היי בנות

היי בנות ../images/Emo39.gif

הבוקר עברתי הזרעה ומחר יש לי בדיקת דם בבוקר כדי לראות אם יש צורך בעוד הזרעה. לפחות בשבועיים הקרובים יהיה לי מנוחה מהזריקות.....זה ממש מתסכל כל הזריקות האלו. עד שלשום קיבלתי פיוריגון 50 שלא ממש עשה את "העבודה" לצערי, היה אמור להיות הרבה זקיקים כי זו המטרה בעצם של הפיוריגון, והיה לי רק זקיק אחד של 22 מ"מ (אם אני לא טועה) ואתמול קיבלתי פרגניל 2 אמפולות. האחות אמרה שיכול להיות שהמינון היה נמוך מידיי בשבילי ולכן התוצאה היא שעושים הזרעה שהיא "כאילו" על ביוץ טיבעי. האמת, אין לי כבר כח והזריקות כואבות לי (בבטן) והרופא אמר לי שאם החודש אני לא ייקלט אז חודש הבא יהיה חודש אחרון לזריקות ואז עוברים להפריה. אני כבר לא יודעת ממה לפחד יותר מהזריקות שיהיה חודש הבא או מההפריה....אוף!!!!!! איזה תסכול....
אני לא ממש אופטימית לגבי החודש הזה אבל חייבים להמשיך הלאה, לא???? אז מחר יום אחרון ל"דקירות" לשבועיים הקרובים....... ורק בשורות טובות! אלינור

אלה 2

New member
בלי סימני ../images/Emo35.gif או פיקפוקים

מחר יום אחרון לדקירות ורק בשורות טובות

שכחתי לשאול שאלה...

האם כדאי / צריך לקיים יחסים גם ביום ההזרעה? או שאני "מכוסה" להיום? אלינור

סוכריה 2

New member
תלוי

אם כבר נתתם זרע להזרעה, מה איכפת לך להגדיל את הסיכויים ולהנות קצת בדרך?!

rachel10

New member
אם תעשי 2 הזרעות אז עדיף לא לקיים

יחסים בין 2 ההזרעות.

רק מחר אני יידע אם יעשו לי

הזרעה נוספת. אז כדאי לקיים יחסים היום או שלחכות למחר אחרי שיתנו לי תשובה?

rachel10

New member
למה לא הזרעה נוספת../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

הי אלינור, קודם כל בהצלחה עם ההזרעה
עכשיו שאלה, מדוע את לא עושה 2 הזרעות יום אחרי יום רק כדי להגדיל את הסיכויים להפריה? מדוע בדיקת דם וכו'?לא ברור לי למה הסירבול? רייצ'ל

גם לי לא ממש ברור

למה מחר אני עושה בדיקת דם ולא עוד הזרעה. האמת, הייתי בטוחה שהחודש עושים רק הזרעה אחת, אבל היום אחרי ההזרעה הרופא אמר לי שמחר אני יגיע לבדיקת דם ואם יהיה צורך אז יעשו עוד הזרעה. אתמול (יום שבת) קיבלתי פרגניל שזה כמו כוריגון והיום עשו לי את ההזרעה, כנראה הם רוצים לראות בבדיקת דם אם יש טעם לעוד הזרעה....לכי תביני הראש שלהם.... מה שכן, זה באמת סירבול וגם טירטור, וגם עוד דקירה..... כבר לא נשאר מקום שלא דקרו אותי בשבועיים האחרונים

חגיתלה

New member
אלינור../images/Emo50.gif

תחשבי חיובי. החודש זה החודש האחרון של הזריקות. אז שיתנו עוד אחת. מה 'כפת לך? לגבי קיום יחסים - אם יש מחר עוד הזרעה, תנוחו. אם לא, אז תקיימו. להזיק זה לא יזיק. בהצלחה

נועם@בת

New member
בהצלחה../images/Emo45.gif

רק תיקון קטן, לא היו צריכים להיות לך הרבה זקיקים. הרבה זקיקים זה סיכון להריון רב עוברי. 2-3 זקיקים זה בהחלט די והותר. מאחר והתחילו במינון נמוך, הגעת רק לזקיק אחד, אבל את נמצאת כרגע במקום שבו נמצאת כל אשה פוריה- זקיק אחד, זרע שמגיע לרחם ומן הסתם עובר בריא אחד
. מחזיקה לך אצבעות נועם

למעלה