היי בנות, שאלה

anat 555

New member
היי בנות, שאלה

אני בת 21, אחרי צבא. שירתתי כמזכירה של אל"מ במשך שנתיים. עכשיו עזבתי את המלצרות ומחפשת עבודה במזכירות. שאלתי היא - מהו שכר ריאלי עבורי לדרוש? קיבלתי הצעה למשרה מלאה, 9 שעות ביום, 5 ימים בשבוע - 5.5K האם מותר לי לדרוש יותר? בחברות כ"א מנסים לשכנע אותי לעבוד בשירות לקוחות. הם טוענים שניסיון מהצבא לא בהכרח נחשב. האם זה נכון? מה דעתכן?

בָלבָל

New member
הנסיון מהצבא לא נחשב כוותק בדר"כ זה נכון...

במשרד קודם שעבדתי, היתה מזכירה שהיתה עובדת בסופישבוע כמזכירה והיתה מרוויחה, אם היתה מחשבת כאילו שכר לשעה, יותר במלצרות מאשר במזכירות... 5.5 זה מעולה אם זה נטו... ואם זה ברוטו אז זה אכן השכר שמשקף את המצב בשוק.

שיהיה בהצלחה בשמחה כשמחת החג ../images/Emo106.gif

אכן, למזכירה בכירה מוצלחת, זה שכר הוגן, אך בתנאי שאחרי שתוכיחי את עצמך תהיה העלאה. אם מדובר במזכירה בכירה , יש טעם לשאול אם אכן זו תהיה. הנסיון הצבאי נחשב, אם הוא מקביל בצורת העבודה והמיומנויות הנדרשות למה שקיים בחוץ - אז הוא הוכחה ליכולות העובד. בכל אופן שיהיה לך בהצלחה, וחג שמיחח!!!

anat 555

New member
תודה רבה, חג שמח לכולן

שמתי לב שבראיונות בחברות הייטק שבהן גם ככה רוב העובדים יחסית צעירים, פחות מחפשים ניסיון באזרחות. יש לי היום 4 ראיונות, תאחלו לי בהצלחה :)

משכורת "לתפארת"

בנות, קראתי את תגובתכם בפורום ותיקחו בחשבון שתמיד יש יותר גרוע. אני סוגרת בחודש הבא 15 שנות עבודה כמזכירה בפנימיה לילדים בסיכון במשרה מלאה ותקראו טוב אתן לא טועות המשכורת החודשית שלי היתה 3,500=ש"ח. יפה אה או לא

yoyo10

New member
זה כל כך עצוב שככה השכורות במקומות האלה

אני עובדת בעבודה מקצועית במקצוע שלי אני אקדמאית עם נסיון במקום שגם נותן שרותי רווחה וגם שם המשכורות כאלה גם ככה המשכרות של העובדי מדינה את יודעת שמנהלת מעון יום מרוויחה בערך 4000 זה גם בערך המשכורת של עו"ס

כן, ידוע שהמשכורות של עובדי המדינה לא בשמיים

השאלה עדכמה הם נמוכות ומה הרכיבים האחרים שיש להם במשכורות - זה לא נכון להשוות. את יודעת אומרים צרת רבים נחמת טפשים.

TOTAL ADMIN

New member
5.5 נשמע הגיוני לחלוטין

את יכולה לנסות לדרוש לכיוון ה-6, אבל אני מאמינה שבלי נסיון זה ישאר 5.5. לא הייתי הולכת על שירות לקוחות, שווה למצוא תפקיד מזכירותי, גם אם זה אומר משכורות נמוכות בהתחלה. שווה להתחיל לצבור נסיון במזכירות כי בעתיד זה יכול מאוד לקדם אותך.

shellram1975

New member
מה שהוצע לך בהחלט שכר הוגן!

אשר לניסיון מהשירות הצבאי, זה באמת לא תמיד נחשב בעיני בוסים. אם כי, יש קצת מודעות אדמיניסטרטיביות שאני מקבלת מ- Jobmaster למייל שהם מציינים שניסיון פקידותי בצבא כן נחשב. אבל שוב, זה לא ברוב במקרים.

תלוי

אם מדובר בחברת היי טק את יכולה לדרוש יותר. בערך 6.5K. אבל אך ורק אם את שולטת בכל תוכנות ה office, ויש לך אנגלית ברמה טובה מאוד.

anat 555

New member
צודקת

מצאתי עבודה בשכר גבוה יותר ממה שציפיתי. בחברות כ"א שהתראיינתי בהן טענו שלא אוכל לקבל יותר מ-5.5, בשביל שאנסה שירות לקוחות... אסור להאמין להם! הרבה חברות, במיוחד היי טק, כן "מסתפקות" בניסיון צבאי.

למעלה