היי בן!!!!!!!

היי בן!!!!!!!

היי בן מה נשמע?? היה אימון כיף היום, הבעיטה שלמדנו במצבים שונים עם הסחיפה הייתה חדשה לי וקצת קשה לעשותה אך אני אתאמן עליה בבית ואנסה להשתפר בה!!!!
אז מה אתה מציע כמה זמן ביום להתאמן בכלל בקונג פו?? ותגיד שמעתי שאתה מלמד בבוקר , מאיפה יש לך כוח כך כך בבוקר אני רק קם וחושב על פעילות ספורטיבית ואני אומר לעצמי עזוב אתה עייף!!! אז מה אתה מציע האם זה כדאי לנסות לעשות בבוקר??? שאלות קצת מפגרות אנייודע אך אני סקרן מאוד בנושא וכיף לדבר איתך!!! ביי עידו

עוד תשובות לעידו החמוד + שאלה:

1. יופי, תתאמן עליה בכיף! 2. כמה זמן להתאמן ביום: כמה שבא לך - לא פחות ולא יותר (כתבתי לך את זה גם בתשובה אחרת, בעמוד זה). 3. אין לי מושג מאיפה הכוח ללמד בבוקר, אבל בחיי שאני נהנה! זו פעם שניה בחיי שאני קם בקביעות בשעות כאלה (הפעם הראשונה היתה בסדיר) והפעם הראשונה שאני עושה זאת מתוך הנאה וחשק וסיפוק ותחושת שליחות! 4. לא, בשביל מה לך לקום כ"כ מוקדם בבוקר?! השתגעת?!?!?! 5. בעצם, אם בא לך לנסות, למה לא? 6. תזכיר לי: חגורה שחורה במה יש לך? אני כל פעם שוכח! 7. אתה רק קם וכבר חושב על פעילות ספורטיבית? וואו, אני רק קם וכבר חושב על קורנפלקס, או אינטרנט, או טלוויזיה, או לא-יודע-מה. כל הכבוד!... 8. שתדע לך שיש לך מודעות עצמית מדהימה וגישה אופטימית ונהדרת ונלהבת! שמור עליה! עידו - אתה גדול!!! 9. מתי אנחנו מתחילים להתמקד ולהתקרב לחגורה הצהובה?... אתה יודע ש"חגורה כתומה" אצלי זה כבר "לוחם", כן?! וזאת למרות שכבר עכשיו אתה די לוחם, נראה לי... אבל מה לעשות, צריך "להשלים" חומר ו"ליישר" קווים... אתה הולך ומתקרב!... שלך באהבה, בן

היי בנוששששש!!!!!! ../images/Emo3.gif

מה נשמע בן אני חגורה שחורה בהישרדות אצל דניס, זו שיטה שלומדים בה ג´ודו קרטה אבל בלי קאטות וג´ו ג´יצו זה מין לוחמה נגד סכינים!!!! תיזהר אני בחגורה שלך, אי אתקוף אותך האאאא יאאאאאאא סתם אני מת כבר להגיע לרמה כמו שלך למודעות כל כך גבוהה וטכניקה יפה כל כך ודיוק וגמישות גבוהה, אני מעריץ אותך!!!! אני מת להיות לוחם !!!!!! אני רוצה כבר בשיעור הבא להתמקד ולהתקרב לחגורה צהובה!!!! אם זה מה שמתאים לך !!!
שלך עידו

וואו, הצילו, איזה כיף לי!!! ../images/Emo9.gif

טוב, אני אקח נשימה עמוקה ואנסה להתרכז... אה, איפה היינו?! הא, כן, חגורה צהובה. טוב, אחלה, אז נדבר על זה בשיעור... תנסה להגיע ב-15:30 במקום ב-16:00, טוב??? שלך באהבה, בן

אם אני בסוף לא אלך לבר מצווה אז ...

אני אנסה להגיע ב15:30 ודרך אגב הדיוק בבעיטות שאנחנו עושים.... זה קשה, גם לך זה היה קשה בתחילת הדרך שלך בקונג פו.?.?? ואיי 17 שנים קונג פו אני מת להגיע לדבר כזה דרך אגב אתה מאסטר או משהו??? אם לא בשבילי אתה מאסטר קונג פו עולמי ביי עידו

על לימודיי בקונג-פו:

17 שנים של לימודי קונג-פו... מתוכם כשליש עסקו באמנות הלחימה הפיסית (מה? רק שליש?! כן...). אבל שני השלישים האחרים, בחלקם, תמכו באמנות הלחימה הפיסית שלי באופן כזה, שאילולא הם, היכולת שלי וההבנה שלי באמנות הלחימה הפיסית היתה היום הרבה יותר קטנה! אני לא אוהב להשתמש במלה "מאסטר" כאשר אני מדבר על עצמי. זה נשמע לי גדול נורא. אני? מאסטר?! הלו!!!! אני מניח שזה בגלל הקונוטציות שלי מהמלה, בשילוב עם דימוי עצמי נמוך או לא יודע מה (יש לי דימוי עצמי נמוך? לא יודע, אולי...). פעם הייתי מכנה עצמי בפשטות "מורה", אך מישהי אמרה לי בשלב כלשהו שהמלה "מדריך" מאיימת פחות, סחבקית יותר. היא אמרה שהמלה "מורה" יוצרת דיסטנס וריחוק, בעוד שהמלה "מדריך" מתקשרת אסוציאטיבית ל"מדריך מהצופים" או משהו כזה. זה נראה היה לי נכון משהו - ובהחלט תואם את גישתי הסחבקית וה"אנושית", שמדגישה את החולשות שלי ואת האנושיות שלי. זו לא דרך הוראה עדיפה, זו דרך ההוראה שלי - להציג עצמי כבנאדם בלתי-מושלם עם חולשות (כפי שאני באמת!), כלוחם בלתי מושלם, כמדריך בלתי מושלם וכולי. כי זה מה שאני באמת! אני מדריך בכיר, בעל סמכות להסמיך מדריכים בכירים עד לדרגה של עצמי. יש מדריכים חסרי יכולת להכשיר מדריכים, יש היכולים ללמד הדרכה ולהכשיר מדריכים אך לא להסמיכם, יש הרשאים להסמיך מדריכים, יש הרשאים להסמיך מדריכים בכירים, יש הרשאים להסמיך מדריכים בכירים עד לדרגה אחת מתחתיהם ויש הרשאים להסמיך מדריכים בכירים עד לדרגה שהם עצמם נמצאים בה. בלגן, לא? לא חשוב, זה סתם שטויות. אנחנו לא מתעסקים בזה יותר מדי, זה רק בשביל שנוכל לאפשר לחשיבה שלנו להתמצא במה שאנחנו עושים. שלך באהבה, בן

מעניין, ההבחנה בין מדריך ומורה

אני רגיל יותר להבחנה שמדריך זה אדם שמעביר חוג, מישהו שלא מחוייב אליך ואתה לא מחוייב אליו. מורה זה מורה לחיים, זה מישהו שמלמד אותך גם להיות בן אדם... שוב, לכל אדם הקונוטציות שלו.

למעלה