היי בנות אני חדשה

keren50

New member
היי בנות אני חדשה

אני בת 29 ויש לי בעיה שאין לי מושג אם מי לדבר איתה וחשבתי שהכי טוב פשוט לדבר עם אנשים שאני לא מכירה והם יכולים להיות מאוד אובייקטיבים בעניין. אז ככה.... אף פעם לא גמרתי ביחסים אינטימיים עם מי מבני הזוג שהיו לי ... הפעמים היחידות שאני גומרת הם שאני לבד עם עצמי.. יש לי תחושה כזו שמשהו לא בסדר איתי ( יכול להיות ???? ). אם מישהי מכירה את המצב, עברה אותו או סתם יש לה מה להציע אשמח לשמוע.... תודה ואחלה חג ..

ToryMaster

New member
קורה להרבה בחורות

הרגשת בנוח וחופשיה לגמרי עם בני הזוג? הרגשת הנאה? הרגשת חופשייה עם עצמך מולם?

keren50

New member
כן

כולם היו בני זוג שלי המון זמן, הנאה לא ממש הרגשתי בעיקר כאבים בחדירה בסה"כ היה כיף אבל אני לא יכולה לומר שהיה לי פעם "אחלה סקס" או שנהניתי בטירוף.

שגיתא

New member
הי קרן ברוכה הבאה ../images/Emo74.gif../images/Emo54.gif

המצב שלי בהתחלה היה הרבה יותר חמור, כשהמאהב הראשון שלי בפעם הראשונה, שלנו שאל אותי האם האיבר שלו בפנים לא ידעתי מה לענות לו כי מעבר לאצבעות לא החדרתי לשם מעולם משהו בגודל איבר מין גברי הפתרון שלי בחוסר בתקשורת הפיזית בין בני זוג שגם מהווה משחק מקדים לא רע בכלל, הוא לקחת את הידיים של הפרטנר ופשוט ללטף את עצמך כאילו היו הידיים שלך, אבל זכרי זה לעולם לא זהה, כלומר יש משהו כמו סגיר מעגל חשמלי כשהנאה היא בידיים שלך עם עצמך, אבל ברגע שבן זוג יראה באיזה אופן ועוצמה לגעת בך ואיזה תוצאות זה מפיק, לרוב יינסו לחקות את אותו תהליך ודוגמא הפוכה כשהכשרון העינוגי שלי נדמה לי קצת מפקשש את המטרה של עינוג הפרטנר בעיקר 1 חדש, אני מעודדת אותו לענג את עצמו למולי ומנסה להבין בעזרת הראייה מה נשתנה העלם הזה, בהצלחה שגיתא

sharonbilu

New member
היי

הייתה לי חברה עם אותה בעייה ולאחר תקופה שבה היא לימדה אותי צעד אחר צעד כיצד לענגה עם לשוני וידי בסבלנות עד שהגענו לרגע המיוחל

ברוכה הבאה קרן ../images/Emo140.gif

המצב שאת מתארת מוכר מנשים רבות
ובתהליך הטיפולי שאני מאפשרת אני פוגשת לא מעט... ראשית, זה שאת גומרת עם עצמך, זה סימן טוב מאד. זה אומר שאת יכולה. ההמשך הוא להיות יכולה ליצור את זה עם אדם נוסף. יש כל מיני דרכים להגיע לשם. ביניהם לענג את עצמך לידו כך שהוא יראה איך את עושה את זה, או פשוט להדריך אותו וללמד אותו איך לעשות לך טוב. תקשורת זאת מילת מפתח. האם את נמצאת עם פרטנר שאוהב ואכפתי ורוצה שתגמרי? אם כן, אז את מוזמנת להתחיל לשתף אותו במה עושה לך טוב!

למעלה