היי בנותת ......

LiNoY EzRa

New member
היי בנותת ......

אז ככה, קוראים לי לינוי , אני ביום רביעי הקרוב יהיה בת 18 , ויש לי חבר שמתגייס לנ"מ ביום ראשון הבא... רציתי לשאול אם יש לכן הצעה כלשהיי למתנה . חשבתי לעשות לו חולצה לבנהעם כיתוב מיוחד [ למתחת למדים..]........ אבלל אני צריכה עוד הצעות .... אני מאוד אשמח עם תעזרו ;)

GrowingMadness

New member
היי~

בכללי חולצה זה נחמד השאלה היא מה לכתוב עליה
אני עשיתי לחבר שלי ערכה, ושמתי בה נגיד מקלות אוזניים, וכתבתי עליהם - "שלא יהיה לך תירוץ למה לא הקשבת למפקד" ועוד דברים בסגנון הזה.
אממ עוד רעיונות? אם הוא בן אדם של גאדג'טים- אמפי, שעון, רמקולים ניידים שמתחברים לאמפי, אוזניות.. את יכולה להכין לו דיסקית עם ציור\חריטה (גגלי), ציפית לשמיכה, סדין, שק"ש או "ציפה" כזאת שנכנסים איתה לשק"ש הצבאי (אני קיבלתי כזה ושמעתי שזה שימושי מאוד!), מגבת כזאת "שלא נרטבת" (כלומר מתייבשת ממש מהר, מבד כזה מיוחד), אולר\לדרמן, פנס, כפכפים מגניבות למקלחת, ספר, בוקסר מודפס (עם כיתוב למשל "רכוש צבאי" או משהו בסגנון..עשיתי לחבר שלי והוא אהב
) מגבת עם הקדשה, ערכת קפה [
], תיק למקלחת עם הקדשה ובפנים לשים שמפו וסבונים מפנקים, בוקסר וגופיה, מחזיק מפתחות עם תמונה שלכם, ארנק עם תמונות שלך.. להמשיך או שאת צריכה עוד רעיונות?
בכלאופן רק תזכרי שהוא כולה מתגייס ולא צריך לקנות לו מתנה עצומה במאות שקלים, יציאה לפאב\מסעדה בתוספת מתנה יפה וסמלית שאת הכנת תרגש אותו מאוד
בהצלחה!

LiNoY EzRa

New member
ווואיי תודה רבה , :)

ואגב , לחולצהה אני יודעתת מה לעשות ... תמונה של שתינו ככל הנראה והכיתוב זהה שורה משיר ..... נראה לך שהוא יאהב?

GrowingMadness

New member
בבקשה :)

ואת מכירה אותו, אז את אמורה לדעת אם הוא יאהב את זה לא? זאת מתנה נחמדה, אין סיבה שהוא לא יאהב בתאכלס.

LiNoY EzRa

New member
שאלתי את חבר שלוו ,

והוא אמר ליי " מספיק שתביאי לווו נשיקהה ותגידי לו שאת אוהבת אותוו הוא יהיה מאושר " אני מקווה שהוא יאהב.. [: נגיד שאני רוצה לקנות לו כרית , היא צריכה להיות קטנה נכון ? כדי שהיא תכנס לו לתיק .. האאא וחוץ מהחולצה חשבתיי לקנות לו ספר תהילים , ולכתוב לו הקדשה בפנים .. מה את אומרת?

GrowingMadness

New member
לא אוהבת את זה

וגם חבר שלי לא. כי שנינו ממש, אבל ממש לא קרובים לדת, אז זה לא מדבר אליי אישית. אבל כמו שאמרתי- זה חבר שלך, את מכירה אותו ומה הוא אוהב.
וכן, הכרית צריכה להיות קטנה ולכן לדעתי עדיף להכין לו ציפית לכרית עם הקדשה ולא כרית שלמה
ובטח שהוא יאהב! כל עוד זה בא ממך, והשקעת בזה זמן ומחשבה, אז למה שהוא לא יאהב?

sv111

New member
היי גם אני מתגייסת לנ.מ ביום ראשון...:]]]

לדעתי את יכולה לעשות לו חולצה בסטייל של I LOVE NY רק I LOVE והראשי תיבות של השם שלו או של שניכם או משו כזה...

למעלה