היי בנות

My Little Fairy

New member
היי בנות ../images/Emo39.gif

ובוקר טוב לכולם. אחרי פרישה ארוכה מדפי תפוז החלטתי להצטרף לפורומכן. בתקווה להשיל עוד איזה קילו או שניים, ולתמוך באחרות. אז.. התקבלתי?

My Little Fairy

New member
אני יעל :)

בת 31, נשואה ואם לאריאל (3.5) ושחר (2.5). גרה בחדרה, ונראה לי שיש כאן בנות שמכירות אותי מלפני הפרישה. נטשתי את תפוז לאחר שעברתי טרנספורמציה מסויים בחיי. לא משהו שאפשר להניח עליו את האצבע. מן שינוי פנימי. עבודה עצמית ארוכה על איך להיות אחרת, חיובית יותר, פתוחה יותר... את תפוז המרתי בפייסבוק עם התמכרות חמורה לפארמוויל וליו-וויל. מדי פעם אני מוצאת התמכרות חדשה, אך תמיד יוצאת ממנה לאחר שמיציתי.. זה העיקר עלי :)

יעל י

New member
היי מותק...חיבוקים...

אבל עד כמה שאני זוכרת את רזה רזה רזה... מה היה השינוי?(את יכולה גם לענות במסר)

My Little Fairy

New member
היי יעלי!

איחולי על הניהול. איך את זוכרת אותי רזה רזה רזה אם הייתי מידה 42 (אחרי שהורדתי כמה קילו)? הבעיה שהגוף לא חוזר לעצמו, למרות שאני כבר נכנסת למידה 38, ואני חולמת בהקיץ על מתיחת בטן שתכניס אותי למידה 36. במשקל שאני נמצאת בו זה הכי קשה לאבד כל גרם... אני צריכה לחיות על פירות וירקות, אך לפעמים נשברת כשמתחילה להרגיש מסוחררת. אוף... עכשיו גיליתי שהאפרסק שאני אוכלת בזמן כתיבת התגובה, רקוב מבפנים.
שונאת שזה קורה! השינוי היה סוג של אימוץ זהות חדשה, בטוחה יותר, רגועה יותר, חיובית יותר.... השראה שקיבלתי ממלאך עלי אדמות שהכרתי לא מזמן.

לילית462

New member
הזכרת לי את המשפט ההוא מהשטן לובשת פראדה

"אני במרחק קלקול קיבה אחד מהמשקל המיועד שלי"

למעלה