היי בנות-חזרתי...

יעל י

New member
היי בנות-חזרתי...

לפני כמה דקות נכנסנו הבייתה היה נפלא היה נהדר היה משמין בקיצור הנאה גדולה תגידו - להישקל מחר לבדיקת נזקים או יום שישי,מה דעתכן? (בלילה אכנס להתעדכן בכל הקורה וקרה) ולספר יותר

גאיה0

New member
איזה כיף שחזרת

מחכה לישמוע פרטים על החופשה אני חושבת שעדיף להישקל בשישי.

../images/Emo24.gifכמה הייתי חסרה../images/Emo9.gif

איך היה? העם דורש שיתוף מלא בחוויה
וגם סימני שיזוף עם הרכש החדש-ישן כבר
אה, ולדעתי - לא צריך להישקל בכלל השבוע. לא צריך לעניין אותך כמה עלית.......... העיקר שחזרת ועכשיו חוזרים לשיגרה ועד שבוע הבא יש מספיק זמן לתקן נזקים

אני עם ירדנה../images/Emo45.gif

להשקל רק בשבוע הבא. תעשי לעצמך מטרה לעבור את השבת בצורה טובה ומאוזנת ובלי להתפרע

רגב ת

New member
יעל?איך ידעת לחזור בדיוק שהתחלנו להתגעגע?../images/Emo140.gif

שלא תעיזי לגלות שבסוף לא לבשת את הבגד ים שקנית?- אין אייקון אם פרצוף של נו נו נו ייאלה כנסי וספרי חוויות

אור685

New member
היי יעל-

באיזה מלון הייתם? בטח היה אחלה מחכה לשמוע וגם לדעתי חכי עם השקילה קצת

יעל י

New member
אז ככה...סיפורים לפני השינה

הדרך הייתה ארוכה ולא קלה,כללה ארוחת בוקר בקפולסקי באר שבוע,שם נפתחה חגיגת האוכל. המלון היה נהדר,נקי,מסודר,אחלה בריכה ו... כן כן , לבשתי בגד ים ואפילו נכנסתי למים.תמונות לא מעלה ברשת אבל קבלו את המילה שלי בנושא. יומיים ביליתי בבריכה,במים עם בגד הים וכן,הייתי הכי שמנה בבריכה אבל לא נורא,הרגשתי בסדר. חדר האוכל היה מהמם עם מגוון לא יתואר ןהקינוחים...סוףףףףףףףףףףףףףףףףףף. בטוח עליתי כי אני מרגישה בבגדים אבל שומעת בעצעתכן ולא נשקלת לעת עתה. (מקווה גם מחר להיות חזקה מול המשקל ולומר לו לא). ממחר - דיאטה.אין ברירה.חובה.

יופי שחזרת התגעגענו. ולא אל תשקלי

את יודעת טוב מאוד מה קרה בשבוע שלא היית אז יש לך זמן כמו שאמרו לך לבקרת נזקים ולתיקון עד השבוע הבא. בהצלחה !

רגב ת

New member
../images/Emo24.gifשמחה שנהנית

גאה בך אחותי שלבשת את הבגד ים הכי חשוב שתהני ויהיה לך כיף אל תישקלי עד שתרגישי שזה דבר נכון לעשות שלא תהיי מתוסכלת

למעלה