היי בנות מה נמע?

kikona126

New member
דרך אגב,

הרופאה שלי איך שנכנסתי אליה תפסה לי את היד כדי להסתכל עליה (היא ידעה במה מדובר כידיברה איתי בטלפון) היא כאילו לא האמינה שהיא הולכת לראות את זה ושאלה אותי איך הצלחתי להדבק במחלת ילדים....

((דרך אגב כשכתבתי בשרשור השני ילדה בת 4 והתכוונתי אליך, זה לא היה ממקום של לפגוע בך אלא להראות שמישהו שהוא ד״ר טעה במה שסטודנט שנה א ידע ברגע!

kikona126

New member
נעלמה לי ההודעה - נצלש בדיקות דם מפתיעות...

מאז שהתחיל הבלגן שלי של האנדו יש לי נתונים קבועים בבדיקת דם שמראים על דלקות שהם מחוץ לנורמה (לשלילי) אחד מהם זה (ers ניראה לי) זה מראה על דלקות של מחלות אוטואימוניות. והפלא ופלא, הבדיקה הזאת, בפעם הראשונה מזה שנתיים, יצאה לי בתוך הנורמה! ועשיתי אותה ביום האחרון של המחזור!

זהו ממש שמחתי לראות זה!!!!

פז08

New member
קיקי, משתתפת בצערך.....

מחלה מבאסת "בחרת".
דרך אגב, למיטב ידיעתי, אצל בני אדם זה לא הפה והטלפיים (אני מקווה שאין לך טלפיים, פעם אחרונה שבדקתי לא היו לך
).
אצל בני האדם זה נקרא Hands, Mouth and foot. (מקווה שכתבתי נכון, האנגלית שלי ברגרסיה
).
בכל אופן, אכן מוזר הרופא שבדק אותך בתחילה לא זהה במה מדובר.
אני ישר חשבתי על האופציה הזו, ואופציה נוספת שחשוב לשלול זה ריקציה (שמגיעה אבל עם פריחה מאוד אופיינית ואני מניחה שבמקרה שלך זה בהחלט לא התאים, תודה לאל).
אבל פריחה בכפות ידיים ורגליים בהחלט מחשידה למחלה שיש לך.........
עם זאת, לא הייתי עושה הכללה, לרוב היום ניתן להתקל ברופאים מאוד טובים בארץ.... אני באמת מאמינה כך. פשוט נפלת על רופא שלא אבחן.......................... אולי הפריחה שלך לא הייתה אופיינית מספיק, לא יודעת, לא הייתי שם.
איך את מרגישה כעת? שולחת לך

פז08

New member
או קיי, עכשיו תגובה נוספת לכל השרשור.....

מותר להצרף לדיון הרפואי?
אז ככה:
מעבר לכך שיש מספר מחלות שיכולות לדמות את התופעות שלך קיקי, אני דווקא מתחברת למה שנרקיס רופאתנו לעתיד (כן כן נרקיס, במקרה הגרוע תחזרי על שנה א', שנה הבאה תסיימי אותה מצטיינת, וזה ממש לא ימנע ממך להיות אחת הרופאות היותר אינלגנטיות, נחמדות ואנושיות במדינה שלנו), מחלות וירליות יכולות בקלות לגרום להפרעה באנזימי כבד, ולכן חשוב לבדוק.
ב. לגבי חלב עיזים יש מהעיזה, נכון, מומלץ, אומרים שמחולל פלאים, אבל, וזה אבל גדול (ולא קיקי, לא התכוונתי לגועל נפש שגם לי עולה בראש רק מהמחשבה על לינוק מהעטין
), יש מצב שבעקבות שתיית חלב עיזים שאינו מפוסטר, המחלה תעבור אבל תקבלי "צ'ופר", מחלה אחרת, הרבה פחות נעימה בשם ברוצלה. לכן אני אישית לא הייתי ממהרת לעז................עם כל ה "פיתוי" שבדבר

ג. ESR זו שקיעת דם. CRP- חלבון שמשמש מדד לדלקת בגוף. שמחה בשבילך שירד לנורמה. אותי באיטליה זה כמעט הטיס חזרה לחדר ניתוח.

ולסיום- נרקיסוש, בדיחה בשבילך (בשביל שתקחי הכל בקלות, עדיף לצחוק על המצב מאשר לבכות........................................):
כשהודיעו למוישיק שהוא עולה לכיתה ב', הוא כל כך התרגש שהוא נחתך בגילוח...........................

kikona126

New member
חחח

אחת הבדיחוןת הכי מפגרות ששמעתי!

פויה עיזה!
אני נתתי פה תקציר הרצאה ששמעתי מד״ר... עליה אני סומכת בעיניים עצומות!

skylee

New member
אהה פז תגידי שרצית ניתוח נוסף באיטליה

אני נוסעת להגשים חלומות מסתבר . . .

ואמסור ד"ש בשמך , בדיוק כסיסטר לילי תספור לי כמה מנות זופרן כבר קיבלתי

kikona126

New member
זאת המחלה הכי מבאסת שיש!

כי אני מרגישה טוב (ואפילו עבדתי והדבקתי חצי חברה עד יום שלישי שהרופאת משפחה שמעה את ההודעה שהשארתי לה והתקשרה להגיד לי לחזור הביתה) הפריחה לא מגרדת, היא מכוערת וכואבת אם נוגעים בה, הפה כאב מאוד!!! עברתי שלושה ימים בעבודה בלי לאכול.
אבל כרגע אני בבית ב״עונש״ כבר יומיםצכדי לא להדביק אנשים וזה מבאס כי אני מרגישה סבבה!

הריקציה באה לידי ביטוי בפצעים יותר גדולים, ובצורה של עיגול בתוך עיגול |חנון| הרופאה שלי נתנה לי הרצאה על כל הסוגים של הפריחות בכפות הידים והרגליים. היא לא עושה את זה עם כל המטופלים (הייתי פעם עם אמא שלי אצלה ועם אבא שלי גם) כאילו שאני באה זאת שעת הוראה אצלה... למדתי גםצעל סוג של מחלה שנוצרת ממקומות אקזוטים או מערות, ועל זה שלפעמים סטרפטקוקוס יכול לגרום לזה גם אבל זה יותר נפוץ אצל ילדים קטנים. אלרגיות לא נפוצות באזור זה של הגוף ואני יכולה להסביר לך בדיוק מה כל בדיקת דם שעשיתי שללה בדרך... לי יש קוקסאקי - אפילו שעדיין זה לא חזר מואמת בבדיקות דם אבל שללנו את כל האחרים בשאר הבדיקות...

הקיצור כמו שאת מבינה, לא כדאי להיות אחרי בתור לרופאת משפחה... אני אשכרה חושבת לבוא פעם הבאה עם מחברת ועט ולרשום הכל, שלא יהיה מבחן בסוף

אין מה לעשות, כמו שאמא שלי אומרת, אני המטופלת המועדפת עליה.

פז הרופא היה אידיוט! זה היה הכי אופייני שיש! היו לי כל התסמינים באופן חזק חוץ מהחום. לפי מה שאני הבנתי בגיל שלי התסמינים בידים וברגלייםצהיו ממש חזקים! או כמו שלורי (הרופאה) הגדירה את זה אתמול, מקרה קלאסי לסטודנטים לרפואה!

kikona126

New member
עדכונים של קיקי...

זה השם הכי ראוי להודעה הזאת...
מסתבר שיש בנות שנדבקו ממני בקבוצת כדורעף.
אתמול הלכתי למשחק ולא נתנו לי לשחק כי פחדו שאני עדיין מדבקת וביקשו ממני אישור מהרופא שאני כבר לא מדבקת... אז התקשרתי לרופאה שלי היום לבקש...
בעבודה מגיעים אלי אנשים עם פריחות מוזרות ושואלים אותי אם הם נדבקו ממני.. (ולא הם לא... חבל באסה זה 10 ימי מחלה!)

למעלה