היי בנות, ערב טוב,

Aradi

New member
היי בנות, ערב טוב,

טוב אז ככה כמעט סיימנו את החוזה, אך יש פרט שעדיין לא מוסכם והוא מעיב קצת על הענינים. אבל בעיקר עדיין לא נוצר קליק ולי זה מאוד מפריע, מה אתן חושבות, זה יכול להשתפר? זה יכול לבוא בהמשך?

מירבי*

New member
ארדי, גם לכם וגם לפונדקאית

צריך לתת זמן להתרגל לרעיון, זה לא בהכרח שיווצר ביניכם קליק, צריכה להיות ביניכם מערכת יחסים שתאפשר את קיומו של התהליך, תקשורת פתוחה וזורמת ובעיקר אמינות. תני לכם עוד זמן, ישרו את ההדורים בעניין ההוא שעוד לא הסכמתם עליו וקחו את הזמן, אני בעד לעשות שיחה על תאום ציפיות ביניכם לבינה, אולי היא מצפה ליחס אחר, לתקשורת אינטנסיבית יותר, אולי היא לא?.. חשוב לדבר על הדברים באופן ישיר ופתוח.

בנדה1

New member
ארדי הי, אני יכולה להבטיח שעם

הזמן יווצר קשר עמוק יותר ממה שיש עכשיו. עד כה הייתם ב"מבחן" הדדי מכל הבחינות, ברגע שתתחילו בטיפול תאמיני לי שמיד היחסים יעברו לפסים הרבה יותר אישיים וקרובים. המצב הזה אוטומטית מקרב. ב ה צ ל ח ה.

Aradi

New member
תודה רבה, זה מאוד עוזר לשמוע-לראות

עוד דעות, ובמיוחד מכן-בנות הפורום. מירבי, את צודקת לכן נסכם על החוזה ואז נתחיל קצת שיחות, מפגש/ים ונראה אם יש קשר אשר מאפשר להמשיך לעיקר. ובנדה, מזה אני מפחדת, אני לא רוצה לגשת לוועדה לחתימה עד שאני ארגיש טוב עם הקשר איתה או לפחות שהכוון מתפתח לכך.

לדעתי את צריכה להיות היותר יוזמת

לקשר, אני יודעת שהזוג בהתחלה הוא זה שיזם יותר אני די הייתי נבוכה וסגורה, עם הזמן נפתחתי, למרות שהייתה כימיה נפלאה מההתחלה.

מירבי*

New member
שבת שלום יקירותיי../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

השבת הזאת מיועדת לכך שנשכב במיטה,נתכרבל טוב טוב בשמיכת פוך, נראה סרט טוב ונתפנק.. זה מה שאני שואפת לעשות השבת...נראה לי שכל תכנית אחרת תתבטל בגלל מזג האוויר, הצליחו להפחיד אותי החזאים האלה.. אז..שתהיה לכולנו שבת נעימה וחמה,רגועה ומלאה באהבה

סערה עאלק........

הכינו אותנו לסערה...מינימום הוריקן קטן... אז פשוט הגיע החורף.....ויש קצת רוח יותר חזקה מהרגיל... אבל פה במדינה שלנו יש מן נטיה כזו להכניס את כולם להיסטריה.. והיסטריה הכי טובה למי???? לכל העסקים כמובן...כי כולם מתכוננים למיני מלחמה...קונים קופסאות שימורים ...לוקחים סרטים בוידאו ....מכינים תאורת חירום...... אני אתמול ביקרתי בים, היתה באמת רוח ...(הגיעו ימות המשיח,אני כמעט עפתי ברוח...) אבל איזה ים יפה , אפור גועש פרוע וסוער.. אז שתהיה לכם אחלה שבת!! מי שיכול מומלץ לבקר בים!!!!!!! ביייי סיגל

מירבי*

New member
בואי נסכם על מיני סערה.....

בכל מקרה זו סיבה מצויינת לבלות שבת במיטה לא?!

למעלה