היי בנות

AmiTutiT14

New member
היי בנות../images/Emo140.gif

ממצב
מלא זמן לא כתבתי כאן. ראיתי שדורית הפכה למנהלת, מזל טוב!!
בכל מקרה, חשבתי שהידיעה החדשה הזאת מהיום תעניין את כולכן: מתחתנים! השחקן אורלנדו בלום הציע נישואים לחברתו קייט בוסוורת' ובמעמד החגיגי העניק לה טבעת עשויה פלטיניום מעוטרת יהלומים בשווי 175,000 פאונד. "כל מה שרואים בטבעת זה רק יהלומים ויהלומים", סיפרה בהתלהבות הכלה לעתיד לחברה, "זה הדבר הכי יפה שראיתי מימיי!". בלום, כוכב "שר הטבעות" ו"טרויה" (בתמונה), קיבל טיפ להשאיר את דבר אירוסיו בסוד, על מנת שלא לאכזב את מעריצותיו הרבות, אבל לא יכל להתאפק. עכשיו הזוג הנרגש מתכנן את החתונה שאמורה להתרחש בשני לוקיישנים שונים בסביבות יוני. "קייט קפצה על ההצעה והסכימה מיד והם מתכוונים לערוך שני טקסים - אחד בלוס אנג'לס, שם קייט גדלה, והשני בארצו של בלום, בריטניה". על פי הדיווחים עד כה, הטקסים ייערכו במלון בל אייר בברלי הילס ובאחוזה מחוץ ללונדון והמסע אחר שמלת הכלולות המושלמת יצא לדרך. בלום, 27 ובוסוורת', 21, נפגשו בינואר 2003 לאחר שכיכבו יחדיו בפרסומת של גאפ. לקוח מEONLINE.

../images/Emo41.gif../images/Emo79.gif...אכן ידיעה עצובה :(

למה? למה? למההההה?
הם לא היו ביחד הרבה? למה הוא ממהר להתחתן :( אופפפפ! נראה לי הם יתגרשו חח ולא כי אני רעה
כי ככה זה בהוליווד, מתחתנים-מתגרשים-מתחתנים-מתגרשים.. למרות שזה אורלנדו ולא נראה לי שהוא כזה, אבל זו אפשרות

legogras

New member
מה אני אגיד לכם?

כל חצי שניה הם אומרים את זה ונימאס! אני לא מאמינה עד ש אני רואה:"סרטון\סרט\הודעה בפומבי\פרסומת\תחת\תמונה של אורלנדו בחליפת חתן וקייטי בשמלת כלה מול הרב(אוו כומר?) {+בדיקת חתימה)

Number One1

New member
וואו! שיהיה להם במזל טוב!!!!

*מפרגנת* אוקי אז המקרה עם הטבעת זה היה אמיתי כי קייט ספרה לכולם שיש לה את הטבעת ו... אני רק מקווה שלא ידחו אותה יותר מידי ולא יגמרו כמו בן וג'ן.... שישארו ויחזיקו מעמד לפחות ארבע שנים (אפילו יותר...) כמו בראד וג'ן.... ו... אני מאחלת להם את כל המזל טוב שבעולם!!!!

../images/Emo39.gif ייייאאא אני לא יודעת

אם לבכות או לשמוח....יא...זה כזה מוזר. הוא באמת מתחתן
טוף אז שיהיה במזל טוף
אני לי אפילו מה לומר...דךףהחדךףהלחדה הךדגהילדהךלדיהדךל חחחח אני בכלל לא מאמינה שהוא מתחתן!

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif...

קודם כל שיהיה במזל טוב להם!!!מצטערת אבל אני לא יכולה להסתיר את העצב והביאוס שיש לי מהידיעה הזו..
...צדקה מי שאמרה שכל הגברים הטובים תפוסים...
...אוופפפפפפפפפפ לא פיירררררררררררררררררר....*מקנאה*...אררר קייטטטטטטטטטט.....אופפפפ אופפפפפ זה לא פיירררררררר....
....טוב אני מאחלת להם כל טוב ואושר ועושר*אומרת את זה בלי התלהבות* ואממממ לא יודעת מה עוד...אבל יש בי עדיין תקווה שזה לא נכון או שהם יפרדו לפני החתונה..
...אני יודעת שזה דבר ממש רע ומגעיל להגיד אבל מה לעשות ככה אני מרגישה...
...

נכון...

לי
...ההאהאהא באמת נראה לכם שהוא יתגרש ממני בשביל קייט ה
ה?
..לאאא....חחחחחחח...זה סתם שמועות...
..*ואני סתם רעה*..

את יכולה בבקשה

להוסיף קישור לדף שבו זה מופיע? זה לא שאני לא מאמינה לך, פשוט שטחנו את הנושא הזה כל כך הרבה פעמים שאני רוצה לראות את ה... איך אני אקרא לזה? ראיות לנישואים.

צודקת...

אני רוצה לראות טבעת!!!ואני רוצה לשמוע את אורלנדו אומר את זה!!!ואני לא רוצה שזה יקרה באמת!!
...

חחחחח...

מאמי אין דבר כזה רישיון נישואין...את כנראה מתכוונת לתעודת נישואין..
...את תעודת הנישואין מקבלים רק אחרי שנישאים ועל זה בעצם חותמים כשמתחתנים...אז ככה שאין מצב שתראי את זה במן הקרוב...אולי אחרי שהם יתחתנו(הלוואי שלא!!
)..לי מספיק בנתיים לשמוע את אורלנדו אומר בעצמו שהם מתחתנים...אבל שהוא אומר את זה ולא אחרים...

ThisIsJustME

New member
אוווו../images/Emo23.gif

אם זה אמת אז שיהיה להם המוני מזל טובים ושיהיו שנים רבות ביחד
והעיקר שאורלנדו המותק יהיה מאושר

גמני...

אם תהיה חתונה גמני אתחיל לקלל פה...ואני לא רוצה לראות חתונה כי אני מקווה שהיא לא תהיה...
...בנתיים אין שום הוכחות לכך שיש חתונה אז...בעעע לא יודעת...מקווה שזה ישאר כך ולא תהיה חתונה...

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif;-

אבל למהההההה למהההההההה למהההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאא לאאאאאאאאאאאא בעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעע אה כן וברוכה השבה
אני הילע

למעלה