היי בנות שאלה ??????.

היי בנות שאלה ??????.

אני רוצה להתחיל טיפול חדש במחזור הקרוב ורציתי לשאול מה אתן אומרות על משאפים למינהן האם הם יותר אפקטיבים מהדפרלין [מתי אפשר להתחיל לשאוף ביום ה21או 3 למחזור].. האם זה יכול להשפיע עליי יותר טוב משום שלא ישתמשתי איתו אף פעם ??? נימאס לי מהזריקות של הדקא רוצה לשנות קצת וגם הדפרלין לא עשה לי כ"כ טוב פעם שעברה לקח המון זמן עד שהגוף יגיב .. ממש כייף להיות פה איתכן האינטרנט קצת יתחרפן ולכן לא גלשתי המון זמן שמחה לחזור חיובית מתמיד .. אוהבת יונית החיובית נ.ב היתחלתי עבודה לפני שבועיים אז תאחלו לי בהצלחה !!!

יונית , בהצלחה ../images/Emo45.gif

בטיפול הקרוב . אין לי תשובה לגבי שאלתך על המדכאים, אין לי ניסיון, סורי. מקווה שעוד מעט יענו לך.
דנדוש

לי חן

New member
יוניתי

בעניין המשאפים, לא יכולה לעזור לך... המון בהצלחה לך בעבודה!!! גם אני התחלתי עבודה חדשה היום!!! בהצלחה לשתינו בעבודה וב
לי חן

נועם@בת

New member
קודם כל ../images/Emo50.gif מכל הלב

אין כללים לגבי אפקטיבי יותר ואפקטיבי פחות. כולם עושים את אותה עבודה, השאלה מי גורם לך הכי הרבה תופעות לואי. לי דוקא הדקפפטיל הקצר היה הכי ידידותי. משאף הבוסרלין עשה לי נזקים שלקח לי שנה וחצי לתקן אותם. זה פגע לי קשה בזכרון ובריכוז, בהתחלה זה היה רק בזמן הטיפול, אבל באיזשהו שלב נדפק לי הדיסק, ולא תיפקדתי יותר. כמובן שזה לא רק הבוסרלין אלא כל קוקטייל ההורמונים שקיבלתי ביד רחבה. אם נמאס לך מהדיפרלין- תנסי לשנות ונקוה שזה לא יהיה כל כך גרוע. בהצלחה נועם

e d e n 1

New member
היי יונית

אני עוברת טיפול ראשון שלי ונתנו לי סופרפקט -ספריי אני התחלתי ביום 21 למחזור ואני מאוד מרוצה ממנו(למרות לשאני לא מכירה משהו אחר) בהצלחה.

shir001

New member
../images/Emo53.gif בענין סינרל ../images/Emo41.gif ד ח ו ף !!!!

בשעה 22:00 קיבלתי זריקת כוריגון. האם עלי להמשיך להסניף את הסינרל? שכחתי לשאול את הרופא שלי, ובשעה כזו אין לי עם מי לדבר. מישהי יכולה לתרום לי מנסיונה, בבקשה.

shir היי ..ניראה לי שאת צריכה ..

להפסיק עם המשאף כי כשאני לוקחת דקא אבל מסוג אחר [דפרלין ]אני מפסיקה ביום שאני לוקחת כוריגון זאת אומרת היום האחרון למנת הדקא זה היום של הכוריגון תנסי להשיג את הרופא שלך בכל זאת .. בהצלחה !

מרב.

New member
שירק´ה- להפסיק עם הסינרל

ברגע שנותנים כוריגון המטרה היא שהדברים יתחילו להתגלגל בקצב שהגוף מכיר- והסינרל מפסיק את תפקידו. הרבה הצלחה, מרב

shir001

New member
מרב (בלי י´) כמה ת´געגעתי אליך

אתמול עוד לקחתי בלילה, מרוב מחשבות אמרתי על החיים ועל המוות. הבוקר דיברתי עם פרופ´ רון-אל, והוא אמר בדיוק מה שרשמת. אגב, מקווה שאת מרגישה טוב והכל "דופק" כמו שעון. תודה על איחולי ההצלחה, אני זקוקה להם מאוד. האמטיקונים לא עולים, אז תחשבי שיש כאן חיבוק ונשיקה.

נועם@בת

New member
כן - להפסיק

בודאי הרופא כבר ענה לך. מטרת הדיכוי היא למנוע ביוץ. עכשיו כבר לא צריך למנוע. זה לא יכול לקלקל, אבל זה מיותר. בהצלחה נועם

יוניתי - בהצלחה גם בעבודה וגם

במחזור הטיפולים החדש. מחזיקה אצבעות שאת הולכת לפסוע על דרך חדשה בכל התחומים!!!!!!!

עינתפ

New member
יוניתי, קודם כל בהצלחה חמודה.

שנית אני מאז שגילינו שדקה ארוך וקצר עובד עלי בעיניים, עברנו למשאף. בכל הטיפולים שלי כולל זה שאתמול התחלתי
אני מתחילה להסניף החל מהיום ה-I למחזור למשך 10 ימים(עד שנגמר הבקבוק) ביום השלישי למחזור מתחילים גם עם הזריקות. בהצלחה עינת

יוניתי,

אחרי כל הטלטלות, טוב לראות שאת מאוששת וחוזרת לחתור, וכמובן המון המון
במקום העבודה החדש. כשאני הבנתי שהדקא הארוך לא עושה לי טוב (מי נהנה לאבד את הוסת ל-3 חודשים) התעקשתי לעבור למשאף. היה מאוד מצחיק בהתחלה עד שלמדתי איך להסניף נכון וגם לסמוך על הפטנט שבאמת יוצא משם משהו, אבל אח"כ ערן ואני היינו עושים תחרויות הסנפה
אם עד עכשיו השתמשת רק בזריקות דיכוי, כדאי לנסות. מי יודע, משנה פרוטוקול משנה מזל (הלוואי, הלוואי). מחזיקה אצבעות
מרב

אולה *

New member
חמודה שלי!

בהצלחה בטיפול! מגיע לך טיפול אחד מוצלח ואחרון. אני אישית מעדיפה דקא ארוך על פני סינרל. אבל זה אינדיבידואלי. בהצלחה,

אין לי תשובה בשבילך

רק רציתי לאחל בהצלחה בעבודה החדשה ובטיפול החדש !

../images/Emo32.gif צריכה המלצה לרופא נשים טוב

שמקבל דרך קופ"ח מאוחדת באיזור המרכז (עדיף באיזור פתח תקוה, הוד השרון, כפר סבא, רעננה, קרית אונו והאיזור).

אולה *

New member
אחד הרופאים במכון לחקר פוריות

באיכילוב - ד"ר רון האוזר. התרשמתי ממנו מאוד לטובה. הוא מקבל גם דרך מאוחדת באיזור המרכז. אבל לא ניביתי אותו עדיין.

קרן פ

New member
ד"ר ברזילאי, מקבל ברעננה

אפשר להזמין טור דרך מרכז זימון טורים של הקופה - 098633336. רופא נהדר ומאד יסודי ( זוכרת שסיפרתי לך עליו ?)
קרן

למעלה