היי בנות (וכמה גברים פה ושם)

מרתק

New member
היי בנות (וכמה גברים פה ושם)

כמו לכל דבר חדש, מגיע לפורום מז"ט ובהצלחה. האמת היא שנכנסתי עכשיו לראשונה עם תחושות מעורבות, ואלו פינו מקומן לאנטגוניזם קל. ניחא היו כאן נשים המחפשות "מה גברים רוצים", וכנגד היו כאן גברים, במידה שקולה, המנסים לענות. אבל הפורום נשלט באופן מכריע בנוכחות נשית (שחלקה נשמעת, אפאס, צעירה מדי, אבל זכותן...), ונשמע כמו לול תרנגולות המתווכחות זו עם זו עם זו על מה רוצה התרנגול האחד שם בחוץ... לא שיוצא לי לבלות הרבה בפורומים, אבל אשמח להכנס ולתרום קצת (קצת יותר, הכוונה, כי יש גברים בפורום ולא שלא ראיתי) ראיה גברית "מאוזנת" - כזו של אחד שמספיק מבוגר כדי להיות אחרי רב הדברים, מספיק צעיר כדי להתחבר להתרגשויות ראשוניות, מספיק שקול וגברי כדי לענות, להיות לפעמים שוביניסט מעצבן, ולפעמים רגיש (????) ואפילו שונא גברים (רובם הרי דפוקים, לא?). עד שיימאס לכן ממני, או לי מכן, ואז אחזור לאנונימיות (ולאלו שכבר מאחלים לי לצאת לשם, חכו קצת...).

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוך הבא ונשמח כמובן לשמוע

ולקרוא מפרי המקלדת שלך אצלנו

night mistress

New member
ברוך ברוך../images/Emo65.gif

ראייה גברית מאוזנת.. אני מצפה לזה.. ומה לעשות, תראה, הפורום שלנו (מה נשים רוצות) עבר השתלטות עויינת בידי המין הגברי..אז זה רק טבעי שאנחנו נבוא ונקים כאן מאחז

מרתק

New member
"ראייה גברית מאוזנת"??

בראייה הגברית בד"כ האישה היא המאוזנת. מלשון "מצב מאוזן". ואם כבר בחצי רצינות, אם הגברים עשו השתלטות עוינת על הפורום של הנשים, אז במקום להלחם על מקומכם באתן לכאן להקים מאחז? הרי רק קיבעתן את השוני העקרוני לגבי מה רוצים/ות. הגברים רוצים לכבוש, הנשים רוצות פינה שקטה. כמה יפה תיארת את זה בלי להרגיש...

night mistress

New member
הופ../images/Emo70.gif שכחת את הגן המרוקאי החבוי

שלי.. נשים (או אני לפחות) רוצות בלאגאאאאאאאאאאאאאאאאן...

להב 31

New member
גישה מאוזנת ???

אני התייאשתי מזה ! אין כל סיכוי שנצליח לשכנע שקיים איזון. עולם כמנהגו נוהג, הן תמשכנה לחשוב שאנחנו לא מובנים ולהפך. בכל מקרה, אני שמח שיש בפורום דמות נוספת, גברית ובוגרת.

מרתק

New member
מאונכת זה פיקציה קולנועית.

איזה מאונכת איזה? הדבר הכי לא נוח, אם הכוונה לעמידה של ממש. פיקציה קולנועית אמריקאית טיפוסית. איכשהו, האמריקאים מחברים תשוקה בוערת עם סקס בעמידה, כנגד קיר, עץ, מעקה ומה לא. כאילו מה? אותם שני לפידי תשוקה כל כך חייבים את זה ממש ממש עכשיו, כאן ועכשיו, עד שניחא, אין זמן למצוא מיטה, אבל אין זמן אפילו להשכב על הרצפה? בינינו, חוץ מעצם ההתנסות (חובה חביבה בפני עצמה, אבל...), מישהו באמת חושב שעמידה נותנת משהו חיובי לעניין? תאמינו לי, עדיף להשכב, גם על קוצים. כמובן, בתנאי שבן הזוג על הקוצים

night mistress

New member
אני דווקא אוהבת עמידה..

בעיקר על הראש..
סתם..ועכשיו ברצינות.. סקס בעמידה עם הוא עם הפרטר המתאים מבחינת גובה וכו' יכולה להיות דבר מדהים- מניסיון..

foruman

New member
המאונכת הומצאה "קצת" לפני הקולנוע..

ממש לא הייתי קורה לזה פיקציה כי זה בהחלט יכולה להיות תנוחה מדהימה לפעמים. אבל זה כמובן עניין של טעם ולכן להתווכח על זה...מיותר משהו.

למעלה