היי בנות

Fall Out Liel

New member
היי בנות ../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif

מי ששמה לב נעלמתי לדי הרבה זמן אבל אני בשלבי חזרה, ועכשיו בחגים אני אוכל להיות פה יותר [ומישהי חושבת על מפגש פורום אולי
]. רציתי לדעת מה קורה בנוגע לחולצות הפורום? מי שילמה? מי ששלחה כסף לזוהר [שנדמה לי שטיפלה בזה אז] אני לא יכולה ליצור איתה קשר אז מי שמדברת אותה מוכנה לשאול מה נסגר בנוגע לזה? אני בתהליכי הקמת האתר לפו"ב, אבל זה מסובך יותר מכפי שחשבתי, ולכן ייקח עוד קצת זמן, אבל אני יכולה להבטיח לכן שברגע שהאתר יעלה הפורום יהיה משגשג כי יבואו עוד אנשים אליו מבחוץ [כי הפורום יהיה מחובר דרך האתר ולכן מי שייכנס דרך האתר יוכל לראות בו את הפורום]. כמו כן, גם ביררתי לגבי סיכות פו"ב שיוצאות זול יחסית לפי דעתי, משהו כמו 10-12 ש"ח לסיכה לפי גודל. וגם לזה רציתי לבקש מכן אם בא לכן לעזור לי ולהביא תמונה, יפה של ארבעת חברי הלהקה, עם הלוגו [כי צריך שיידעו מי הם הרי
] שאתן חושבות שיהיה יפה לראות אותה על סיכה שתתנוסס על תיק, חולצה או על כל מה שאפשר לשים. בנוגע לאלבום- כמובן שהוא קפוא כרגע אבל עדיין אפשר להכין מכתבים, תמונות וכו' ולהביא לי
. ברגע שהאתר ייפתח כך גם פרוייקט האלבום יופשר ותוכלו להיכנס אליו ולמצוא את כל מה שתרצו בנוגע לפו"ב. ו..יש לי עוד הפתעה קטנה אבל כרגע היא עוד לא בטוחה במאה אחוזים אז נשמור אותה בסוד

אני אשלח בזמן הקרוב כסף D:

אני אסתכל עכשיו באתר שלך ואני אראה את הפרטים D: תגלי תגלי! P:

למעלה