היי בנות

betty63

New member
היי בנות../images/Emo42.gif

עשיתי פריסת שאלה ואלתי , : מה רגשותיו הרומנטיים של X כלפיי בימים אלה? אנו מכירים חודשים , הוא אומר שהוא אוהב אך הוא מתנהג כאוהב, אשמח לשמוע את תשובתכן. בתודה מראש
ובברכת שבת שלום בטי

betty63

New member
אופס,,,,,

מה רגשותיו הרומנטיים של X כלפיי בימים אלה? מה - מלך המטות רגשותיו הרומנטיים-אס המטבעות של X -האיש התלוי כלפיי-קיסר בימים אלה-נער המטבעות קלף סיכום-שלושה מטות מחכה לתשובתכן בציפייה תודה בטי

טורנדו1

New member
היי בטי../images/Emo20.gif

הבחור שלך אוהב מאד אתגרים,הוא בעל יוזמה,ותושיה.אס המטבעות מעיד על קשר עמוק,וכן גם רגש.התלוי מוכיח את סבלנותו כלפייך,וכמה שהוא טיפוס סלחן.מה שכן הוא תמיד אוהב להראות שהוא הגבר,המנהיג.הוא זה שאוהב לקחת את הענינים לידיים.נער המטבעות:הקשר שלכם יציב וממושך,וקלף זה מעיד גם על המסירות שלו כלפייך.סיכום,3 מטות:חכי בסבלנות ואל תלחצי אותו לפינה,תזרמי לפי הקצב שלו כי כוונותיו רציניות כלפייך,אך עדיין הוא מרגיש שמשהו עדיין לא הושלם.אין ספק שהוא כן אוהב אותך,תהיי שקטה,אשמח לקבל את תגובתך,מקווה שעזרתי לך שיהיה לך שבת שלום

betty63

New member
היי טורנדו המתוקה../images/Emo141.gif

אכן נכון שהוא אוהב להיות המנהיג , הוא גם לא טיפוס שמפנק ומחזר וזה חסר לי ומפריע לי , האם לא מעניקים כשאוהבים , האם זה שהוא אומר אני אוהב זה מספק? אותי לא חודשיים אנו יחד ולא קיבלתי אפילו פרח ממנו. הקשר שלנו לא יציב בכלל כבר ניתק הקשר בינינו מספר פעמים, אני יודעת שהוא רוצה אותי מאוד ושיש לו רגשות כלפיי אך יחד עם זה הוא ביקורתי מאוד כלפיי וקשה לי איתו, הוא אף פעם לא החמיא לי והו מאוד ילדותי. תודה לך יקירתי על פרשנותן, יישר כוח. בברכה בטי

טורנדו1

New member
בטי יקרה../images/Emo39.gif

את יודעת שיש גברים כאלה שמסתפקים רק במילה:אוהב אותך,בלי מתנות,בלי לפרגן,ובלי לפנק .הוא יודע שאת שלו וזהו,אבל לפי מה שראיתי הרגשות שלו מאד חזקים אלייך,הוא מעדיף כנראה להיות עם האף למעלה,והוא בטח גם טיפוס קנאי שרוצה לשמור אותך רק לעצמו,השאלה האם את מוכנה לחיות עם גבר בצורת חיים שכזו,וזה קצת קשה שתעני לי כי את אוהבת,שולחת לך המון כוח וסבלנות.

betty63

New member
היי טורנדו../images/Emo23.gif

אכן הוא עם האף למעלה ולא מוכן שיתנשאו מעליו , והוא קנאי, ולא אני לא מוכנה לחיות עם גבר בצורת חיים שכזו לכן סיימתי את הקשר , ואני לא מרגישה שאני אוהבת אותו. תודה לך יקירה שבת שלום בטי

למעלה