היי בנות יקרות.סתם לשתף אתכן:

חולפת2

New member
היי בנות יקרות.סתם לשתף אתכן:

הכנתי היום עוגת קרם בשכבות.תוך כדי הכנה ברגע שאני שולפת את המקצף מהמיקסר בני נכנס למטבח.ואני שואלת אותו: רוצה ללקק את הקצפת? והוא רצה,בטח שרצה! זה לקח אותי בבום אחד אחורה,לאותה סיטואציה,ובה הילדה הקטנה זו אני, עומדת ליד אמי המכינה עוגת נפוליאון,מושיטה לי את המקצף עם חיוך על פניה היפות,והכל ללא מילים...ואני מושיטה את ידי ולוקחת. אוח.........טוב שיש לנו את הזכרונות.

זכרונות

הם דבר נפלא ובעיקר כשהם קשורים למשהו מענג ושמח... בתיאבון ושבת מהנה.

במקרה לי גם יש סיפור עם עוגה

אימי היתה מכינה עוגות מדהימות... במקרה היום הייתי אצל חברה של אבי (הם גרים בנפרד) והיא הכינה עוגת בסקויטים , זה מאוד הזכיר לי את אימי שהכינה עוגה וזה נתן לי הרגשה כל כך טובה להיות לידה.. אמנם היא לא אימי אבל אני בקשרים מאוד טובים איתה , אולי בגלל זה אני מעדיפה לנסוע אליה אחרי העבודה מאשר אליי זה נותן לי הרגשה טובה כאילו היא מן תחליף של אם היא אשה מאוד צנועה ואמיתית ...וזה קצת מקל אבל עדין אמא יש רק אחת שבת שלום לכולם אוהבת קוראסון שוקולד

חולפת2

New member
קוראסון,איזה יופי לקרוא!שמחה בשבילך

על הפינה החמה שמצאת אצל חברתו של אביך.

gcnet

New member
גם לי קרה מקרה דומה היום

אני ואבא הכנו קצפת {לתותים} ובסוף הוא הגיש לי את הכפיות ללקק, נחמד לדעת שאני עדיין על תקן המלקקת ולא המגישה =] שבת נעימה לכולם,אתן מאוד נחמדות

Storm131

New member
הי חולפת

מרגש מה שכתבת.איך הדברים חוזרים על עצמם.גם ילדי שאוהבים לצפות בי מכינה עוגה וללקק את הקצפת מזכירים לי את עצמי,ילדה שאהבה להתבונן באמא שאופה ומכינה מטעמים במטבח.טוב שנשארו זכרונות. שבת שלום נעימה ויפה.סטורם.

MIF2004

New member
הי חולפת2

נהדר, נהדר שיש לך זכרונות.... תשמרי עליהם מכל משמר אותם אף אחד לא יוכל לקחת ממך! אצלי זה קצת שונה, אני לא זוכרת את אמא שלי בכלל, התרגשתי נורא לקרוא את מה שכתבת.

למעלה