אני בתל השומר ומאוד מרוצה
עברנו טיפול אחד בינתיים (מקווה שיהיו רק שניים בסך הכל, חה.. חה.. מה נותר לי מלבד הציניות..) קיבלתי המלצות חמות על תל השומר, ממי שטיפל בי באופן פרטי בעבר, (בתהליכי ההזרעות וכל התהליך כולו). הוא אמר שבתל השומר נחשבים מאוד מאוד מקצועיים, ועל כן בחרתי בהם. יש שם צוות מאוד מקצועי ומסור. את הרופאים אני לא מכירה למעט אחד שפגשתי פעם אחת בלבד, והוא בנה לי את תכנית הטיפול (כלומר אלו זריקות לקחת וכו'). מרגע שמתחילים את התהליך, למעשה האחיות הן אנשי הקשר שלך, כלומר, יש ישיבת צוות יומית שבה הרופאים עוברים על הערכים של ה US ובדיקות הדם, ואז האחיות מתקשרות לתת הוראות להמשך טיפול באותו יום. כמו כן, כמו ששמעתי המעבדה מאוד חשובה בטיפולים האלה, ועל כן נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שלכל עובדי המעבדה יש תואר שני בתחום שלהם, לא שבדקתי את הרקורד של הצוותים בשאר המחלקות, אבל אכן יש לקחת בחשבון שכל העבודה האמיתית נעשית במעבדה. הרופאה שביצעה לי את השאיבה היתה מי שהייתה תורנית באותו יום, כנ"ל לגבי החזרת עוברים. אמרו לי שכך זה בכל מקום ואי אפשר לבחור את הרופא שישאב ויחזיר, וכמו כן שזה לא משנה כל כך כי אלה הן פרוצדורות פשוטות יחסית. ומה שמורכב כאן זה דווקא להתאים את תכנית הטיפול לרמת ההורמונים וההיסטוריה הרפואית של המטופלת, וכמו כן להתאים את רמת הטיפול (מינונים של זריקות) השוטף במשך כל החודש. שיהיה לך בהצלחה. את צריכה הרבה מזל, (כולנו צריכות) מאחלת לך בהצלחה ושזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה...