היי בנות ערב טוב

hendi24

New member
היי בנות ערב טוב

גם אני הרגע מצאתי את הפורום.. ת'אמת שאני חיפשתי לשחק כדורגל בכיף או סתם לעשות משהו שיפעיל אותי אני מתה על ספורט אבל לצערי אין לי שותפים לפעילות אשמח אם תודיעי לי אם אפשר לארגן קבוצה.. ביי בינתיים

מור שלז

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

מוזמנת לספר קצת על עצמך: איזה עוד ספורט את אוהבת? מאיזה איזור? מה את מחפשת? (בכדורגל בינתיים אין לנו ייצוג רציני, אבל עכשיו שאת כאן וגם yoyoyoo אולי זה ישתנה
)

hendi24

New member
,תודה על קבלת הפנים

באופן כללי אני אוהבת ספורט.. כמעט כל ספורט אפשרי, בגלל שאני רוב הזמן בעבודה לא יוצא לי להתאמן ולהתעסק בספורט הרבה אבל כשיש לי זמן אני מנצלת את זה כדי ללכת למכון כושר או לעשות הליכה , ריצה עם חברה..

שלום, גם אני חדשה פה

קוראת כבר כמה ימים בשקיקה הודעות כאן בפורום, ומתמלאת השראה!!! שמי נוית, ואני בת 34, נשואה באושר לפאראמדיק האישי שלי, ואמא לשני מקסימים - בת 7 ובן 3. עובדת בחברת היי-טק. חיפאית גאה כיום, נתניינית לשעבר. (נראה לי שכיסיתי הכל....
) אה, ו"נוית", מבטאים כמו "רוית", רק עם נ', והמקור של השם זה נווה מדבר. לא תאמינו לכמה שמות וכיתובים שונים "זכיתי" בכל שנותיי...
מתסכל שחיינית לשעבר שמגלגלת בראש כבר הרבה זמן את רעיון הטריאתלון (בעבר נהגתי להתאמן גם בריצה, עד 10 ק"מ). מנסה לעשות את הסוויץ' בראש של לשכנע את עצמי להזיז את הת' שלי, להתחיל להתאמן, ולהשיל את העודפים. כבר הייתי השבוע פעמיים בבריכה!! ואני מקווה לחזור לרוץ בחדר הכושר בעבודה, או בים. אופניים עדיין קצת מרתיע אותי. ואני מחפשת כבר הרבה זמן איזה טריגר שיניע אותי, ונראה לי שמצאתי בית חם עם חברות חמות ונפלאות!!! זה כל כך ממלא אותי בהתלהבות ומרץ, ויוצר השראה עצומה!!! פתאום אני רואה המון בנות עם אהבה לספורט, ופירגון הדדי, והכל - בנוסף לחיים העמוסים של בית-ילדים-עבודה. אז אני יכולה עכשיו להתנתק מהתירוצים הקבועים ולעשות מעשה. אז חברות, מקווה שלא הלאיתי אתכם (זה בא מההתלהבות
), ומקווה שהפעם אצליח להכנס לתלם. יומטוב וחגים שמחים. נוית

ברוכה הבאה, שכנה!

את מוזמנת להצטרף לריצה ביערות הכרמל, בכביש 4, בחוף ובספורטק בחיפה, רכיבת שטח בכרמל וביער עופר ושחיה בחוף דדו. קרן

רצה רחוק כשמך כך את

ופושקונית היא בכלל קצת בתחילת הדרך יהיה לה עם מי לרוץ? כל פעם שאת מספרת מה עשית בשבת מתכווצות לי הרגליים. אניט כל פעם מתפעלת מהמרחקים והאימונים הקשים שאת עושה. ממש מכל הלב. השאלה היא האם לפושקונית יהיה מישהו מתחיל-ממשיך כמוה כדי לעודד וכו' וכדי שלא תשבר. וחוץ מזה בלי קשר - קראתי שהוריך מנהריה - אני יותר מאשמח שנרוץ ביחד (בתנאי שלא תשאירי אותי בלי חמצן אחרי איזה 100 מ'
). אולי עוד נעשה מפגשון בסוכות עם עוד נועה
נשתמע - נעמי

נעמי,אנחנו נשאיר את רצה רחוק מקדימה../images/Emo6.gif

אני מאד אשמח לרוץ איתך בסוכות. רצה - מקסימום תעשי את המסלול פעמיים או שלוש עד שנסיים.... נראה לי שזו האפשרות היחידה לפגוש אותך בריצה

מור שלז

New member
ברוכה הבאה נוית../images/Emo140.gif

איזה כיף לקרוא את ההודעה שלך, ההתלהבות באמת נשפכת דרך המקלדת - נפלא! זו כבר התחלה מצויינת. את מוזמנת להשאר כאן, לשתף, להשתתף, להתלהב ולהסחף. אכן אנחנו אוהבות ספורט, ואוהבות גם לחלוק את זה אחת עם השנייה כאן. ובהחלט יש כאן השראה. אני יכולה להעיד שהפורום הזה ממלא אותי בהרבה אנרגיות: הנשים, האוירה, הפרגון, התחושה שכאן זה בסדר לספר שאני לוקחת את הזמן הזה לעצמי, שכאן זה בסדר להודות שאני אוהבת להתאמן, או לרוץ, או לרכוב. וגם להודות כשקשה לי, וכשבא לי לקטר, ולא לנסות להיות סופר וומן. שמחה שמצאת אותנו, ואת מוזמנת להמשיך ולשתף ולספר איך הולך לך.

תודה לכן, פשוט מקסימות

עולה עכשיו על האליפטיקל קרוס טריינר (בבית), להיכנס לכושר ולשרוף קלוריות מתארת לעצמי שלפחות כאן בפורום אני לא לבד בהשכמה, ויש עוד כמה בתים עם אורות דלוקים בשעה הזו....

תגידי, למה לא בחוץ?

בעיר הכי יפה שיש בה גם הר, גם יער וגם ים- זה פשע נגד עצמך להתאמן בבית! אפשר למצוא לך שותפים/שותפות לכל מרחק וקצב ריצה שתרצי. אם את רוכבת בשטח- כאן רוכבים בזולה
ואם בא לך לשחות בים במה שנשאר מהקיץ- את יותר ממוזמנת.

מעולה!! טיפה אכנס לכושר ++שיר בפנים++../images/Emo168.gif

טיפ-טיפה אכנס לכושר ואז אכנס לעניינים ברכות (ולא בפאדיחה של 7 דקות ריצה ואז לשבוק...) YYY איך בא לי לחזור לרוץ בחוץ. מבטיחה לכתוב שיר בעניין !! בית ראשון ושני:
חמש בבוקר, די חשוך בחוץ התלבשתי קליל, ויצאתי לרוץ בית, עבודה- לפניי עוד יום לחוץ אבל לא מחפשת לי אף תירוץ קצב מהיר, חיוך קל, קצת קפוץ הו הלוואי הייתי גרה בקיבוץ השמש עולה וזה סוף המירוץ גאה בעצמי, גם מחר אצא לאוץ נוית

אני גם אשמח לשחק כדורגל

אהבתי את המשחק הזה מאז ילדותי, אבל תמיד הייתה לי בעיה למצוא שותפים - הבנים לא רצו אותי כי אני בת ואת הבנות לא עניין כדורגל. אם מתארגן משהו, אשמח לשמוע.

למעלה