היי בנות

היי בנות ../images/Emo151.gif

המון זמן לא הייתי ..... התחלתי עבודה חדשה (שבועיים) אמנם חצי משרה במשרד אך התחושה היא כאילו הייתי פועל בניין מגיעה הביתה מותשת וכל הדרישות שלי הן לישון..... מוכר לכן????
לא הייתי בפורום הרבה זמן וקראתי עכשיו את מה שפיספסתי מקווה שכולכן מרגישות טוב ליאת רוית מעייני ורוצה עוד אחד שולחת לכן חיבוק גדול ומקווה שאתן מרגישות טוב המון
וחיבוקים. אז ככה יש לי שאלה
כבר יומיים שיש לי בחילות אוכלת בקושי עייפה באופן מאוד קשה ולא נורמלי ואתמול קיבלתי אמנם דימום קל וחד פעמי ולהפעתי היום היה גם דימום קצת יותר משמעותי מאתמול. אני לוקחת גלולות רצוף ולא שכחתי אפילו לא יום אחד....ואפילו לא בטעות. לא מלווה בכאבים אך הבטן קצת כבדה וריח אוכל עושה לי רע.... אשמח לקבל הסבר ממי שמבינה כי זה קצת מדאיג אותי מאחר וסוריאנו וכמובן שגם אני לא מעוניינים במחזור אצלי ובטח לא כשזה בא ללא שום שליטה . אההה ולא התחלתי שום טיפול . אז מה קורה?

ר ו מ י ה

New member
לאישה העובדת ../images/Emo8.gif

התחלת עבודה חדשה תמיד מעייפת, ואצלנו במצבנו תחושת ההתשה עוד מוקצנת. מקווה שאיכשהו הגוף שלך יצליח להתרגל לשינוי. לגבי הדימום- דימום, גם בעת לקיחת גלולות, הוא די רווח. בפורום עצמו היו הרבה דיווחים על כך ואני יכולה להעיד שגם לי באופן אישי, לקח הרבה זמן עד שמצאתי את סוג הגלולה האידיאלית שלא גרמה לי לדימום בין ויסתי. ייתכן שהתחושה הרעה הינה עוד תופעת לוואי שטומנת בתוכה הגלולה. אם הדימום לא מפסיק, רצוי לעדכן את הרופא, ייתכן והא ינסה להחליף לך את הגלולות לסוג אחר.

תודה על התשובה

התקשרתי לדר סוריאנו הוא אמר לי לא לדאוג שזה קורה לפעמים ביקש שאני יעשה US ואבוא לבדיקה אז עכשיו אני בנסיונות לקבוע תור US דחוף כדי להיבדק לפני כל הסיפור של פסח............

עדכון זמני../images/Emo151.gif

הצלחתי לקבוע תור ל-US ליום א' הקרוב ובנתיים הפסיק הדימום.
ישנתי
מיליון שעות
אך עדיין מרגישה צורך לנוח. אבל יום שישי ויש מלא מה לעשות -
לסדר ולנקות, כביסה לכבס
תפוזים לאפות
לרחוץ ועם
לשחק. אז שתהייה לכולנו
שבת
נפלאה חמימה
ושקטה
נשיקות
וחיבוקים
וכמו שרואים השתוללתי עם האייקונים.........בפעם הבאה בלי מילים

שבת שלום ../images/Emo140.gif

תרגישי טוב ואת יודעת לא חייבים לעשות הכל ביום אחד...

חזרת ...../images/Emo24.gif

קודם כל, שמחה שחזרת אלינו.
גם אני השבוע התחלתי לדמם, למרות שאני נוטלת גלולות ברצף כבר המון זמן. לא נראה שזה מדאיג, זה אפילו די שכיח (לפחות אצלי). השבוע כשהתחלתי לדמם (ואני עדיין מדממת ) היו לי כאבי בטן איומים, תשישות ועייפות מטורפת. זה,כנראה, חלק מהמחלה. מקווה שאת נהנית בעבודה החדשה, ותוך זמן קצר הגוף יגיב טוב יותר. שתהיה לך שבת מדהימה!

מוכר ביותר ../images/Emo24.gif

נראה לי שהעייפות באה כעסקת חבילה עם האנדו'
מצטרפת לדברי רומיה ורוצה להוסיף שאני מקווה שתרגישי טוב ומהר

galim29

New member
תבדקי גם את בלוטת התריס אצל אנדוקרי

היי. כאחת שסובלת מסימפטומים דומים אני מציעה לך גם לבדוק את בלוטת התריס אצל אנדוקרינולוג על מנת לוודא שאין לך תת פעילות. לפעמים ההורמונים משגעים את הגוף ואז בלוטת התריס משתגעת. את נמצאת בטיפול אצל ד"ר סוריאנו רק למטרת שיפור איכות החיים של האנדומטריוזיס? אני מתלבטת אם לפנות אליו כי גם אני לא מנסה להיכנס להריון ולא נבדקתי ככבר המון זמן. תרגישי טוב ובהצלחה בעבודה החדשה..

בלגן2

New member
בטח מוכר

כשאני התחלתי לעבוד - הייתי הולכת לישון כל ערב בשבע!!! ולגבי הדימומים והתחושה הכללית - מצטרפת לרומיה ובואינג. חוץ מזה, אל תשכחי, שהגוף שלך מתרגל עכשיו למציאות חדשה, שאולי נראית לך "רק" חצי משרה - אבל זה עדיין מצב חדש בשבילך. תרגישי טוב!

היי זק....

אין לי עצה או דיעה בענין,אבל רציתי בכל זאת לאחל לך שתרגישי טוב. שיהיה בהצלחה בעבודה החדשה.

למעלה