היי בנות..

coucout

New member
היי בנות..../images/Emo9.gif

אני אחרי אכזבה של ivf ראשון שלא הצליח. לקחנו את זה מאוד מאוד קשה, אבל אנחנו ממשיכים. הייתי היום אצל פרופ' לב רן, והחלטתנו שהחודש הולכים על מחזור טבעי עם החזרת מוקפאים. יש לנו 3 עוברים קפואים... הוא אמר שההפריות היו בינוניות (להזכיר לכן icsi) אני מרגישה מאוד רע וכל כך לא אופטימית. האחות אמרה לי שיכול להיות שנגיע ליום ההחזרה ואז יגידו לנו ששום עובר לא שרד... זה נשמע לי נורא.. אנחנו קיבלנו לפני יומיים מפתחות לדירה החדשה שקנינו לפני שנה. בזמנו אני ובעלולי חשבנו שניכנס לדירה עם בטן עגלגלה...אבל זה לא קרה..סידרנו כבר 2 חדרי שינה והחדר השלישי ריק... אתן מכירות בנות שהך להן במחזור טבעי עם החזרת מוקפאים?

שלום שלום......./images/Emo42.gif

אני החודש אחרי החזרת מוקפאים אבל לא על מחזור טיבעי אלא תמיכה של פרוגינובה ואוטרוגסטן. אם יש לך שאלות תרגישי חופשי. העיקר אבל שלא תיהיי עצובה כי בסוף יהיה בסדר... אופטימיות רק יכולה לעזור (תיראי מי מדברת....) - בולה בטח תתפחלץ אם היא תקרא את זה. ולגבי החדר השלישי תסגרו אותו בנתיים ותשכחו לזמן מאוד קצר שהוא קיים ותיראי כמה מהר תוכלי לפתוח אותו ולהתחיל לחשוב כיצד את מעצבת אותו לתינוק/ות הבא/ים. המון הצלחה וחג שמח!!!

בולה101

New member
../images/Emo124.gifמי קרא לי ???..

א ו פ ט י מ י ו ת !!!! זאת מהיום המילה הראשונה שאת אומרת כל יום בבקר ועוד פעם שנייה לפני שאת נרדמת. בטח שיש הריון ממוקפאים. ומכל מיני סוגים של ארטיקים, לימון, בננה, טרולו. תכף יענו לך ההריוניות המופשרות. לא להכנס לסרטים חמודה. מה שצריך לקרות יקרה ואם לא הפעם אז בפעם הבאה.ושימי לב, רק השבוע התור שלך התקצר ב - 9 . את קולטת ?????

בולה101

New member
הי חמודה../images/Emo24.gif

אפשר להבין את גודל האכזבה מכשלון הטיפול הראשון. כנראה שככה זה אצל כולנו. המכה הראשונה היא הכי כואבת. לגבי המוקפאים- אל תסיקי מסקנות חפוזות. זה שהם מאיקסי זה לא אומר שזה פחות טוב ובינוני זה מקום טוב באמצע. תלוי מאיזה צד את מסתכלת. יש לך שלושה ארטיקים שיפשירו לך ונשאר רק לקוות שהכל יעבור והם יפשירו ויתחממו לך ברחם ל - 9 חודשים שלמים. ולגבי הדירה החדשה שקניתם- מהחדר השלישי תעשי בינתיים חדר עבודה, חדר כושר, חדר לאורחים, מחסן או מצידי תסגרי אותו. גם אני סיימתי לבנות ואצלי יש 3 חדרים ר י ק י ם.אז בינתיים אחד חדר עבודה שלי, השני מחסן והשלישי חדר לאורחים. את רואה מסתדרים. ועוד משהו על כל מיני דברים שהכינותי מראש להריון העתידי: אתמול לבשתי מכנסיים שכבר שנה + לא לבשתי ואפילו שכחתי מקיומם. ולמה אני מספרת לך - כי המכנסיים הם מלייקרה כזאת עם גומי למעלה ומעין מטפחת כזו שנקשרת מעל ומתרחבים עם פתחים למטה. חתיכי לאאלה. אבל מה שחשוב הוא שפתאום כשלבשתי אותם אתמול נזכרתי ועבר לי בראש מה חשבתי כשקניתי אותם לפני יותר משנה : שאלו יהיו מכנסי ההריון הראשונים שלי ואפילו קניתי בשני צבעים. אז בינתיים הבטן שטוחה ואני נהנת מהגזרה היפה שהם מחמיאים לי וגם היום שלהם יגיע. אז כפרה לא להתייאש. לכולם זה מגיע בסוף

קוקלון

New member
מילים כדורבנות יקירתי../images/Emo3.gif

אני כל כך מזדהה עם הקטע של המכנסיים, במיוחד כשאני נזכרת שקניתי שמלות, חולצות ועוד.. איזה פתטית אני?! יש לי מלתחה להריון וילד עדין אין.

שושא

New member
מזדהה

זה מזכיר שחיפשתי מכנסיים עם גומי הייתי בהריון כימי ממש בהתחלה ושביקשתי מהמוכרת מכנס מתאים להריון היא הסתכלה עלי כאילו נחתתי מהשמים ושאלה מה הריון ...את בהריון ...

neta2

New member
היי קוקונט../images/Emo13.gif

בטח מכירה, כנסי לפורום הריון לאחר טיפולים ותווכחי לגלות לא מעט. שמיים, ולי-מור (לא בטוח שללא הורמונים אך נדמה לי ) ורחל של ענבל הרתה ממוקפאים ויש עוד. אני מכירה את ההרגשה לסדר את הכל מסביב לילד שממאן להגיע
מאחלת לך הצלחה כבירה הלוואי שבטיפול השני כבר תצליחו

דודידה

New member
להרגע!!

אני גם עברתי שאיבה ראשונה בIVF ראשון שנכשל וגם לי אמרו שהקפיאו לי עוברים במצב בינוני. אבל... אתמול הייתי צריכה לעבור השתלה הוציאו שלושה עוברים מוקפאים להפשרה וכמו שהם נכנסו ככה הם יצאו לא בוזבז שום עובר והם בינוניים להזכירך. כולם שרדו!!!

פּוֹנְג

New member
ליבי איתך על כישלון ה IVF הראשון

מאחלת לך הצלחה בהפרשת המוקפאים. אני לא מכירה שמות, אבל אני בטוחה שבפורום הריון אחרי, והורים אחרי, תמצאי לא מעט הורים והריונות שהצליחו במחזור מוקפאים. בהצלחה ומזל טוב על הדירה החדשה.

Galit29

New member
בטח

פריצית לא מזמן סיפרה על הארטיקים שלה ועוד מישהי - אבל אני לא זוכרת את השם. אז לחייך ולשמוח בפסח ומי ייתן ותצטרפי למתקפת הבטות של הפורום
שומבצל טפו טפו טפו

איו יה, אני שואל...

משנה מקום, משנה מזל - אמרו חברי "כוורת", ויכול להיות שהמזל שלך יגיע עם הבית החדש. אז לא לדאוג, להמשיך לחתור במרץ, ויאללה, תוך חודש נעשה לך קולולולולולולולולולוולול חג שמח

s h i r a 3 0

New member
הי קוקוט ../images/Emo24.gif אופטימיות כבר

אמרו כאן אז אני רק רוצה להוסיף: שני המוקפאים שלי מאיקסי עברו את התהליך בהצלחה רבה (איבדו תא אחד כל אחד שזה ממש ממש בסדר לפי מה שכתוב בספרים וגם לפי מה שאמר לי הרופא שעשה את ההחזרה). היה גם הריון שנמשך אמנם עד שבוע 9 בלבד, אבל זה כבר לא קשור למוקפאים. אז בהחלט אפשר להיות אופטימיים. ומה יותר טוב מטיפול שמבוסס על החזרה במחזור טבעי ללא הורמונים? את לא מזריקה כל מיני חומרים משונים לגוף, לא מבלבלת לו את המוח ובסוף גם יש הריון
מה צריך יותר? אז תנוחי קצת מהטיפול האחרון, תעשי מעקב אחר ביוץ ואל תתרגשי אם הוא קצת יאחר, ככה זה כשלוקחים דקה. מחזיקה לך את כל האצבעות

יעל301

New member
../images/Emo26.gif נדחפת לשאול גם

גם אני הייתי אצל לברן אתמול , יש לי חמישה מוקפאים 4 עם 6 תאים ואחד של שבעה תאים ,אנחנו הולכים על מחזור טבעי ללא תמיכה ,הם יוחזרו 3 ימים לאחר הביוץ (אם הבנתי נכון) מה זאת אומרת שהם עלולים לאבד תא אחד ?? אני קצת בלחץ לקראת הטיפול אם הם לא ישרדו וכו... מה הסיכויים ??? ובאותה הזדמנות חג שמח

s h i r a 3 0

New member
הי יעל. חיפשתי בשבילך את הנתונים

שראיתי לפני שהלכתי להחזרה של מוקפאים אבל אני לא מוצאת כרגע ואני לא זוכרת איפה זה היה. מצאתי רק את מה שכתוב בספר של בן ציון רפאל וזיידמן, ושם כתוב שגם אם אחרי ההפשרה מתקבל עובר שיש לו תא אחד תקין (ובוודאי אם יש יותר) אז יש לו סיכוי להתפתח להריון תקין. ראי שבשלב הזה התאים זהים ולא עברו התמיינות, כך שגם אם אבד תא, הרי שלאחר מכן העובר מפצה על כך. כך זה לפחות לפי מה שאני מבינה, אבל ביולוגיה זה לא הצד החזק שלי. אולי יגיעו בנות שמבינות יותר. מצטערת אם הבהלתי אותך, אבל באמת נשמע שחמישה מוקפאים זה מצויין והמעבדה של אסותא נחשבת מצויינת (את שם נכון? אם את מטופלת של לב-רן), כך שלא הייתי דואגת המון. מחזיקה את כל האצבעות שלי,

יעל301

New member
שירה המון תודה ../images/Emo140.gif

עזרת לי , קצת יותר רגועה, עכשיו רק מחכה לוסת שתגיע (ואולי לא
) בכל אופן המון תודה

coucout

New member
תודה רבה לכן..../images/Emo24.gif

הצלחתן לעודד כמו שרק אתן יודעות.. תודה רבה ומקווה לא לאכזב חודש הבא..

נועם@בת

New member
../images/Emo24.gifcoucout../images/Emo24.gif

חלקו הראשון של הIVF לא הצליח
, אבל יש עוד מוקפאים שמתכוונים לעשות אותך לאמא
. החדר השלישי יעבור בקרוב שינויי מהותי, יצר הקינון שלך לא יאכזב. בפורום הריון יש הרבה ילדי ארטיקים ואין סיבה ששלך לא יצטרף לשם בעוד תשעה חודשים.
נועם

למעלה