היי בנות ממזמן לא הייתי םה....

היי בנות ממזמן לא הייתי םה....

פשוט כי הייתי עסוקה בעבודה[התחלתי לעבוד במקום חדש ומקסים] אז ככה אחרי טיפול 10 שלי שלא יצליח לב רן רצה להחזיר מוקפאים מהטיפול האחרון 5 במיספר על בסיס ביוץ רגיל עם שיטת HAH זה מין חירור של מעטפת העובר ומה שקרה שאני ביום ה18 לאחר המחזור עברתי 3 בדיקות דם ואולטרסאונד אבל הכל עומד במקום הרירית משהו כמו 7.1 או 7.5 והזקיק המוביל בקושי גדל והוא 13 אז האחות יתקשרה אליי לומר לי שפרופ' דור החליט שאקח כדורים לעיבוי הרירית פרוגינובה [לב רן טס לחו"ל] ואני מזה לא רוצה להכניס עוד כדורים לגוף וגם רציתי משהו טיבעי אז אמרתי לה שאני מוותרת על הטיפול ונחכה לחודש הבא היא גם אמרה לי שרמת הפרוגסטון שלי נמוכה מאוד ולכן אקבל מחזור באיחור מה אתן אומרות אני החלטתי שזה לא החודש שלי עשיתי נכון ?
יונית

צוקה1

New member
יוניתי חמודה לדעתי אין נכון או לא

נכון,היי שקטה עשית מה שהרגשת לנכון וזה הכי חשוב. כול אחת ושיקוליה היא בהצלחה צוקה

ההרגשה שלך זה הכי חשוב

ואם את רוצה שזה יהיה טבעי לגמרי , אז אולי אם החודש לא הולך כדאי לוותר . זה גם לא שלקחת זריקות או תרופות החודש זה מחזור טבעי נכון?אז קחי לך החודש מנוחה ותתחילי מחדש חודש הבא . והמון המון בהצלחה

פיצקית

New member
רק את יודעת מה נכון בשבילך,

אנחנו כאן כדי לעמוד מאחוריך בכל החלטה שתקבלי! מקוה שתצליחי להתגבר על המחשבות של מה היה קורה אילו (הרי כבר החלטת) ותחזרי לטיפול הבא מחוזקת ומעודדת.
לחיזוק ממני

ginger5

New member
אם התחושה מראש לא טובה

אז עדיף לוותר. גם לי קרה שהרירית סירבה להשמין בטיפולי מוקפאים והעמיסו עליי עוד ועוד אסטרופם (לקחתי 9 כדורים ביום!!!)מה שגרם לתופעות לוואי לא נעימות ולא תרם הרבה לרירית. בסוף העוברים הוחזרו לרירית 7 וכשהטיפול נכשל כעסתי על עצמי שהחזרתי את העוברים בטיפול שכנראה נועד מראש לכישלון. תנוחי ותצברי כוחות. הטיפול הבא - זיפט, לא?

שרילי

New member
הי יונית,יש לי "טיפ" לפעם הבאה|טיפ

הי יונית, יש לי טיפ לתת לך ובכלל לבנות כאן שאני עדיין לא נתקלתי בו עד היום(למרות שאני נמצאת כאן ובטיפולים לא מעט..
) לפני הטיפול האחרון שעברתי, הרופא שלי השאיר "הוראה" לקיים יחסי מין. למי שלא מכיר ת'בעייה אצלנו, הזרע לא יוצא בדרך הסטנדרטית, נו צ'אנס. וידאתי שוב שזה היה המסר שלו, לאחר שקיבלתי אישור, הייתי בטוחה שזהו, הבן אדם עישן יותר מידי..
לסיכום, קייימנו יחסים כי הרופא אמר וכי התחשק לנו
וממש פלא, הרירית התעבתה וממש נהייתה יפיפיה. יש לזה אפילו מונח שלא זכור לי כרגע.. שיהיה בהצלחה בהמשך! שירלי

s h i r a 3 0

New member
כמו שהבנות אמרו כאן, הלכת עם

האינטואיציה שלך ועם הדרך שנראתה לך יותר טובה. אני מאוד מזדהה עם הדרך בה בחרת, כי אני מעדיפה, ככל האפשר, שרופא אחד יעקב אחרי כל מהלך הטיפול.

למעלה