היי בנות

the bitch grl

New member
היי בנות../images/Emo108.gif

(אני חייבת עזרה!! יש לי הרגשה שהחבר שלי עומד להיפרד ממני בגלל שהוא נדלק על מישהי אחרת... ;- בא לי למות!!! מה אני אעשה????????????

גם אם את אוהבת אותו

ואת בטוחה ב100% שהוא עומד להיפרד ממנו תמיד יהיה לך עדיף להיפרד.. כי גם תמיד שבנים נפרדים מהבת הם מספרים לכולם מי נפרד ממי ותמיד עדיף לחסוך את הבושה והפדיחה!..גם אם את אוהבת אותו.. וגם אם את תהיי זאת שתיפרדי ממנו את תוכלי לדעת אם הוא אוהב אותך לפי איך שהוא יגיב.

אני לא.

אני חושבת שלמרות שהכבוד העצמי הוא אולי הדבר הכי חשוב בחיים שלנו, אבל בלי אהבה אין לנו שומדבר. תהיי פתוחה וכנה איתו, תשאלי אותו ותגידי לו שאת מרגישה שמשהו אחרת ושלא ימתח אותך כי את לא גומי ושאם הוא רוצה להיפרד אז זה בסדר את יכולה לשרוד גם בלעדיו, ואם הוא אומר לך שהוא רוצה להיפרד אז פשוט תעיפי לו סטירה ותגידי שאת נפרדת ממנו ולא הוא ממך... וזהו. ואם כבר מדברים על אהבה.. יש איזה בן אחד שהוא אמר לחברה שלי שהוא מת עליי וחברה שלי ידעה שיש לי רגשות כלפיו, אז היא סיפרה לי. והוא יודע עכשיו ואמר שהוא רוצה שקודם "נתקרב" לפני שנהייה חברים. אבל אנחנו כבר מדברים.. ועוד יותר גרוע, אחרי שהוא אמר לי את זה הוא בכלל הפסיק לדבר איתי. אם מישהי יכולה להעלות השערה הגיונית מה הולך כאן זה יהיה נחמד כי אני כבר לא יודעת כלום.

p r u d e n s

New member
כמו מה שאמרת אתמול../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

איזה שטויות את מקשקשת?! הבנאדם רוצה להיפרד ממנה, אז שתרוויח כבוד עצמי ותיפרד ממנו קודם! ובהצלחה עם נדב, *טל*.

זה לא נדב!

אני, מתוקתי, הבנתי מזמן שנדב הוא בזבוז זמן מוחלט, אבל מוחלט, ואם הייתי מכירה אותו רק קצת יותר טוב מקודם, לא הייתי נפגעת, כי מסתבר, שהדו פרצופי שקרן נבל קטן הזה הוא האחראי לחרם שעשו עליי בשנה שעברה, עם עמיתו הבלתי מופרד מתן שברוך שפטרנו עזב את כיתתנו, בעוד ששניהם העמידו פנים בצד שלי. אררררררררררררררג!

ODana

New member
עיגול ורוד - בן כמה הוא?

יכול להיות שהוא מתבייש נורא או לא יודע מה עושים כשחברים על באמת? שהוא טוב בלדבר אבל לא כל כך טוב בלעשות??? מחכה לתשובה...

הוא מספיק גדול כדי להבין הכל.

תאמיני לי. הוא לא מתבייש ולא כלום. את האמת, באיי סי קיו יש מה להתבייש? לא! אז מילא אם זה היה רק בבצפר, אבל הוא יכול להתאמץ ולענות לי באי סי קיו או במסנג'ר! ואם הוא לא עונה לי אז כנראה זה לא חשוב לו מספיק...

i l i

New member
דייי לריב קרציות!!!

תקשיבי חמודה.. אם את בטוחה במאה אחוז שהוא הולך להיפרד ממך אז תיפרדי ומהר.. כי אחרת הוא יפגע בך וזה יהיה פאדיחות.. אבל אם לא... תנסי לעשות משו שיזכיר לו למה הוא אוהב אותך...!!!

אני לא רוצה להישמע ילדותית אבל אם

את תיראי את השרשור הזה את תיראי שאני לא באתי אם לקלל והכול והיא אמרה את הקללות

p r u d e n s

New member
הגיע זמן לשון.../images/Emo182.gif../images/Emo144.gif|מרי|

אני אסביר לך כמו שמסבירים לילדים קטנים, כי זה בדיוק מה שאת: במקרה שאת רוצה לכתוב "אם" (פחחחח...לא ידעתי שיש עדיין אנשים שעברו את גיל 6 ועדיין עושים את השגיאה הזאת) ביחס לבנאדם מסוים, לדוגמא, "הלכתי עם חברה שלי להרוג את יערה בייסורים, דבר שיכלול נייר וקשית" זה ייכתב עם ע'. אבל אם את רוצה לכתוב, לדוגמא, "אם לא תסתמי אני הולכת פשוט לשבת ולקלל אותך כל הזמן, או אם תנסי לקלל אותי בסתימות עוד פעם אחת ולא במשהו שנון, את תצטערי על זה." זה ייכתב עם א'. עכשיו הבנו? הכל ברור, חמודהל'ה? (את באמת באמת באמת בטוחה שעברת את הגן, יערה? באמת?)

i l i

New member
דייייייייייייייייייייייייייי../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif:

ואיי תתבגרו... אפילו אני שאני הילדה הכי חסרת בגרות לא רבה ככה... ממה התחיל הריב בכלל?! תעשו שולם...

למעלה