היי בנות מה נמע?

kikona126

New member
היי בנות מה נמע?

עבר עלי שבוע ממש מוזר.
והגעתי למקנה שהרופאים בארץ ממש על הפנים...

בשישי הלכתי לאימון וכל האימון הרגשתי כאילושיש לי קוצים בידים... חזרתי הביתה מהאימון ועם היום היו לי פצעים מכוערים על כפות הידים והרגליים וגם בפה.

עם זאת אחרי האימון כשתקלחתי גילית שקיבלתי מחזור והייתי ממש מופתעת! לא הרגשתי כלום! לא מיגרנה לא כלום! אחד המחזורים הכי מדהימים שהיו לי, כמו שאומרים בפרסומת מחזור כיף!

עם זאת מצאתי את עצמי פורחת בכפות הרגליים והידים והלכתי למוקד בשבת. הרופא שם אמר שיש לי סתם אלגריה או אקזמה. וזה כלום... הביא לי משחה ופה זה נגמר. הכאב בפה התעצם בימים האחרונים, הידים והרגליים אותו הדבר, לפעמים מצטרף לו עוד איזה פצע מגעיל (ניראה כמו יבלות) ומה מסתבר? יש לי מחלת הפה והטלפיים ואני הייתי בעבודה עם המחלה המדבקת הזו כמה ימים... (מה שאומר ששבוע הבא אני לבד במשרד...)

הקיצור, אחלה של רפואה יש לנו בארצנו הקטנטונת....

זואילי

New member
אופס...

מודה ששמעתי על המחלה בהקשר של תינוקות/פעוטות. לא מבוגרים. אבל נו שוין.

בקיצור, מצאי עיזה
וקבלי טיפול.

החלמה מהירה

kikona126

New member
חחח

בגלל זה קיבלתי את זה חלש יחסית...
אבל עדיין מדבק...
יש לי מחר סבב בדיקות דם לעשות.
ואיךצשהרופאת משפחה אמרה שיש קשר בין הוירוס הזה לוירוס של ההרפס, הרפס החליט שהוא צריך לבקר את הבן דוד שלו....

מה שכן אני לא מרגישה רע או משהו, סתם יש לי פצעים... וזה מדבק...

narkis18

New member
איזה כיף!

אני מרגישה כמו רופאה שפיצית (לעתיד) - כבר בסוף התיאור הראשון שכתבת חשבתי לעצמי "וואו, מה זה.. הפה והטלפיים??" ואז עוד התברר שניחשתי נכון!

אז עכשיו כשסיימתי לטפוח לעצמי על השכם..
את עם חום? כאבים?
אני מקווה שהפיכסה הזה יעבור לך מהר (ושמחתי לקרוא על המחזור-הקסום שלך).
ולגבי זה שאין טיפול - זה לא מדוייק.. נכון, אין זריקה / כדור למחלה הזו, אבל כמו שזוזו אמרה, יש עזים!!
חלב עז (לדעתי לא-מפוסטר, אבל אל תתפסי אותי במילה) ידוע כתרופה יעילה מאוד למחלת הפה והטלפיים. אני אפילו יכולה להעיד על אחד הילדוד'ס במשפחה שלי, שחלה בזה והבריא צי'ק צ'ק אחרי חלב העזים.
אז אל ייאוש!

ושוב, תרגישי טוב

kikona126

New member
לא קיבלתי את זה חזק

בלי חום. הפה כאב מאאוווד עד אתמול.
זה לא מגרד בידים והרגלים סתם מכוער ולא נעים (קשה להחזיק את ההגה) כרגע אני בבית כדי לא להדביק עוד אנשים.

שגם אני אביא לך טפילה על השכם?
דר שלחו אותי לעשות בדיקות דם היום לכבד וכל מיני, יש לך מושג למה? ולמה שלחו אותי לבדיקה להרפס אם יודעים שיש לי כבר מגיל 8 חודשים???
ולא! לא הולכת לעיזה! כבר שלחו אותי פעם בגלל ההרפס, זה מגעיל דוחה ומסריח! ולא עזר בשיט!

narkis18

New member
נו, גם משהו...

את הטפיחות שלך תשמרי למתי שהידיים שלך לא ידביקו אותי בדברים..

לגבי הבדיקות - אין לי שמץ של מושג. אפילו לא טיפונת.
אולי כי הכבד יכול להיפגע לפעמים במחלה? (זה ניחוש פרוע)
רוצה עוד ניחוש פרוע? - הרפס זו משפחה של וירוסים. יכול להיות לך הרפס שפתיים (כמו זה שאני בורכתי בו), יכול להיות באיבר המין, בעין ואפילו במוח. יכול להיות שרצו לבדוק אם יש לך הרפס חדש דנדש, שלא היה לך קודם.

אני יודעת שאני לא מועילה, אבל אם תחכי עוד איזה 6 שנים, אני אמורה להיות מסוגלת לענות על שאלות כאלו.
זאת, כמובן, אם אני אעבור את שנה א' (ובשביל זה אני אצטרך נס, אז תתחילי להתפלל בשבילי)

kikona126

New member
חחחח

לפני כמה זמן התקשר אלי בעבודה המנהל של המחלקה האיטלקית שלנו.
והוא אמר לי שכל פעם אני עושה לו נס.
אז אמרתי לו שגם אני רוצה שיעשו לי פעם איזה נס, עם שתי סוכר וחלב.
ואז הוא עושה לי את רוצה חלב? אז אמרתי לו פ, כן עם חלב. 2 דקות אחרי זה הוא עלה לקומה שלי עם קרטון חלב ביד...
אז איך אוהבת את הנס שלך?

לא כתוב בשום מקום שהמחלה הזאת פוגעת בכבד... היא שלחה אותי להרבה בדיקות של וירוסים...
גם חי יש הרפס בשפתיים...מגיל 8 חודשים....

narkis18

New member
אני אוהבת את הנס שלי...

ככה שכשאני אעלה לוועדת שנה, הם יגידו לי "עזבי שטויות, הכי הרבה תחזרי על הקורס הזה בלבד. יאללה, ברוכה הבאה לשנה ב'"

דווקא קפה אני לא אוהבת. ועוד פחות מזה, אני אוהבת את המחשבה שאולי אני איאלץ לחזור על השנה המזעזעת הזו..

kikona126

New member
מחזיקה לך אצבעות

או שלחכות שהידי מכשפה שלי יחזרו לעצמן?

זואילי

New member
נרקיס יפתי

את חווה בדיוק! מה שבת דודה שלי, זו שלומדת "איתך" חוותה בשנה א'.
גם היא הרגישה ככה. היום היא כבר ברביעית.
אני מאמינה בך יקירה. את תראי - ועוד איך תגיעי לשנה ב'.
כנראה יש לב"ש את היכולת הזאת לערער קצת את תלמידי כיתה א'.
אם את רוצה אתן לך שוב את טלפונה.

kikona126

New member
זוזו אהבתי את

השימוש במילה טלפונה.
ועכשיו שאלה ליאליך, האם נוסיף דגש באות ה?

narkis18

New member
הלוואי שאת צודקת!

נכון לעכשיו, אני עולה לוועדת שנה בסוף סמסטר ב' (נכשלתי במקצוע).
לפי מה שהבנתי, האצבע קלה על ההדק בשנים האחרונות - והם משאירים יותר אנשים שנה.
מה גם שאנחנו כיתה יחסית גדולה, אז זה פועל לרעתי.

בכל מקרה, אני בmode מודאג עד סוף השנה... אלא אם יקרה איזה נס בדרך.

liats80

New member

הא הא הרדת אותי עם ההערה הראשונה...
שיהיה בהצלחה בלימודים!

kikona126

New member
יש לי תשובות לשאלות

יש 3 מחלות שיכולות לגרום לפריחה בידים רגלים ןפה.
האחת מגיעה ממקומות אקזוטים וממנהרות
השניה עקב משהו בת,פקוד כבד
והשלישית הפה והטלפיים.

וזהו זה מה שהיה לי בבדיקות אם אני לא טועה ההרפס זה בשביל לבדוק איזה עוד וירוסים רדומים יש לי...
הרופאה שלי אמרה שהיא לא מבינה איך לא עלו על זה במוקד. אמרה שאני מקרה קלאסי לסטודנאים לרפואה ושחבל שאין לה אחד כזה כרגע...

למעלה