damm girl!
טוב. אני אחפור. התכונני=] אני לא אגיד לך לצאת מהקשר הזה כי הפרש הגילאים גדול ובלהבלה כמו שאני בטוחה שכבר אמרו לך. אני רוצה שתשאלי את עצמך כמה שאלות: **את מוכנה ללכת איתו יותר רחוק מרק נשיקות וחיבוקים? הוא רוצה את זה. לא משנה כמה תנסו ותדברו על זה וכל השטויות האלה. הוא לא רק רוצה את זה, הוא צריך את זה. אין מה לעשות, ואין טעם להשלות את עצמך כי בסופו של דבר כל אחד רוצה את זה (גם בנות..כן כן=]) כולם רוצים את זה וההבדל היחיד בין חלאות לבין אנשים כמוהו שמוכנים לחכות זה מידת הלחץ שהם מפעילים. את צריכה לשאול את עצמך איפה את עומדת, אם את מוכנה לזה, אם את רוצה את זה כמוהו. **אם אכן הוא מוכן לחכות לך בקטע הפיסי, את באמת רוצה לגרום לו לחכות? הבחור בן 19 ואת נותנת לו לחכות. אין שום ערובה לזה שהוא לא יתפתה לעשות את זה עם בנות אחרות למרות שהוא אוהב אותך. כפי שכבר אמרתי, הוא צריך את זה ואם הוא באמת חשוב לך לא תרצי לגרום לו לדילמה הפנימית הזו, לא תרצי לגרום לו להיקרע בינך לבין הבנות האחרות שמציעות דרך קלה לספק יצרים. **את באמת רוצה לחכות לו? קחי בחשבון שאם זה הולך יותר רחוק וכבר יש מידת מחוייבות מסויימת אז קשה להתנתק ולפי מה שאמרת כבר קשה לך להתנתק (מובן לחלוטין=]) זו בעיה. את שמה את החיים שלך בהמתנה בעצם. קשה להיות עם חבר בצבא, ואח"כ סטודנט ואז חבר עובד...זה לא נגמר. ואת מה, כולה בת 14? 14 וקצת? יש לך עוד כ"כ הרבה לעבור! כל הדברים שהוא כבר עבר... לצאת למועדונים, לצאת עם חברים, לפגוש אנשים. לפגוש בנים. את תתחילי להסתכל על בנים אחרים כי זה טבעי ונורמלי והוא לא תמיד זמין וזה יהיה קשה רגשית. אם תצטרכי אותו הוא לא תמיד יהיה שם גם אם הוא יגיד שכן. מה שאני מבקשת זה שתחשבי על זה ושלא תקשיבי לאף אחד בעצם. אל תתני לאנשים ללחוץ עלייך, לכאן או לכאן. תזכרי שמה שכל הבנות אומרות כאן בא מהלב ומהצורך לעזור, אבל זה גם לא תמיד נכון. אנחנו לא מכירות אותו ואת כן אז כל מקרה לגופו. את תחליטי אילו עצות את רוצה לקבל ואילו לא. רק שתדעי, אני בת 15 וחצי ויש לי חבר כבר יותר משמונה חודשים שהתגייס לפני שלושה שבועות. הפרש הגילאים בינינו הוא שלוש שנים וחודש. גם לי אמרו את כל מה שאמרתי לך ואצלי זה הסתדר מעולה ואנחנו מאוהבים מתמיד=] ההבדל היחיד בינך לביני, הוא לדעתי, שלי אין בעיה בתחום הפיסי... אני סומכת עליו והוא סומך עליי (גם לו אין עבר מפואר עם בנות=]) ואנחנו מתקדמים לאט ובזהירות. אז לסיכום, מה שניסיתי להגיד הוא בהצלחה, תשמרי על עצמך ואם את צריכה משהו תפני אליי במסרים!