היי בנות - התגעגעתי

chicky67

New member
היי בנות - התגעגעתי

בנות יקרות, אני הרבה זמן לא הייתי פעילה בפורום היקר שלנו. אחרי שחזרנו מחוץ לארץ באוקטובר הייתי ממש שחוטה. היה לי לחץ דם גבוה לתקופה והתאומים עשו בעיות בלילה ועד היום עדיין קשה לנו בלילות אבל שטיות; הגוף מתרגל לחוסר שינה אחרי כמה זמן

איך הזמן עובר מהיר...נטלי ונתנאל שלי הגיעו כבר לגיל שנה ביום עצמאות. חגגנו להם בבית. נטלי היה בלי מצב רוח כי היא מוציאה עוד 2 שיניים חדשות. מצורף תמונה.
לבנות שלא הכירו אותי: היום אני בת 48, עברתי 3 הפלות ברצף עד שנכנסתי להריון עם התאומים המקסימים שלי - מסלול הדסה עין כרם - צ'כיה. קיבלתי בפרוטוקול האחרון את התרופה (נוגדנים) ivig שלפי דעתי, יחד עם הקלקסן וזריקות של פרגניל, עזרו לגופי להחזיק את החמודים שלי ברחם עד שבוע 36.
בנות מאד התגעגעתי עליכם. אם יש למישהי שאלות אני אשמח לענות במייל. סליחה אם איחרתי עם כמה שאלות שנשלחו אלי בזמן שלא הייתי פעילה. רציתי גם להגיד מזל טוב לעוגי היקרה של הפורום על הולדת הבת :) חיבוק גדול לכולן ושיהיה שבוע טוב ומבורך.

ענבלית71

New member
מקסימים!!!

איזה כיף לשמוע ממשהי שנולדו לה תאומים יפים כלכך בגיל כזה...ממש נתת לי תקווה ואמונה, אני בת 43.5 ועכשיו הולכת לתרומה ראשונה.כלי התרגשות ומתפללת כלכך להצליח והלוואי וזה יהיה בפעם הראשונה....תרגישי טוב ותהני מכל רגע איתם.הם משגעים!!!!

הם ממש מתוקים!

אוטוטו תתחילי לישון יותר טוב בלילות. ככל שהם גדלים זה נהיה יותר קל.
הם מקסימים ושיהיה לך המון אושר ונחת מהם.

איזה כיף לשמוע ממך צ'יקי
נטלי ונתנאל מהממים!!!!!
מזל טוב ומאחלת לכם שפיית השיניים תסיים מהר את עבודתה ושהלילות יחזרו כי זה סיוט
איילת

עוגי555

New member
פשוט להתמוגג!!! ותודה רבה

צ'יקי את כל כך מקסימה!!!
התרגשתי נורא, מלראות את שני הפלאים שלך וגם מהברכה!
תודה רבה ותרווי נחת!

rabbitm

New member
מתוקים!!!!

התגעגעתי גם!!
איזה כייף לראות אותם ככה גדלים!
ולגבי השינה... עד שהם לא יתחתנו את לא ממש תשני

chicky67

New member
תודה רבה לכולם!

אני מאד מקווה שחשיפת התמונה של נטלי ונתנאל עזרה לנשים שאולי מתלבטות בקשר לתרומת ביצית. בהתחלה גם אני עברתי שלב כזה של אי וודעות אבל כל פעם הייתי רואה הודעה/תמונה בפורום שנתן לי את הכח להמשיך. כיף לי להיות שוב בפורום. מאחלת לכל הבנות יהקרות בהצלחה בטיפולים

מתוקיםםםםםםםםםםםם

בלי עין הרע. איזה מדהימים, לאכול אותם.
אמא יקרה מאחלת לך שתרוו נחת מהקטנטנים.
בריאות טובה ואריכות ימים. אמן

כל כך מתוקים מאחלת לך את כל הטוב

איזה כיף לראות אותם כל כך מתוקים מאחלת לך נחת נשיקות גילוש

למעלה