היי בנות

Candy18

New member
היי בנות../images/Emo192.gif

יש לי שאלה אליכן. לפני כמה זמן הכרתי בחור מקסים וחמוד שמשרת איתי באותו הבסיס (ומושך בטירוף
) ויצא לנו לבלות קצת זמן ביחד... כל הזמן הזה פלירטטנו בטירוף למרות שידעתי שיש לו חברה...אני יודעת שכל מה שצריך זה שאני אעשה את הצעד של לקחת את זה למשהו מעבר לפלירטוט, ואני לא מתכוונת למערכת יחסים. ובכל זאת אני מתחבטת נורא בעצמי כי מפריע לי שיש לו חברה ואני לא רוצה להיות צד שלישי בבגידה, אבל אני נמשכת אליו ברמות של טירווווווווווווף. קיצר מה הייתן עושות? היה איכפת לכן מהחברה שלו או שאתן בגישה של "אם לו לא איכפת, למה שלי יהיה?" תווודה

תחשבי על זה כאילו את בצד השני..

חבר שלך נמשך למישהי אחרת, ואת אוהבת אותו והוא אותך, אבל עים זה היה קורה לך, לא ההית רוצה להיות בצד השני. ותאמת ניראה שאת לא רוצה מערכת יחסים רק סטוץ או משו כזה. אז למה לפגוע במישהי אחרת? רק בגלל שאת נמשכת למישו שרוצה משו 1 ? את אמרת, שאת לא רוצה להיות בצד השני, אז למה זה כדי לך? תחשבי על זה.

nettus

New member
אממממ

תחשבי שעם את עושה צעד את הורסת את הקשר שיש לו, יכול להיות שלא לא אכפת מזה, אבל תחשבי על העובדה שחברה שלו תיפגע. תחשבי שיש לך חבר די הרבה זמן ופיתאום את מגלה שהחבר הזה בגד בך עם מישהי אחרת. לי יש חבר ועם הוא יבגוד בי אני יפגע ברמות שאי אפשר לתאר אפילו. אל תהיה כלבה, אל תפגעי בכבוד שלך בשביל מישהו שאחרי פעם או פעם לא יתיחס אליך יותר, או שיתייחס אליך רק בשביל דבר אחד, כי הוא לא יראה לך משהו רציני.

Candy18

New member
אני לא חושבת שזה יהרוס לו את הקשר

כי מי אמר שאני הראשונה שהוא מפלרטט איתה ככה? ואני יודעת, לא הייתי רוצה להיות במקומה...אבל אחרי הכל אני לא מכירה אותה ואני יודעת שזה מוציא אותי הכי כלבה בעולם, אבל באמת שמזמן לא הרגשתי ככה כלפי מישהו. חוץ מזה שאני לא בטוחה שהוא בכלל אוהב אותה כי יש להם המון בעיות ממה שהוא מספר... (ואני לא באה בקטע של לחפש הצדקות למעשים שלי או משהו, אני יודעת שזה מגעיל לעשות את זה)

nettus

New member
אני לא חושבת שזה משנה באיזה מצב הם

עם כל כך רע להם שהם יפרדו מהסיבות שלהם, אבל אל תהיה אחת מהסיבות האלה, זה לא שווה שווה את זה. ועם הוא כבר בגד בא כבר בעבר אז הוא סתם חרא של בן אדם שלא שווה יחס

mkarin

New member
לכי על זה.

מדובר בחברה שלו, לא בחבר שלך. הוא צריך לדאוג לקשר שלו, זה לא התפקיד שלך.

Black Jane

New member
הקטע הואע שאם הוא מרשה לעצמו לפלרטט

איתך כשיש לו חברה, אז אם ותהיו חברים את חושבת שהוא לא יפלרטט עם אחרת כאשר יהיה איתך?
לי אין מושג, אני רק מעלה את התהיה הזאת בפניך.

מוותרת על זה.

בעיקר אם זה קטע שיוביל למשהו רציני (כי אם הוא מרשה לעצמו לבגוד בכזו קלות, אז גם עלייך הוא לא ישים...)

Fragile rose

New member
יצא לי להיות הבחורה שבוגדים איתה

כ"כ הרבה פעמים וואלה, לא שווה את ההרגשה המגעילה שזה עושה אח"כ [לפחות לי זה עשה הרגשה מגעילה]

למעלה