הדרדסית הנשית
New member
היי בנות../images/Emo24.gif
אז ככה קודם כל בהצלחה גדולה לכל העולות\ים לועדה מחר
מחזיקה אתבעות חזק חזק שיעבור ותתחילו בעבודה, ואינשאלה בשנה הזו נקבל ים של הריונות לפורום המדהיםם הזה! עכשיו קצת עלי כואב לי הגרון כבר שבוע, וזה כאילו לא עוזב אותי, מה לא עשיתי גוגל מוגל גרגרתי מלח ומה לא וזה לא מפסיק.. ומה שהכי מטריד זה שאני משתעלת לפעמים מתפלק לי קצת פיפי, כנראה שהרחם שגדלה לה יחד עם העוברון לוחצת על השלפוחית שלא תמיד אני מרגישה אותה מלאה, וזה די מתסכל.. לגבי העישון, אז ככה אני ובעלי החלטנו מכיוון שאני כמעט ולא מעשנת כלל להגמל מעישון, מה דעתכן, גם בריא להריון וגם בריא לי, וגם חיסכון עצום בכסף
..והילדים שלי ממש ממש שמחים תמיד שנאו את ריח הסיגריות בבית תחזיקו לי ולבעלי אצבעות שנצליח, ציידנו את הבית בים של קישקושים גרעינים וכל מני בשביל להגמל כמו שצריך, ולא להרגיש געגוע לסיגריה. מקווה שזה יצליח לנו..(אגב רונית ממש שמחה היא ובעלה אבל זה היה ברור שישמחו) חוץ מזה שקר היום מאוד, החלטתי לא לשלוח את הילדים ממש קר כאן בצפון הרחוק, אז הבית מחומם ואכלנו לנו מרק חם, אמנם היה רעש גדול, אבל היה יותר בריא להשאירם בבית הגשם לא פסק היום והקור ממש נורא..לא בא לי שיהיו חולים.. זהו חוץ מזה מרגישה נפלא, רק הגרון כבר יעבור..העוברון גדל לו מדי פעם מרגישה בתנועות קלות שלו..מה שנותר הוא לחכות לתוצאות החלבון עוברי.. ואנחנו פשוט בדרך הנכונה.. יום נפלא יקירותייייי
אז ככה קודם כל בהצלחה גדולה לכל העולות\ים לועדה מחר