היי בנות! שאלה:

סימבה ק

New member
היי בנות! שאלה:

כידוע לכן, אני מנסה להיכנס להריון, מחכה לביוץ... בלה.. בלה.. בלה.. הענין הוא, שהחלטתי לא לעצור את חיי ולחכות כל הזמן, אז חשבתי ללכת לחדר כושר (לא פחות ולא יותר...). השאלה היא, האם פעילות בחדר כושר (מבוקרת כמובן) יכולה להזיק לכניסה להריון? תודה ויום כתום לכוווווווווולן!

זוג חדש

New member
גם אני גם אני...

חשבתי לעצמי - אני בנסיונות, אולי לא כדאי.... ואז החלטתי, אני עושה הכל כרגיל, נרשמתי לחדר כושר, אני מתמידה כבר חודשיים ושמחה על ההחלטה הזאת יותר מכל החלטה שעשיתי לאחרונה. אני לא יושבת בבית וחושבת כל אחר הצהרים - נכנסתי להיון או לא נכנסתי להריון. אני מרגישה בריאה הרבה יותר ופשוט טוב לי. אני כמובן לא מתאמצת יותר מידי, עושה מה שאני יכולה. ואני חייבת לציין שהבוקר עשיתי בדיקת דם לפרוגסטרון ואני ידועה בקופ"ח בתור אחת שאין לה ורידים - והרי זה פלא, בלי בעיה תוך דקה וצחי כבר הייתי בדרך לעבודה. אני בטוחה שזה קשור לפעילות הספורטיבית. אני חייבת להגיד לך שזה עושה טוב מאוד גם לזוגיות - בעלי כ"כ אוהב את השינויי ההולך ומתרחש בגופי, וזה כבר היה שווה .

danonit

New member
היי...

פעילות מבוקרת לא מזיקה, אבל מעבר לזה, פעילות גופנית מפיגה מתחים ותורמת למצברוח טוב - שזה בהחלט לא מזיק ואפילו מועיל מאוד. וכמו שאמרת - לא לעצור את החיים ולא לחכות

אפרסקה

New member
אל תעשי את הטעות שאני עשיתי ../images/Emo9.gif

לפני מללאאןןן זמן, כשהחלטנו שתיכף מתחילים לנסות, בדיוק התכוונתי להתחיל חוג ספורט. הלכתי לשיעור ניסיון, מצא חן בעיני, אבל אז התחלתי לחשוב שאני ממילא אוטוטו נכנסת להריון, אז אין טעם להתחיל חודש ואז להפסיק. וגם זה עלול להזיק לעובר וכל זה. אז לא הלכתי. מאז עברו שמונה חודשים, להריון כאמור לא נכנסתי, גם לכושר לא נכנסתי, הדבר היחיד שנכנסתי אליו זה לדיכאון כשעליתי על המשקל
אז איך אומרים, go for it! רק באמת להתחיל במתינות ולא בהיסטריה, והכל יהיה בסדר. אולי כדאי להתייעץ עם מדריכת הכושר (אם לא אכפת לך לספר שאת מנסה) או עם הרופאה.

זוג חדש

New member
עוד נקודה למחשבה

כשהתחלתי את המכון כושר שאלתי לגבי הקפאת המנוי אם וכאשר אני אהיה בהריון. המנהל הנחמד אמר לי - קודם כל הריון זו לא מחלה. אבל אם יש בעיות בהריון - יש הקפאת מנוי. הנושא שווה ברור - זה נתן לי עוד מוטיבציה. ואני יודעת שהוא צדק מאוד לגבי ההריון שהוא אינו מחלה !

28קטנה

New member
לי קורה דבר מצחיק!

אני מנויה כבר שנים ונורא אוהבת פעם פעמיים בשבוע קצת לעשות כושר בקיץ אני גם שוחה,אני ממש לא מהמתעמלות השרופות ויש לי תקופות יובש. מאז שאני מנסה ,יש לי שבועיים שאני מתעמלת לי שמחה ועליזה ושבועיים שאני נזהרת לא להרים שום דבר , לא זזה ולא מתעמלת (הכל בראש כידוע כי אולי אני...) בכל אופן אני יודעת שזה לא אמור להפריע אבל אני עדיין מאוד לחוצה הייתי ממליצה לך להתחיל בקטן ולראות איך הולך לך.

אופירה 1

New member
אני מתאמנת בחדר כושר ארבע פעמים

בשבוע למרות הנסיונות. זה נכון שמדי פעם אני חושבת על זה שאולי כדאי שאוריד מעט את העומס (בתקופה של הביוץ). אך בסך הכל לא שיניתי כלום.

ד פ נ א

New member
היי, בוקר טוב

אני בהריון הקודם הייתי מנויה לסטודיו בשכונה, עוד לפני שנכנסתי להריון, והמשכתי בספורט עד סוף החודש ה -7 , שאז כבר הייתי פרה ולא הצלחתי לזוז. פעילות ספורטיבית מאוד חשובה בתקופת ההריון, שאת מרגישה עיפות וכבדות, זה עוזר לך להרגיש טוב יותר עם עצמך, פעילות ספורטיבית לא אמורה להפריע להכנס להריון, עד כמה שידוע לי. עדיף להתחיל לעשות ספורט לפני ההריון, כי לא רצוי להתחיל לעשות ספורט עם הכניסה להריון , לא רצוי לעשות שינויים. ולכן אני התחלתי עכשיו לעשות ספורט, ואני הולכת בעקרון 4 פעמים בשבוע, במציאות בערך פעמים, כשיש ילדה בבית זה לא פשוט לעזוב הכל וללכת.

למעלה