היי בנות מתוקות.

RANRANRAN ז

New member
היי בנות מתוקות.

אני נמצא במחשב של חבר. ואני מאוד רוצה לכתוב לכן בנות יקרות שאני רוצה להכיר בנות עם תסמונת טרנר. אני בן 21 מאיזור תל אביב. שאני יודע את כל המגבלות של התסמונת ולא מפריע לי קומה נמוכה, לא מפריע לי חוסר פוריות, לא מפריע לי שאין לכן שדיים. העיקר לא שמנות. האם יש מקום באינטרנט שאפשר לכתוב בו ולהכיר בנות ? אני מחפש בנות מגיל 18 עד גיל 30 עם תסמנות טרנר לקשר רציני מאוד. אין לי מגבלות רפואיות כלשהן ואני בריא לחלוטין ולא חושב שהתסמונת תפריע לקשר. העיקר נפש טובה ונוחה זה כל מה שאני מבקש ולא שמנות כאמור.

שאלה שמתבקשת!

א. מאיפה שמעת על תסמונת טרנר? ב. למה אתה רוצה דווקא בת טרנר?

RANRANRAN ז

New member
התרגשות

מכיר את התסמונת הזאת כבר 6 שנים, עשיתי על זה עבודה בבית הספר, ראיתי תמונות ואני חושב שראיתי בחורה עם תסמונת טרנר באוטובוס בקו 18 מתל אביב לבת ים היא ירדה בתל אביב היא היתה נמוכה מאוד מאוד מאוד והלב שלי התרגש אבל היא כבר עמדה לרדת ואי אפשר היה להתחיל איתה כשהיא עמדה לרדת. חוץ מזה שהיא היתה עם עוד מישהי בדיוק כמוהה אלה נראות לי אחיות אפילו תאומות. למה אני רוצה דווקא עם טרנר ? קודם בגלל שהן בנות עם נשמה טובה, חכמות והצורה החיצונית לא חשובה לי. למרות שדווקא בנות עם טרנר כמו הבנות שראיתי באוטובוס עוררו בלב שלי התרגשות מאוד חזקה שקשה לי להסביר אותה. את יכולה לקרא לזה התאהבות ממבט ראשון כי אכן זוהי הידלקות. לא יודע למה. את האהבה קשה לחקור. אבל בנות עם טרנר מעוררות בי התרגשות גדולה בלב.

שלום לך

מצד אחד נחמד שגם בחורים כותבים כאן בפורום. ועוד יותר נחמד שאתה מכיר את התסמונת. מאיפה אגב?..אז ככה, לא הצלחתי כל כך להבין למה בעצם אתה דווקה רוצה אישה עם תסמונת? כלומר יש הרבה בחורות שהן נמוכות וגם לא הכי מפותחות (כי ככה הן ..) ?בלי קשר לתסמונת. תיקון קטן - יש דווקה בנות עם שדיים די מפותחות. לגבי החוסר פוריות - לרוב נכון, אין שחלות ואין ביציות אבל יש חלק קטן של נשים שכן ילדו טבעי (מכירה אחת אישית) . זה נקרא מוזאיקה. לגבי משקל כל אחת לפי הגנים שלה. יש כאלה שקצת מלאות ויש כאלה שלא. בכל מקרה , אתה מוזמן לכתוב כאן בפורום ולשתף אותנו. דרומית

שלום לך

מצד אחד נחמד שגם בחורים כותבים כאן בפורום. ועוד יותר נחמד שאתה מכיר את התסמונת. מאיפה אגב?..אז ככה, לא הצלחתי כל כך להבין למה בעצם אתה דווקה רוצה אישה עם תסמונת? כלומר יש הרבה בחורות שהן נמוכות וגם לא הכי מפותחות (כי ככה הן ..) ?בלי קשר לתסמונת. תיקון קטן - יש דווקה בנות עם שדיים די מפותחות. לגבי החוסר פוריות - לרוב נכון, אין שחלות ואין ביציות אבל יש חלק קטן של נשים שכן ילדו טבעי (מכירה אחת אישית) . זה נקרא מוזאיקה. לגבי משקל כל אחת לפי הגנים שלה. יש כאלה שקצת מלאות ויש כאלה שלא. בכל מקרה , אתה מוזמן לכתוב כאן בפורום ולשתף אותנו. דרומית

צהרים טובים

מבקשת עוד פרטים על הטרנר ועל מוזאיקה נערה בת 12 וחצי שלא נמצאו שחלות באולטה סאונד ובבדיקות הורמונים גם עשו לה בדיקה גנטים ונמצאה תקינה כנראה לא טרנר, היא די גבוהה בלי בעיות שמיעה או אחרות אם אין שחלות גם אין ביציות ולא יהיו לה ילדים, נכון

שלום

לפי מה שאת כותבת זה נראה כמו התסמונת אבל כתבת שהבדיקה הגנטית היתה תקינה? כמובן שיש סיכוי אז שאולי זה לא תסמונת. לשאלה אם היא תוכל ללדת אז אם אין לה שחלות - לא היו לה גם ביציות וכן כנראה שלא תוכל ללדת באופן טבעי. שוב הכל יחסי למצב ומה בדיוק יש לה . את מוזמנת לתת עוד מידע ולשתף עוד דרומית

היי

ברוך הבא לבית החם שלנו.הייתי רוצה לדעת מה אתה יודע על טרנר?ושאלה שניה כמו ששאלו אותך למה דווקא טרנר יש הרבה בנות שאתה יכול להכיר שהם בלי שום בעיות רפואיות ? תמשיך לכתוב ולהעדכן ונשמח לענות על כל שאלה.

למעלה