היי בנות

איתנים3

New member
היי בנות../images/Emo201.gif

בוקר טוב, אני לא במיטבי ובא לי להתפרק.. החלטתי גם הבוקר לא ללכת לעבודה (זה כבר היום השני), ה"פתיל" שלי מאוד קצר, העבודה משגעת אותי, אני עובדת במקום של "גברים" מלאים באגו (אין לכן מושג כמה!!! לא אמיתי!!!) , אתמול "פיצצתי" את העסק ופשוט הלכתי הביתה (פעם ראשונה שאני עושה דבר כזה). שוקלת להפסיק, העבודה הזו (כבר שלוש שנים) מוציאה ממני שדים.. פשוט רע לי 95% מהזמן.. יודעת שהסיפור שלי לא קשור לכלום אבל ממש צורך להתפרק.. (קצת פוחדת אבל מנסה לחזק את עצמי). אני בהפסקת גלולות והאגן והבטן מתחילים לשגע אותי
, זה כבר היום השלישי להפסקה, המחזור טרם הגיע.. אתמול שלחתי מכתב חריף למחוז , בתקווה שיאשרו לי כבר טופס 17, תודה רבה על העזרה!!!!! תחזיקו אצבעות.. הבשורה הטובה היחידה שיש לי לבשר היא שלאחותי נולד בן בריא ומדהים, קטנטן קטנטן (2.700) ממש
בן, נכד ראשון למשפוחה.. סוף סוף צעצוע שמח :) מאחלת לכולנו המשך יום רגוע ונעים

מותר לפעמים להתפרק

ולהישאר קצת בבית ולהתפנק... אם כ"כ רע לך שם, אני באמת מציעה לך לחפש משהו אחר, כשלא אוהבים מקום שנאלצים להיות בו רוב הזמן, זה מורגש על הגוף , האנרגיות כ"כ שליליות-מתכון לחולי וכאב... מזל טוב על האחיין החדש.. תרגישי טוב..

איתנים3

New member
תודה... את כנראה

צודקת בהחלט, הבחנתי בתופעה מוזרה ביותר... כבר יומיים לא עובדת נעלמו כמעט הגיהוקים.. אני רגילה לסבול מזה מהרגע שאני מגיעה לעבודה, רצוף עד סיומה, פתאום הם רגועים... יכול להיות שיש קשר?? עד כדי כך רע לי שם..
תודה לך

מניסיון

כשהיה לי רע מאוד בעבודה , זה השפיע עליי גם פיזית... תחפשי שירשור שלי שבנושא כתוב: "יפות"-מהשבוע האחרון...פירסמי בו לינק לרשימת מאמרים שקשורים לקשר בין גוף ונפש..מאוד מעניין וגם נכון.. הנפש אחראית כמעט על כל מצבי החולי שלנו..וזה אומר שאנחנו יכולים לשלוט בבריאות שלנו אם נדע לשים לב לסימנים ולאיתותים שאנחנו מקבלים מהנפש..

../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

עבודה - כשרע לך נפשית כל הגוף סובל פיזית! כל סימפטום של אנדו' ולא של אנדו' מתעצם... בדקתי על עצמי.... אני מסכימה עם מבוהלת כדאי לשקול לעבור למקום עבודה אחר.
טוב להולדת האחיין, המון בריאות ואושר

זואילי

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo201.gif

גם אני בעד לעזוב ולחפש משהו אחר. בעברי יש כ"כ הרבה מקומות עבודה.... איפה שהיה לי רע, עד כדי אי רצון ללכת בבוקר למשרד - זה סימן לסוף ה"רומן". אין ספק שהחזקת מעמד מספיק. 3 שנים זה יפה! אני אספר לך מה אמרתי לעצמי ברגע שעשיתי סוויץ' במוח - כדי לעזוב עבודה ותחום תובעני, קשה ומתיש (הפקת אירועים) לטובת - החיים הטובים (עבודה של חצי משרה בסביבת עבודה הכי נעימה שהייתה לי). "אני גמרתי לשרת את העבודה. מעכשיו העבודה משרתת אותי". זה היה המוטו. ברכות להולדת האחיין
הרבה אושר ובריאות לכולכם

איתנים3

New member
תודה על העידוד../images/Emo140.gif

מסכימה, זה אפילו שלוש שנים וחצי.. (גם תחום מתיש, מכירות..)בסביבה נוראית!!!! אני אתחיל מרגע זה לחפש עיסוק אחר,קל יותר.. הגעתי לקצה גבול הסיבולת/יכולת שלי. הגיע הזמן, אין מה לפחד.. אני מאמצת את המוטו שלך זואילי
בינתיים קצת מנוחה בבית, אף פעם לא מזיק.. מחר נתמודד עם ה"בוס הגדול"..

nira7up

New member
היי איתנים ../images/Emo24.gif

כשמך האינטרנטי מאחלת לך שתהיי איתנה. כמו שאר הבנות אני באותה דעה. בטוחה שתמצאי מקום טוב יותר

למעלה