היי בנות, מעדכנת.....

נוי176

New member
היי בנות, מעדכנת.....

קודם כל אני חייבת לציין שיש כאן בנות מדהימות פשוט כולן , אתן זן נדיר ונתתן לי כל כך הרבה תשומת לב וכוח שאין לכן מושג... הלוואי ויכלתי להסביר לכן כמה כוח נותן לפתוח את תיבת המסרים שלי ולקרוא עוד סיפור ועוד סיפור , ולדעת שאני לא לבד, היום חזרנו הביתה אחרי קצת צירים ,צוואר ש"מתעלל " וקיבלתי את שתי זריקות הצלסטון , ברוך ה' אני שבוע 24 ושלושה ימים(!!!!) עכשיו כבר הכל היה שונה פתאום קיבלו אותי בחדר לידה ולא במיון המגעיל הרגיל, הרגשתי ממש בדרך...(האומנם?) עדיין שוכבת , קצת במחשב, קצת בחלון קצת בחדר...... ומקווה שהזמן יעבור , ומבטיחה לעדכן עם כל שינוי , בא לי לכתוב אוהבת, אז אוהבת ומחזירה חיבוק ענקי לכל הגיבורות שנמצאות כאן !

אורטל OSE

New member
את מדהימה וגיבורה נורא!

ועם כזאת אוימיות עוד נשמע שאת מחכה לזירוז בשבוע 42

tuvia444

New member
בהצלחה, תמשכי ככל האפשר נשמח לשמוע שילדת עוד

כמה שיותר זמן

הילה BA

New member
גם את גיבורה!

שבוע 24 ו 3 ימים זה טוב אבל לא מספיק. תשמרי על עצמך.תסנג'רי את כולם. לפני כמה זמן קראתי על מחקר בחו"ל שנתנו לנשים לשכב עם רגליים מעט למעלה והצליחו לעצור לידות. לא יודעת אם זה נכון- אבל מה אכפת לך לשכב ולסנגר את כולם ??? בכל כאב קטן-תלכי להיבדק. יש הרבה דרכים לעצור צירים רק צריך להגיע בזמן. מחזיקה לך אצבעות.תמשיכי לעדכן אותנו בכל שבוע שעובר. אם תגיעי לשבוע 36-תקבלי אות הצטיינות

למעלה