היי בנות יש לי שאלה מוזרה
.......

ליזט2

New member
היי בנות יש לי שאלה מוזרה../images/Emo12.gif.......

כבר יומיים שאני חושבת עם להטריד אתכן בעניין..... טוב בעיקרון אתן יודעות שאני אחרי צילום רחם ואחרי הזרעה..... ושבדיוק אחרי 14 ימים הגיע המחזור.... אז שאלתי היא כזאת .... כשהמחזור הגיע הוא הגיע עם מעט מאוד דימום בלי כאבים כלל ובלי כל סימפטומים כל שהם ואז המחזור באותו היום הלך ותחזק וכבר ראיתי דימום ולא כתמים ... אבל שוב ללא כל כאבים שכבר 13 שנים נמצאים כל מחזור אני מתחיל ב3 משככי כאבים מהסוג הכי חזק!!! שגם לא מדיוק משכך את הכאב לחלוטין.... ומה הכי מוזר ...... זה שהמכשפה ברחה בבוקר למחרת !!! אני ....אני שמחזור לא נגמר אולי אחרי 6ימים ולפעמים שבוע שלם!!!!! האמת שהיה לי נורא מוזר ! אבל תארתי לי שאם היה מחזור אז נשללה האפשרות שיש הריון.... מאז אני לא מסוגלת להתרכז בכלום! אני יודעת הפיתרון הטוב ביותר הוא בדיקת דם(מה שאני לא עושה אף פעם ) כי המחזור מאשר לי על שלילי אז אתמול הייתי בקופת חולים סתם למשהו אחר(אני מטורפת על קופות חולים) וסיפרתי ללבורנטית שמזריקה לי את הכוריגון ושאלתי עם אפשרי לעשות בדיקת דם כדי לישון טוב והיא אמרה שהיא כבר שלחה את הבדיקות וביקשה שהבוא מחר (כאילו היום) והיום צץ לי משהו נורא חשוב ככה שלא הלכתי אני נורא מתוחה ויש לי פגישה אצל הרופא היום סתם כדאי לומר לו על כוונותי לקחת הפסקה לעת עתה .... אז בטוח שכלום לא יעצור אותי מללכת מחר לבדיקת דם אבל .... רציתי לדעת את דעתכן אהובות שלי מה אתן אומרות ???? אוהבת מאוד עד השמיים ובחזרה!!! אחותכם לצרות....

אפרסקה

New member
ליזט מתוקה זה נשמע ממש טוב!! ../images/Emo57.gif

אני מוכרחה להגיד שהמחזור שלך ממש לא נשמע מכשפתי הפעם... אמנם אני יודעת שאחרי צילום רחם קורים כל מיני דברים משונים למחזור אבל זה בכ"ז שווה בדיקה. אולי את מרחיבה לנו את אגדת צילום הרחם? מחר בבוקר מיד מיד בדיקת דם!!! ובואי אינשאללה לבשר בשורות טובות! אם את נורא סקרנית את גם יכולה לעשות בדיקת שתן ביתית אבל אני אישית נגד... כי אצלי זה תוך שניה מביא את המחזור. בעצם, אולי אני צריכה לעושת בדיקה ביתית עכשיו, כשאני כבר רוצה שיבוא? המון המון הצלחה! אפרסקה שמחזיקה לך המון אצבעות

ellieg

New member
זה יכול להיות גם וגם

קרא לי עם הזרעות חודשים של מחזור חלש בלי כאבים. זה בגלל כל ההורמונים וכו' (ובד"כ יש לי מחזור חזק), אבל הריון גם יכול להתחיל ככה. מחזיקה לך אצבעות ואין ברירה אלה לעשות בדיקת הריון.

יעליק27

New member
שלי, מחזיקה לך אצבעות../images/Emo57.gif

יש לי הרגשה טובה
, המחזור בכלל לא נשמע כמו מחזור... ואני הייתי עכשיו הולכת לקנות בדיקה ביתית (אם את צריכה יש לי סטוק
) ועושה רק כדי להיות מסוגלת לעבור את היום הזה כמו שצריך בלי דפיקות
מיותרות. המון המון המון
, ושוב מחזיקה לך אצבעות חזק חזק

einav8

New member
בדיקת דם

ושלא תוכלי לרזות לחתונה אלא רק להשמין.

חגית6

New member
ליזט חמודה

רוצי לעשות בדיקת דם ותעדכני אותנו בבשורות טובות ! מחזיקה
בהצלחה

פינקי33

New member
ליזט יקירתי, החודש היה לי בדיוק

אותו הדבר... עברתי הזרעה בחודש שעבר (ראשונה) +איקקלומין+כוריגון והמחזור הגיע והיה הכי מוזר שהיה לי אי פעם. הדימום היה נורא נורא חלש, 1/3 מהכמות, לא היו כאבי ראש, לא עצבים, לא כאבי בטן שדורשין נרוסין שאני לוקחת קבוע במחזור, כל התופעות הקבועות במשך כל שנות מחזורי לא היו. היה מין מחזור-דמי כזה. אז עשיתי 2 בדיקות ביתיות שהראו שלילי. והבנתי שכנראה שלא... ואז הרופא החליט לשלוח אותי לצילום רחם לפני שמתחילים זריקות, ופתאום נבהלתי כי אמרתי שאם אני בהריון צילום רחם יגמור לי אותו... אז ביקשתי ממנו הפניה לבדיקת דם שעשיתי אתמול והיום הראתה ש...שלילי. אז הלוואי שאצלך זה אחרת אבל קחי בחשבון שאי אפשר לדעת...

d2b2

New member
ליזט מתוקה אולי בכל זאת הרופא בן

ה - 90 יודע מה שהוא עושה !!! מחר על הבקר בדיקת דם , אני במקומך לא הייתי מחזיקה מעמד ועושה בינתיים גם בדיקה ביתית !!! בכל מקרה עדכני אותנו על הבקר כי אני במתח !!! אולי בכל זאת תהיה בשורה נוספת משמחת מהמפגש ??? בהצלחה אמן אמן ...

יציואפי

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo13.gif

ליזט איזה רוגע! אני כבר מזמן הייתי מטפסת על הקירות... וגם בטח הייתי עושה לפחות 3 בדיקות הריון... שיהיה המון בהצלחה ובעזרת ה' יהיה הריון שישאר ויצמח ותהיי כלה הריונית ומאושרת!!!

chompi1

New member
מחזיקה אצבעות ../images/Emo45.gif

שמחר תעשי בדיקת דם, והמחזור המוזר יתברר כהתחלת הריון. המון בהצלחה.

ליזט2

New member
היי בנות ../images/Emo4.gif

אז חזרנו מהרופא אתמול די מבולבלים .... בקיצור אני חסרת כוחות לסבלנות שהוא מבקש כל הזמן!!! "אני מאמין בטבעי שלכם ולכן אני לא חושב לעבור איתכם ל ivf אני עדיין לא מרים ידיים צריך סבלנות ..... סבלנות סבלנות סבלנות סבלנות סבלנות
בקיצור הוא אמר שמאכשיו אחרי הצילום רחם אנחנו מין מתחילים מחדש "אבל ד"ר ראית שהצילום יצא תקין מכל הבחינות אז למה כאילו מתחילים מחדש ?????? אז הוא אמר שהוא לא יסחב אותנו הרבה (עוד פעמיים שלושה ) (של הזרעות כמובן)ואם גם אז לא ילך אנחנו נעבור לivf ....... לקחתי את כל ההפניות וזהו אכשיו נשאר לחשוב מה עושים??? להפסיק כמובן רק לתקופת הפסקה (החתונה) או לעשות רק את הטיפול הזה ?..... הוא מאוד מאמין ואנחנו בכלל לא ! אבל הוא מקסים ומתוק וטוב כל כך ...... אני יודעת שזה לא קשור ..... אבל אני מטורפת עליו ....... (אל דאגה הד"ר בן 85 ) בקיצור נורא קשה לעזוב אותו לטובת רופא אחר .... אבל חשבתי אולי במקביל ללכת לד"ר אחר לקבל חוות דעת נוספת.... מה אתן אומרות ? משהי יכולה להמליץ לי על ד"ר טוב (מומחה) לעניין שנמצא באזור המרכז ?.... זהו מבולבלת מאוד וזקוקה לחופש מיידיייייייייי (!!!) אוהבת אתכן מאוד מאוד יום טוב

שרון321

New member
יש לי רעיון

אולי רק פגישה אחת אבחנתית עם רופא אחר. אני ממליצה על ד"ר ירון רבינוביץ' מתל השומר. הוא מאבחן מעולה. ייתכן שהרופא המבוגר שלך פשוט לא מודע מספיק לאופציות היותר מעודכנות. פגשיה אצלו עולה בסביבות 550 ש"ח אבל קופ"ח משתתפת.

einav8

New member
ליזטוש

אני אומר לך מה שאמרתן לי במפגש, ואני מאמצת.. תמצאו רופא טוב,ותשמעו חוות דעת נוספת. תשבי עם בן זוגך, ותחליטו מה אתם רוצים...ומה השלבים - מה אורך הנשימה שלכם, אם אתם מחכים עד אחרי החתונה, וכמה ניסיונות הזרעה אם בכלל וכו', העיקר שתתדבקו בהחלטה. אני אתך במה שתחליטי, אבל חשוב שתהיו שלמים עם ההחלטה. אני יודעת שההחלטה לא קלה.. אבל בשל גילך הזעיר...מאוד... כל החלטה תהיה בסדר, העיקר שתחליטו. הרבה
ענבל

נרי כ

New member
הוא רופא פיריון? את בטוחה?

אני הייתי שנה אצל רופאה מקסימה, מדהימה ומסורה שלא היתה רופאת פיריון. היה כתוב לה על הדלת שהיא מומחית פיריון,מיילדות וגיניקולוגיה, אבל הסתבר לי שכל הגיניקולוגים עושים את הבחינה הזאת, ולכן כאילו כולם רופאי פיריון. אם הוא לא רופא פיריון מוכר (את יכולה לשאול כאן בפורום) לכי לרופא אחר, בלי בכלל למצמץ. אני הלכתי להפרד מהרופאה שלי ביום של הצילום רחם, ואליה הלכתי עם פיק ברכיים קשה יותר מאשר לצילום. עכשיו אני יודעת כמה היא לא ידעה, ואני מאוד (מאוד, מאוד!) כועסת עליה. גם אם הוא רופא פיריון, ואת רוצה לשמוע חוות דעת נוספת, לכי עכשיו, לפני שתתחרטי שלא הלכת. קחי רק בחשבון שחוות הדעת הסותרות עלולות מאוד לבלבל. בסופו של סיבוב, חשוב שתמצאי את עצמך אצל מומחה פיריון נחמד שעליו את סומכת. אני עכשיו אצל ד"ר בר-חווה (מקבל רק פרטי) והוא נראה מקצועי לאללה. גם בנות אחרות כאן בפורום ממליצות עליו בחום.

ליזט2

New member
יי נרי ממה שידוע לי ......

הרופא שלי הוא לא רק מומחה פוריות הוא גם מנהל מחלקה של פוריות בת"א בקיצור הוא מאוד מקצועי אבל מאוד אופטימי ..... ואולי בגלל שאני נורא מאמינה שיצליח לנו ב ivf הוא בכלל לא ממהר ..... אז אני בתת מודע רוצה לעבור לרופא אחר לחוות דעת כדאי אולי לשמוע שאנחנו צריכים ivf ...... זהו אני גם לא שוללת את האפשרות שאולי הוא צודק ובאמת מה שחשוב זה סבלנות ! שלי איןןןןןןןןןןןן מזמן (ועוד רק לאחר 5 הזרעות )וחצי שנה של טיפולים (חוצפנית אה.....) בקיצור אני נורא שוקלת לעבור את הטיפול הזה ולעשות הפסקה ולראות מה יוליד יום...... רק אתמול בהמתנה לד"ר שלי שוחחתי עם משהי צעירה אצלו והיא אמרה שלא מזמן נכתבה עליו כתבה רצינית ביותר על היותו מומחה פוריות בין הטובים בארץ אההה........ ולד"ר שלי קוראים ד"ר אלכסנר גרוס אם משהי מטופלת אצלו אני ישמח לשמוע על שיטות הטיפול שלו באחרות זה יכול לעזור לי מאוד ! בעיקרון הוא נמצא בקופת חולים לאומית בביאליק ברמת גן (חוץ מרות שאני כבר יודעת שהייתה אצלו ואני ישמח עם תספר לי מה נגמר ומה הוא המליץ תודה בנות

למעלה