היי בנות!!!

שורצמן

New member
היי בנות!!!

הטיפול הראשון הלך פארש!!!הפסקנו אותו היום לאחר שהרופא המטפל לא היה מרוצה מהתפתחות הרירית ואמר שהיא "נתקעה" על 7.8 ואין טעם להמשיך כי אחרי עשרים יום של לקיחת כדורים היא היתה אמורה להתעבות יותר. אני מאוד מבועסת!!!!! לכל בית חולים יש שיטת טיפול שונה, ובפעם הקודמת אני זוכרת שהיה שונה מהפעם הזו בכך שלא התחלתי לקחת כדורים מהיום הראשון של המחזור והפעם הם דוגלים בשיטה שונה....נו, לכי תתוכחי עם הרופאים.... מה שכן יש לי איזו שאלה לד"ר רזיאל בעניין הזה, לפני עשרים יום הוצאתי את ההתקן ממש יום לפני תחילת הטיפול. היה לי התקן שיש בו הורמון(פרוגסטרון אם אני לא טועה) האם יכול להיות שיש קשר בין צמיחת הרירית סמוך מאוד להוצאת ההתקן שהיה עם הורמון?? אז אולי זה חלק מן העניין..... טוב כבר גילינו שנחישות ועקשנות חייבים להיות שותפים בתהליך.... אז אני מחכה.... ביי נשתמע יותר מאוחר.. סיגל

מירבי*

New member
סיגל, אפשר לשאול שאלות כבר עכשיו

ביום חמישי בין השעות 19:00-20:30, ד"ר רזיאל יענה על השאלות. חשוב לשאול את השאלה מתחת להודעה הראשית על האירוח. בשרשור הזה יהיו רק שאלות.

הי סיגל,הצטערתי לשמוע שהטיפול

הלך... טוב אז נחכה לטיפול השני ואז בטח שיהיה בסדר. הרופא כנראה ישנה לך את הכדורים ע"מ שהרירית תתעבה. סיגל חמודה- את עברת בעבר טיפול כזה בדיוק,ובהצלחה ! אל תדאגי,את תצליחי בטיפול תהיי רק אופטימית,ועקבית

מירבי*

New member
סיגלוש...את כבר יודעת מנסיון של

הבנות פה (ענת למשל) שיש להתייחס לטיפול הראשון כאל נסיוני. הרופא המטפל יסיק מזה מסקנות לבי הטיפול הבא.. בהצלחה יקירה

הצטערתי לשמוע שהטיפול הראשון

לא הצליח, מקווה שהטיפול הבא יצליח ויהיה הטיפול האחרון !

סיגלושששששש../images/Emo24.gif

הצטערתי גם לשמוע שלא הצליח הטיפול אצלך מתוקה, ואצלי לדעתי התחילו באותו טיפול כפי שכתבתי למטה, גם כדורים שלוש פעמים ביום, ורק עוד שבועים מוזמנת לבדיקת עבוי רירית הרחם, אני מקווה שאצלי זה יצליח ממש מקווה תחזיקי אצבעות בשבילי בבקשה, גם אתמול אני קבלתי מחזור והתחילו תטיפול של הכדורים ממש ביום הראשון של המחזור ממש ממש מקווה שיצליח. שתפי אותנו בהמשך טיפולך, כלומר למה יעבירו אותך עכשיו? אני כאן תמיד, ואגב מירבי לגבי הנירות לא עכשיו עוד שבועים אחרי שיבדקו עד כמה התעבתה רירית הרחם אז יחליטו לגבי התחלת הנרות הוגינלים, בינתים תחזיקו לי אצבעות שאצלי יעבוד טיפול הכדורים.

שורצמן

New member
היי דרדסונת!!!

בקשר לטיפול אז, מזל שזה הפסיק עוד לפני ההחזרה כי אח"כ זה היה יותר מאכזב... מה שקרה הוא שהרירית התעבתה בקצב איטי ואז נתקעה לה בשלב לא הכי אופטימלי אולי בבית חולים אחר היו ממשיכים עוד כמה ימים אבל הרופא הזה פשוט מאמין אחרת. לכל רופא יש את ה"תורה" שלו , והזוג החליט לתת צ´´אנס לרופא הזה כי הם היו מרוצים ממנו בפעם הראשונה שלהם (גם פונדקאות). אני קצת מאוכזבת אבל לא נורא..... אני מקווה שאצלך הכל יהיה אחלה ויזרום!!!!!! המון בהצלחה בייי סיגל

סיגללללללללללללללללל

אני מנסה להתקשר וכל הזמן תפוס אני ממש מתקפלת מכאבי התכווציות, עכשיו השאלה אם זה מהמחזור או מהכדורים שקבלתי אני פשוט לא יודעת, היום דברתי עם ד"ר קול שאני גם מקיאה לפעמים והוא אמר שזה בסדר. יש לכדורים תופעות לוואי וזה אחד מהם, תגידי גם לך היו תופעות לוואי?? הכל חדש לי בעניין, לכן שואלת, מקווה שאת עוד כאן.

שורצמן

New member
דרדסית!!

בטח תפוס אני גולשת............. לי אין ממש תופעות לוואי ונראה לי שעוד מוקדם מידי שיהיו לך , כמה זמןאת כבר עם הכדורים?????אולי הם לא מתאימים לך????? תבררי שוב עם הרופא. אני לא משתמשת הכדורים שאת מקבלת אלא בפריגנובה שזה גם הורמון לעיבוי הרירית. אולי חטפת איזה וירוס????? בייי תרגישי טוב סיגל

טוב אחרי שיחתינו אתמול סיגלייייי

נרגעתי תודה...למרות שהכאבים לאט לאט נחלשים...אני חושבת שצדקת לגבי מה שאמרת...

למעלה