היי בן את הפה????.

לא, אני לא פה...

זאת רק ההקרנה המנטלית שלי... ראית לאיזו רמה הגעתי?! הקרנה מנטלית וירטואלית!... חחחחחח....

מה אתה עושה פה בשעות כאלה???

יש לך אימון בבוקר, לא????. טוב, אז מה העניינים??? אתה יודע ניסיתי לעשות תרגיל ריכוז, לקחתי פתחתי כתבה ושמתי את הטלויזיה חזק מאוד שזה יפריע לי ושמתי שיר בסטריאו חזק מאוד שיפריע לי והצלחתי להבין את מה שקראתי....
האם זה אימון ריכוז נחשב??. מעידו שמחכה כל היום רק לתשובות שלך

G.G

New member
שלום לכם

שלום לכם אני חדש פה ... מה אתם עושים כאן בלילה?

זה נקרא "אינטרנט" ואתה נמצא ב

פורום אמנויות הלחימה של תפוז. עסק ממכר. ראה הוזהרת!

כן!!! יפה!!! ועכשיו -

נסה לדמיין שיר שאתה מכיר ולשמוע אותו בדמיונך... באותו זמן הפעל שיר אחר (באמצעות הטלוויזיה או הסטריאו) ברקע והמשך לשמוע בדמיונך את השיר המקורי, מבלי שהשיר שמושמע במציאות יצליח לבלבל אותך או להפריע אותך מלשמוע את השיר השונה שבדמיונך! בהצלחה... שלך, בן

פשששש תרגיל יפה!!!!!!!!

אני אנסה אותו עכשיו!!!!!!!!!! מגניב!!!!!!!!!!!1 מה נעשה באימון ביום שבת???? ויכול להיות שאני לא אגיע
כי אני אולי הולך לעוד בר מצווה בטבריה, אבל אולי אני אגיע.?? ואם לא אני מבטיח לך שלכל שיעור ואליך אני אגיע אני פשוט שמח לבוא לשיעורים שלךזה ממש כיף!!!!!1 תגיד בן הבעיטה שלימדת אותנו כאשר אני עומד עמידת נמר ומסתובב עם הגב ורואה עם הפנים אז אני מרים את הרגל ישר ואז עושה בחיפה הוא שזה בה גם בסיבוב??? עידודוש!!!!

G.G

New member
גם אתם לומדים קונג פו?

אני גם לומד בכפר סבא... איזו שיטה?

G.G

New member
אני מתאמן

ב וו שו בעיקרון אבל גם קצת ווינג צאן תגיד זאתי השיטה של השאולין מה שאתה לומד?

זה אי-הבנה בשירשור!

עניתי לך כבר - לאו-חו. את השאלה שלי הפניתי בכלל לעידו טסלר (על כך שהשאלה שלו לא היתה ברורה וכו´). שלך, בן

שאלת אם.........

אני עושה את הבעיטה שלימדת אותנו אך ממצב עמידת נמר ואני עושה סיבוב, אז כאשר אני גומר את הסיבב אני מרים את הרגל בצורה ישרה ואז עושה סחיפה או שאני עם הסיבוב מביא את הרגל בצורה סיבובית???????. מבולבל קצת לא?.? עידו

שתי האפשרויות טובות!

בלאו-חו אין תנועה לא נכונה, המושג הזה פשוט לא קיים, מלבד מה שאפרט מיד. כל תנועה נכונה במצב מסויים, למטרות מסויימות וכולי. תנועה לא נכונה יכולה להיות רק תנועה אשר: 1. איננה משיגה את המטרה (אבל אז היא נכונה למצב אחר, למטרה אחרת); 2. מזיקה לבריאות; 3. משיגה את התוצאה תוך בזבוז של משאבים. ליתר פירוט והכוונה, שאל אותי בשיעור!!! שלך, בן

אוקיי הבנתי, אמרת לנו את זה פעם!!! ../images/Emo9.gif

ותגיד איך בדיוק נלמד את הנושא טיפוס מה אתה תגיד לנו יום אחד הנה בית בואו נטפס.... או שזה ממש נושא גדול?.?. ותגיד אנחנו כבר מתעסקים בהאיבקות הצללים או שעוד לא נגנו בזה??? עידו ואיי מרוב שאלות שלי יגמרו לך התשובות!!!!

טיפוס + האבקות הצללים:

*** טיפוס: בין חגורה כתומה לירוקה אתה תתבקש למפות כמיטב יכולתך את "המעגל האמצעי" של אמנות ההגנה העצמית (הסוואה, בריחה, התחמקות וכולי). במסגרת מיפוי זה אתה תעסוק גם בטיפוס, לכל הפחות ברמה בסיסית. אם תבחר להתמחות בזה, תהיה זו בחירתך שלך. *** האבקות הצללים / אמנות האור / אמנות היכולת או איך שלא נקרא לזה: אני מטפטף את זה בשיעורים, כפי ששמת לב... עד צהובה זה בערך תשע עשיריות אמנות הלחימה הפיסית ועשירית טפטופים שונים... בין צהובה לכתומה זה בערך שלושת-רבעי אמנות הלחימה הפיסית ורבע עבודות נוספות, בעיקר מהאבקות הצללים (אמנות היכולת)... מכתומה לירוקה יהיה עליך להשלים את ה"ניבל פרימרו" - הצעד הראשון בהאבקות הצללים. פה כבר תהיה לך עבודה רבה על 11 סעיפים מרכזיים של האבקות הצללים: 1. ריכוז וחלוקת קשב; 2. דמיון; 3. נשימה; 4. הרפיה; 5. מדיטציה; 6. השדה האישי; 7. השדה החיצוני (ג´ורג´ לוקאס קרא לו "The Force"...); 8. אמנות ההדרכה; 9. ידע עיוני ישים אודות היכולת האנושית; 10. אמנות הלמידה והחשיבה + מצבים של היעדר נתונים ("ריק"); 11. אמנות התנועה וההרמוניה עם כדור-הארץ. בין כתומה לירוקה זה כבר הופך להיות "חצי - חצי" בערך, כלומר, רק כמחצית מהלימודים עוסקים ישירות באמנות הלחימה. חגורה ירוקה, אגב, זה כבר מדריך! אל תדאג, התשובות לא תגמרנה לעולם - רק שהנביעה שלהן תעבור יום אחד ממני אליך... וכשהן תנבענה מתוכך, השאלות עדיין תהיינה, אבל התשובות גם כן... שלך באהבה, בן

שריר

New member
הנה מחשבה

אם יש פה 4 אונלין למה שלא ניכנס לצ´ט של האומנויות?

למעלה