היי בנות

היי בנות ../images/Emo6.gif

חג השבועות קרב ובא ועימו התאבון..... (שלי במיוחד אחרי דקא...) בקיצור - למי שהייתה במפגש האחרון והביאה את הפסטה עם רוטב הפיסטוקים וגבינת שמנת.... אשמח גם אשמח לקבל את המתכון.אני מבשלת לארוחת החג ולא הייתי מתנגדת לדבר הטעים הזה על השולחן...
אז שיהיה לכולנו חג שבועות שמח וטעים רני

טל249

New member
../images/Emo174.gifאני אחראית, ואני אנסה למצוא

את המתכון על המחשב הנייד שלי מחר, (אבל אל תתפסי אותי במילה, כי קצת קשה לי פה (אנחנו עדיין אצל אמא שלי (למרות שנראה לי שכבר נמאס לה מאיתנו..)) וכאן הבעלול קצת משתלט על המחשב, אבל אני אגיד לו שזה בשביל הפורום, ואז הוא בטוח יפנה לי כמה דקות.. בכל מקרה - שיהיה חג נפלא !!! טלי

נעמי 17

New member
את לא זזה מהמחשב!!

בלי לעדכן! מה שלומכם , מה שלומך את ומה שלום הנסיך?

snago10

New member
חחח - הנסיך הקטן מצליח "לעקור" אותה

מהמחשב...
שלומנו טוב תודה. מתגעגעים לפורום, אבל קצת שקועים במירוץ נגד הזמן. האמת - לא בדיוק נגד. אנחנו לא מוצאים אותו.... חברים טובים אמרו לנו לישון הרבה. היו מרימים צלצול בשבת בצהרים ושואלים: מה אתם עושים. לתשובתנו: מבשלים - הם היו עונים: תזמינו take away ותלכו לישון. חבל על כל רגע. למה??????? למה לא שמענו להם? צחוק צחוק, אבל זה משהו מיוחד. קשה להסביר. מעייף, לפעמים מרגיז. גוזל כל רגע פנאי ולא נותן לעשות כלום בשקט - אבל מה? שווה את הכל
אני מאמין שכשטלי תתפנה - היא תתיישב לכתוב, אבל אני עומד על זה שהיא תישן קודם, אח"כ תאכל משהו - ורק אח"כ...... (אחרת מחלבות תנובה לא יעמדו במכסת היצור שלהן.....והצרכן הוא צרכן עקשן. מאלו שהולכים לעמנואל רוזן ורפי גינת ועושים הרבה רעש....) נשיקות חמות לכולכן ונשתמע לבטח בסוף שבוע הארוך

נעמי 17

New member
מוכר בהחלט ומובן עוד יותר

נומו נומו נסיכים נומו מלכים ומלכות תחזיקו מעמד - לקראת גיל שלוש זה נהיה קל יותר.
סתאם- יש ילדים < לא שלי חס וחלילה> שהשינה מסתדרת להם קודם. נשיקות לנסיך וחיזוקים לכם, הרשתי לעצמי לרשום אתכם בעתודת העמותה על פי מה שאמרתם בכנס< אל תדאגו זה לא יגזול שינה מעינכם>

טל249

New member
המתכון המבוקש:

500 גר' פסטה פוזילי 3 כפות פיסטוקים קלויים (החלק הקשה במתכון הוא לקלף מהפיסטוקים את הקליפה הדקה - מה שאפשרי אחרי ששופכים עליהם מים רוטחים). 70 גר' גבינת גליל מפוררת. 100 גר' חמאה 2 כפות קונאיק 3/4 כוס שמנת מתוקה מלח ופלפל. ההכנה: אחרי קילוף הפיסטוקים - לקצוץ אותם. להרטיח מי מלח ולבשל את הפסטה לדרגת אל דנטה. להמיס במחבת עמוקה גבינה וחמאה על אש נמוכה מאודעד שמתמזגים לתערובת אחידה, להוסיף את השמנת ולבשל דקה. להורי מהאש, להוסיף פיסטוקים וקוניאק, להמלח לפי הטעם. בתאבון

למעלה