומה יצא מצה שמורה לנו כי את זה נכבד ונוכל לאכול משך 7 ימים והם מיד חולפים כמו רוח כמו חלום ואנו נהד אותם למען האל שהתברכנו בחג זה הגדול והיפה ועם הרבה מאוד תכנים לחרות א ו ב פסח עלינו הרע וזה עד היום נכון העולם במלחמות כךהיה וכך היום לעם היהודי ומה נותר לכבד זה את זה ולשמור מאכילת הדברים שיש לנו והתברכנו בהם כול השנה אז למען 7 ימים יפים נהיה כמו מלמדים ומתלמדים לדורי דורות חג פסח כשר מאחלת חני לכולם

cial 1

New member
גולדה מאיר1 לאן נעלמת משלומך ויחד תודה

עח המחמאות ממך זה טוב כך התרגלנו לו ראית יש אחת לא יודעת מי היא? לא אגביב פה רק אחרי החג ממש מצחיקה אבל מעליב" כותבת לי תמיד נשמח לראות אותך בפורום אוכל כשר הכוונה במילים אלו תשתתפי טוב וגם תכנסי לפורום שלנו" כך כתבה לי ואני לא מבינה מי זו הסמויה הזו או סתם בלה לכתוב לי כך ואני לא ידעתי מה לעשות אבל את יודעת כמה אני אוהבת ליות פה ואני לא חדה ולא סמויה וגם מהמניין לא רחוקה מי להיות מנכלית של יוכילה ותפוז בכלל? נו טוב לי קשה? אבל יש אמירה מצחיקה כך וגדל המלפפון ויכה את הגןן זו על אותה אחת מברכת אותי על מה שאני עושה פה ומצד שני רומזת לי דברים לא לעניין טוב נעבור לסר היום מה את אומרת על השמרים האם קשה לזרוק כמה אגורות? לא נכון ומה את אומרת האם יש סיום להכשיר את הבית אני עוד לא רק עד יום ראשון הקרוב אדע לי הייתה בעיה עם מכונת הכביסה והכול בסדר חדשה אבל הייתה בעיה והמיקום שלה לא טוב במטבח ושם כול מוצרי החשמל ובית כמו שלי אסור הרבה עומס מפחדת ועכשיו אתן עוד מתכון או 2 כי ממתינה אני רק למכונה כך אמש וכך עכשיו טוב שאת כאן חסרת לנו לילה הכי מתוק אמן תמיד לך וביית חני

למעלה