היי בנות יקרות

• פותח הנושא thr7
  • פורסם בתאריך

thr7

New member
היי בנות יקרות

רק רוצה להגיד שיפה לכן ששומרות על הגחלת מקווה שעוד כמה וכמה ימים חודשים ג'קו יהיה ככל זמר ששר מעולה ומרגש ולא יהיה צורך לשמור על הגחלת שלו. ושאלה חשובה מה עם שרי? חיפשתי בכל ההודעות ולא ממש מצאתי אשמח להתעדכן טלי

שונית 7

New member
יו טלי הי איזה כיף לשמוע ממך../images/Emo140.gif

כן..בהחלט מנסיםל שמור על הגחלת ועל הפורום ..וכל הכבוד לאור שלנו שיש לו חלק לא קטן בזה... וכן יש מצב שנשמע ממנו בחודשים הקרובים.. לגבי שרי גם אני אשמח לעדכון ,כי גם אני מחפשת ולא מוצאת...אולי יש עיכוב קל ויש גם שמועות על דברים נוספים שלא רצינו למהר לפרסם לפני שזה סרור חתום וסגור שולחת לך מסר תפוזי

thr7

New member
תודה רבה

אחכה בסבלנות. כמו שמשהי אמרה פה (ניסיתי לקרוא כמה שיותר תגובות מהשבועות האחרונים) אם הזמר טוב ומרגש הוא ישאר לעולם. ומאז כוכב 4 לא התרגשתי ממש משום כוכב עולה או קיים, אפילו שיש כמובן רבים שאני אוהבת לשמוע. אז כשיהיה חדש אשמח לדעת. ביי

שונית 7

New member
../images/Emo92.gif../images/Emo13.gif

שלחתי ..מקווה שקיבלת. אני שמחה שאת קוראת ומתעדכנת ובקשה קטנה (לא חובה כמובן) יהיה נחמד אם תוסיפי מדי פעם תגובה ..כי ע"מ לשמר את הפורום צריך מינימום של תגובות מן הסתם.

thr7

New member
../images/Emo178.gifאני אשתדל יותר

מבטיחה קרוס מיי הארט

אמאשבע

New member
קראתי איפה שהו שהמופע עם שרי יהיה בספטמבר.

עוד מישהו קרא את זה? נדמה לי ראיתי את זה בMAKO ביוני....

שונית 7

New member
../images/Emo45.gifאת מתכוונת לפירסום ראשוני במקו בכתבה הזאת

http://www.mako.co.il/music-news/local/Article-bb256f7bad61221004.htm אבל המופעים של ספטמבר כבר מפורסמים והמופע עם שרי לא מופיע..אז יכול להיות שהפירסום הראשוני היה רק הצהרת כוונות וזה הגיוני שאולי הוא קצת נדחה ..הבעיה שאין שום אזכור או עדכון אם עדיין המופע בתוקף..אני לפחות הייתי שמחה לעדכון

למעלה