היי בנות

רגב ת

New member
היי בנות

לא היה לי זמן להגיב אבל קראתי אתכן כל הזמן לשמחתי הבנות והבעל חיסלו את רוב הממתקים מפורים כך שכמעט ואין לי פיתויים בבית וגם ככה משתדלת להימנע ע"י זה שאני חושבת על זה שזה יגדיל את הבטן\ישבן וזה עוזר לרוב הפסקתי להניק את הקטנה וההרגשה מוזרה אין לי את תחושת ההקלה שציפיתי לה מאוד עצוב לי שתמה לה תקופה מהנה ומיוחדת שלא תחזור בעיקר בגלל שמדובר בשלישית וכרגע גם האחרונה למרות שלא נכנסתי לפרט אני מסתכלת מה שנכנס לפה ודי מצליחה כמובן שעוד לא שקלתי את עצמי מאז שדיווחתי כאן על ירידה קלה וזה היה לפני 3 שבועות נראה לי אני רוצה לחזק את כל היורדות במשקל ולחבק ולתמוך בכל המשתדלות

לילית462

New member
../images/Emo24.gif שמחה לשמוע ממך ולדעת שאת כאן

ושאת שומרת על עצמך ועל תזונתך

טוב לשמוע ממך../images/Emo20.gif

לגבי ההנקה- אני מזדהה איתך לגמרי. הבן שלי הפסיק לינוק לפני חודש. בדיוק ביום שמלאו לו שנתיים. הגמילה היתה קלה לגמרי מבחינתו. אני זה כבר דבר אחר. לקח לי זמן להבין שזו סיומה של תקופה. היה לי מאוד עצוב. היום חודש אחרי אני יכולה לומר בפה מלא שזה כיף אמיתי להיות אחרי. הילדון שלי גדל. נתתי לו את הטוב ביותר במשך שנתיים. בכל מקרה שולחת לך
הזדהות.

רגב ת

New member
הנקת שנתיים??כל הכבוד אני לא מסתדרת עם

השיניים הקטנות שלהם כמו סכין עכשיו הנקתי אותה הכי הרבה 9 חודשים מלאים העצבות היא בעיקר מהידיעה שיתכן וסיימתי להניק לתמיד

הי. אל תראי את זה ככה.

הסתיימה תקופה שבה היא היתה ממש נזקקת לך - נכון זה נורא קשה להפסיק להניק (אמרה זו שבכתה נורא אחרי שהשנתיים נגמרו), אבל הנה מתחילה תקופה חדשה ושיהיה בהצלחה .

למעלה