היי בנות

היי בנות../images/Emo9.gif

בוקר טוב
הביצית שלי לא עשתה מהפך! כן אין הפרייה!!!!!!! והאמת היא,זה ממש לא ביאס אותי,טוב אולי רק קצת. אבל ההלם היה אתמול. מה שאמרתי לאלי שזה לא נורא כל כך,מישום שהטיפול הזה,לא הצריך הרבה אנרגיות מאיתנו. אז נכון לעכשיו יש לנו שלושה עוברים בהקפאה!!!!!!! מה ששימח אותי הבוקר זה: החוזה שלנו מאושר !!!!!!!!!!!!!!!!! עדה התקשרה אליי בבוקר,והחומר שלנו מועבר לסוכנות ביטוח.(אני מודעת לזה שאת הביטוח אנחנו מתחילים לשלם מהחתימה בלבד) (אלוהים כמה כסף מוציאים
) עדה שאלה גם לגביי התצהירים שחתמנו אצל העו"ד שלנו,היא צריכה את התצהירים למשרד הבריאות! בקיצר:אנחנו מתקדמים
,למרות הדברים הלא כל כך נעימים בדרך(למשל:הפרייה שנכשלה,מלא הוצאות,עוברים בודדים)ואיך שכחתי את ההגבלות שלי בI.V.F,ואת הברירה האחרונה שלנו,שנעשה אותה בלית ברירה(תרומת ביצית) אפרופו עוברים הבודדים שיש לי כרגע,אני כל כך מאמינה באלוהים/גורל אז אני מאמינה שהכל לפי מה שנקבע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חייבת לנגיד לכם,היום חגגנו למאי יום הולדת בגן
,ובגן היינו צריכים להביע משאלה שתתגשם,מה שאני הבעתי(בלב כמובן) זהשנצליח בפונדקאות,ושלמאי יהיה אח או אחות או אחים אתן יודעות לפני היום הולדת קיבלתי את התשובה מI.V.F,וזה לא עשה לי משהו מיוחד!(רק שקצת דיסקסנו על הקטע באוטו) טוב,זהו עד כאן(כתבתי הרבה הא?) שבוע הבא יש רק לנו ועדה במשרד הבריאות.

Aradi

New member
ענת, פשוט נפלא

לשמוע-לקרוא איך שאת חזקה ורואה את הדברים בצורה חיובית. איך היתה היומולדת של מאי בגן?

milanat

New member
ענת! בהצלחה רבה!

שבעוד כשנה נשמע על עוד זוג הורים מאושר!
מילנה

למעלה