היי בנות, שוב אני :)

Sweet 6teen

New member
היי בנות, שוב אני :)

אמנם זה כנראה בהמון זמן איחור... אבל אני חדשה אז אתן בטח תיסלחו לי... :
שם : מעין עזרא
עיר: ישוב קטנטן ליד י-ם בשם מבשרת ציון...
איי סי קיו : 148180787 אני לא שמה מסנג'ר כי אני מעדיפה את האיי סי קיו... ואני ממש רוצה שכולכן תוסיפו אותי... שתהיה לי השתלבות מהירה :) תירשמו בבקשה שלכן לאישור באיי סי קיו שאתן מהפורום של אורלנדו... ממממממש תודה. נשיקות

T u r n e r 1

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo41.gifברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif

ThisIsJustME

New member
ברוכית הבאית../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

תהני בפורוםםםם
ובקשר לאיפה שאת גרה, אני מכירה את המקום הזה!! וגם יש לחברה שלי חברה שגרה שם! (בת נראה לי 13) למרות שאני לא מכירה אותה ממש..
אניוואי, מגניף

Michal Bloom

New member
וולקאם מיי דיר../images/Emo170.gif../images/Emo20.gif../images/Emo14.gif

ומי את מכיר את מבשרת?, אני בכל אופן מכירה ועוד איך!!!, אני גרה בירושלים בפסגת זאב...
....

אני לא מכירה,

חברה שלי מכירה, כאילו... רק ראיתי תמונות שלה והיא ספרה לי עליה, אבל אף פעם לא יצא לי ממש להיפגש איתה אני חושבת..
קוראים לה נוגה לויודעת מה השם משפחה..
והיא נראה לי יחסית נמוכה, עם שיער חלק ארוך(?) מכירה?

TrinMyQueen

New member
ברוכה הבאה מעיין!../images/Emo9.gif ../images/Emo168.gif

כבר דיברנו באס"ק...
אזזזז... תהני פה!

תצ1

New member
מה את דואגת?????

את תשתלבי פה במהירות מטורפת גם אם נדבר איתך באי סי קיו וגם אם לא! תאמיני לי. את לא מאמינה (סתרתי את עצמי כרגע??) כמה מהר תשתלבי פה! אוהבות המון
בנות הפורום (ראית כמה אנחנו קרובות, אני כבר כותבת בשמן.
)

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

אני אביה, מקווה שתשתלבי בפורום הקט והצנוע שלנו

Sweet 6teen

New member
חחחחחח..... ../images/Emo99.gif

פשוט התאהבתי
אני רואה שיהיה לי ממממממממש כייייייף פה!!! אתן מקסימות
מקווה לדבר עם כולכן באיי סי קיו בפורום ובכלל... אההה... ואני לא בטוחה שאני יודעת מי זאת נוגה... שם משפחה וגיל יעזור לי, אבל אני לא מבטיחה... :)

karin byrne

New member
ברוכה הבאההההההההההההההההה!!!!!!!!!

היי מעיין...אני קארין....בת 15. מקרית ים(עיר קטנה ליד חיפה למקרה שאת לא יודעת איפה זה...חחחחחח)...חולה על אורלנדו המושלם...ואמממ....זהו...מאחלת לך השתלבות נעימה בפורום המושלם ואממממ שתהני....הנה האייסי שילי :337069211....את מוזמנת להוסיף אותי...

וואלה,

גם את מקריית ים?
באיזה בי"ס את לומדת?
ואני לא מקריית ים, אבל אני יודעת שענת מהקריות ואני מכירה מישהו מהאינטרנט מקריית ים..

karin byrne

New member
חחחחחח...

אני לומדת בביצפר ע"ש רבין....תזכירי לי,מאיפה את?ועם מי את מדברת באייסי?כאילו מאיזה ביצפר?שם?אם את רוצה הנה האייסי שלי:337069211 שלחי הודעות חופשי...

karin byrne

New member
חחחחחח...

אני לומדת בביצפר ע"ש רבין....תזכירי לי,מאיפה את?ועם מי את מדברת באייסי?כאילו מאיזה ביצפר?שם?אם את רוצה הנה האייסי שלי:337069211 שלחי הודעות חופשי...

למעלה