היי בנות עזרה ב IVF

קליאו

New member
היי בנות עזרה ב IVF

זהו אני עוברת ל IVF. אני זקוקה להמלצות באיזור המרכז. האם יש מחלקה בה אפשר לבחור רופא ומי אתם ממליצות? לפחות בנושא השאיבה אפשר לבקש רופא ספיציפי? איך המחלקה באיכילוב? איך הרופאים שם? מי מומלץ? ולמי כדאי ללכת באופן פרטי?

בבוצי

New member
לא יודעת ,

אני מאיזור ירושלים ,אבל מאחלת לך שיהיה לך הרבה בהצלחה, ושנשמע בשורות טובות
ושתקבלי מהר את ה-
ב-

אם את במכבי....

ממליצה מאד על ד"ר וייסמן הוא מקבל גם פרטי במרפאה בת"א, מקצוען ואדם נפלא התהליך מתבצע באסותא ויש שם יחידה מאד נחמדה.....אני לא כל כך ממליצה על פרטי כי הוא מטפל בי במסגרת מכבי ונותן יחס מדהים אז זה נראה לי מיותר לגמרי להוציא את סכומי הכסף האדירים הללו....אבל זה ענין אישי ואני מכבדת דעות נוספות.....

קליאו

New member
../images/Emo91.gifאפשר לקבל קצת עזרה בבקשה?

אני לא רוצה להציק אבל נורא חשוב לי לדעת איך כל העסק הזה מתנהל ומה היתרונות והחסרונות של היחידות השונות. ורופא פרטי מסור מאוד חשוב לי. רוצה להיות בידיים נאמנות. תודה למשיבות

בסופ"ש הפורום קצת "חלש"

חכי ליום ראשון ותקבלי המלצות. אני לא בעד רופא פרטיכי אני חושבת שאם את מטופלת במקום טוב את לא צריכה את זה. מלבז זאת יש את היתרון הגדול שהרבה רופאים רואים את התיק שלך ויכולים לעלות על בעיות (כמו שקרה אצלי בחודש האחרון), והיתרון הנוסף שאת לא תלויה באדם אחד שיכול לנסוע לחופשה או כנס ואז את די תקועה.

חגית6

New member
היי קליאו

אני ממליצה על פרופ' זיידמן, הוא מטפל באסותא ובתל השומר.

neta2

New member
לא מכירה את איכלוב. "אסותא" מומלץ

בחום. ומבחינתי, או דר לברן- או פרופ' זיידמן. שניהם נפלאים. אם תבחרי באסותא ותהיי מטופלת שלהם ללא השתייכות לרופא פרטי אזי יטפלו בך או משיח, או דור או לב-רן. את גם יכולה לבחור רופא פרטי שעובד עם אסותא ואז אני אמליץ על זיידמן. בהצלחה

קליאו

New member
אני בכללית

ככה שאסותא לא תקף מבחינתי נכון? ההתלבטות בגדול היא איכילוב תל השומר. שמעתי שבאיכילוב כל הרופאים הם המטפלים ועושים שאיבות והחזרות. בכללית הועדה יושבת כל 3 שבועות?

ora32

New member
היי קליאו

אני גם שייכת לכללית. אם את שייכת למחוז תל-אביב הוועדה יושבת כל שבועיים בימי שני מומלץ לנדנד כדי שיגישו את הטפסים לוועדה הקרובה. אני עברתי את הטיפולים בוולפסון יש לי רק שבחים להגיד על המחלקה. הצוות נהדר ומקצועי ולמרות שאת לא אצל רופא אחד כל הרופאים נהדרים ומקצועיים. עובדים שם: מנהל: לב-רן, ותחתיו דר' פרחי וויסמן ווליוביץ כולם נהדרים. יחס האחיות ומזכירת המחלקה מצויין. אני אישית הרגשתי במחלקה זו כאילו אני מטופלת פרטית. והכי חשוב מבחן התוצאה אני בהריון בחודש שלישי. בהצלחה

אומרים שחשוב לבחור מעבדה טובה

אז אם ההתלבטות בין תל השומר לאיכילוב - אני חושבת שתל השומר יותר נחשבת מבחינת המעבדה. (גם המעבדה באסותא נחשבת לטובה). מבחינת רופא פרטי - הוא יהיה זה שיתן לך מרשמים ויעקוב אחר זקיקייך - אבל לא בהכרח זה שיבצע שאיבה והחזרה - ואני לא בטוחה שזה משנה משהו - אלו פעולות יחסית פשוטות. את איכילוב אני לא מכירה - זה רק לתל- אביבים ולקופות אחרות שאינן כללית. (אני בכללית).

קליאו

New member
אני מבינה

שוולפסון מיועד גם לכללית ,חשבתי שלא.. אז ההתלבטות בין שלושתם אם כך. תודה לכם על האינפורמציה...אני בכל זאת חושבת שרופא פרטי בתוך הצוות יכול להועיל..אולי? ואולי אני טועה. לגבי איכילוב אז חסידה ,איכילוב עובד עם מחוז תל אביב בכללית ואני שייכת לכללית תל אביב. הערתן את תשומת ליבי לגבי המעבדה וזה באמת חשוב מאוד. אז מה דעתכן על המעבדות השונות..?

קליאו

New member
לבנות התל אביביות

זקוקה להמלצות,הדרכה עזרה.. אם מישהי יכולה להמליץ על מחלקה רופאים מעבדות..זמנים וכו תודדדהה

babywishing

New member
וולפסון - כבר לא עובדים עם הכללית

פעם וולפסון קיבלו מהכללית, אבל היום בכל אופן עד לפני חודש הם הפסיקו לקבל מטופלים של הכללית בגלל חוב ענקי של קופ"ח כללית. אולי בחודש האחרון הסדירו את התשלום. אם וולפסון מקבלים מטופלים של הכללית - ממליצה מאוד על ד"ר פרחי שעובד שם.

welcome to the club

האי קליאו בת כמה את ? ומהו מקור הזרע? אני שואלת זאת מכיוון שזה בעל השפעה רבה להצלחה... הגיל - ככל שאת צעירה יותר - סיכוייך להצלחה גבוהים יותר. אם הזרע הוא מתרומת זרע - הוא עובר בדיקות פוריות והוא משובח - דבר שמשפר את סיכויי ההצלחה. איכולוב - עקרונית את יכולה לבחור במי שאת רוצה שיעשה את שאיבת הביציות ו/או החזרת העוברים. אם הרופא שאת רוצה נמצא - הוא תמיד מסכים !!! וזה כולל את פרופ' עמי עמית מנהל המחלקה. אני ממליצה לך ללכת פעם אחת בלבד לפרופ' עמית באופן פרטי (יש לו קליניקה ברמת אביב ג' בימי ג' וקליניקה בנתניה), משלמים 700 ש"ח, מקבלים החזר של 500 ש"ח מקופ"ח מושלם, ומאותו רגע את פציינטית שלו - הוא יעשה לך תמיד את פרוטוקולי הטיפול, שזה מאד חשוב, הוא יעשה את האולטראסאונד לקביעת מועד השאיבה, והוא יבצע את השאיבות וההחזרות. הוא איש מ ק ס י ם עם המון חוש הומור, וידי זהב !!! בהצלחה דורית

שלי שלי1

New member
מסכימה עם דורית, ממליצה על המחלקה

באיכילוב, יש שם צוות נחמד וסבלני, פרט לפקידות בקבלה שעובדות במהירות של צב מירוץ.... הכל שם מתקתק. המעבדה שם מעולה, וכמובן שיש לציין את פרופ' עמית המקסים-פשוט בן אדם אדיב, אמין, נחמד, מקצועי ותמיד תמיד נותן תחושתה ביטחון ומעודד-גם בימים שהכל נראה הפוך-כבר ראיתי כמה נשים נכנסות אליו עם פנים עצובות או אפילו בוכות (אני ביניהן) ויוצאות עם חיוך ומעט אופימיות. המחלקה עובדת כל בוקר מהשעה 7:30 לבדיקות דם ו US ואת השיאיבות עושים בשעות הבוקר ווהחזרות החל מהשעה 9:00. השאיבות מתבצעות החל מהשעה 8:30 ובד"כ הולכים הבייתה שעתיים וחצי אחרי השאיבה. סה"כ אני ממליצה מאוד, והכי חשוב: שיהיה לך בהצלחה

Tali 007

New member
אני בתל השומר ומאוד מרוצה

עברנו טיפול אחד בינתיים (מקווה שיהיו רק שניים בסך הכל, חה.. חה.. מה נותר לי מלבד הציניות..) קיבלתי המלצות חמות על תל השומר, ממי שטיפל בי באופן פרטי בעבר, (בתהליכי ההזרעות וכל התהליך כולו). הוא אמר שבתל השומר נחשבים מאוד מאוד מקצועיים, ועל כן בחרתי בהם. יש שם צוות מאוד מקצועי ומסור. את הרופאים אני לא מכירה למעט אחד שפגשתי פעם אחת בלבד, והוא בנה לי את תכנית הטיפול (כלומר אלו זריקות לקחת וכו'). מרגע שמתחילים את התהליך, למעשה האחיות הן אנשי הקשר שלך, כלומר, יש ישיבת צוות יומית שבה הרופאים עוברים על הערכים של ה US ובדיקות הדם, ואז האחיות מתקשרות לתת הוראות להמשך טיפול באותו יום. כמו כן, כמו ששמעתי המעבדה מאוד חשובה בטיפולים האלה, ועל כן נכנסתי לאתר שלהם וראיתי שלכל עובדי המעבדה יש תואר שני בתחום שלהם, לא שבדקתי את הרקורד של הצוותים בשאר המחלקות, אבל אכן יש לקחת בחשבון שכל העבודה האמיתית נעשית במעבדה. הרופאה שביצעה לי את השאיבה היתה מי שהייתה תורנית באותו יום, כנ"ל לגבי החזרת עוברים. אמרו לי שכך זה בכל מקום ואי אפשר לבחור את הרופא שישאב ויחזיר, וכמו כן שזה לא משנה כל כך כי אלה הן פרוצדורות פשוטות יחסית. ומה שמורכב כאן זה דווקא להתאים את תכנית הטיפול לרמת ההורמונים וההיסטוריה הרפואית של המטופלת, וכמו כן להתאים את רמת הטיפול (מינונים של זריקות) השוטף במשך כל החודש. שיהיה לך בהצלחה. את צריכה הרבה מזל, (כולנו צריכות) מאחלת לך בהצלחה ושזו תהיה הפעם הראשונה והאחרונה...

למעלה